Arama sonuçlarınız

1. beko12345

Dumlupınar üniversitesi - Sigortacılık ve Risk yönetimi.

Merhabalar. Benim üniversite sınavına ilk girişim değil. Fakat bu sene artık biryere girmek istiyorum. Bölüm ygs6 ile alıyor. 4 yıllık yüksekokul , lisans eğitimi ve diploması veriyor. İşletme ye denklikte veriyor okul. Yani Mali müşavir vs imkanıda var. Sizce Sigortacılık ve Risk yönetimi...
  2. beko12345

2008 Model ABS li , Yoshimura egzozlu bol extralı DL 650 V-Strom

Merhabalar. Nakit ihtiyacımdan dolayı satıyorum. Bu yüzden takas kabul etmiyorum. İyi alışverişler. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-suzuki-2008-model-abs-li-yoshimura-egzozlu-bol-extrali-dl-650-v-strom-219825301/detay/
  3. beko12345

Dl 650 V-Strom Kum geçişi.

Dün artçımla gidelim denize girelim serinleyelim dedik. EE tabi denizde yüzerken motorumda gözümün önünde olsun istedim. Hal böyle olunca kuma sokmak zorunda kaldım. Neyse girerken iyiydi, yüzdük. Fakat dönüşte hafif yokuş olduğu için kumda vstromla biraz zorlandım :) 2 video koyacağım...
  4. beko12345

Bmw motosiklet test şartları.

Merhabalar. Bursadaki bmw test gününe gidip r1200 test etmek istiyorum. Fakat test koşullarını bilmiyorum. Arayınca açan kişide değişik şeyler söylüyor tam emin değil. Sormak istediğim. Düşü yaşarnırsa hasarı kim karşılıyor ? R1200-f800 testi için ehliyet yıl sınırı var mı ? Örneğin 10 yıl...
  5. beko12345

2011-2013 Beyaz Cbr 250r sol grenaj. Çizikli.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-2011-2013-model-cbr250r-beyaz-sol-grenaj-tek-farli-kasa-211883586/detay/
  6. beko12345

Yurtdışından İphone 5s getirtmek.

Bir tanıdığım vasıtası ile Hollandadan İphone 5s getirtme imkanım var. Fakat bu konuda çok bilgisizim. İnternette araştırdım. 2-3 yıllık konular. Belki değişiklik olmuştur diye sormak istiyorum. Getirteceğim cihazın garantisi olacak mı Apple türkiye tarafından ? Birde yurtdışından getirip...
  7. beko12345

Nilüfer/Bursa dan temiz kullanılmış uygun fiyatlı Nokia C3.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-nilufer-bursa-dan-temiz-kullanilmis-uygun-fiyatli-nokia-c3-208415884/detay/
  8. beko12345

Nilüfer/BURSA dan 2. el SJCAM Sj4000 wifi.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-video-kamera-nilufer-bursa-dan-2-el-sjcam-sj4000-wifi-208942057/detay/ Son fiyatım 200 tl dir.
  9. beko12345

Durmam diyenler tekrar düşünsün...

http://motordelisi.com/bunu-yapanin-cezasi-2000-tl/ AYM trafikte polis tarafından çevrildiğinizde alkol denetimlerine direnerek alkolmetreye üflemek istemeyenin ehliyetine 2 yıl el konulmasına ve kontrolden kaçanlara ise 2 Bin TL para cezası verilmesini onayladı. Anayasa Mahkemesi trafik...
  10. beko12345

Lastik şişirme-kontrol sorunsalı.

Merhabalar. Çoğumuz büyük ihtimalle yaşıyoruzdur bunu. Ben normalde benzinlikte şişiririm veya kontrol ederim. Fakat benim lastiklere şu resimdeki ucu uzun boru şeklinde olanlar girmiyor. Sadece şu şekilde ucu kısa olanlar giriyor. Jant,disk vs yüzünden. Bu yüzden benzin istasyonlarının...
  11. beko12345

V-strom Dl650 Marş basmama. Soğukta arttı. Videolu.

Merhabalar . Kısaca anlatayım. Yazın da bu sorun vardı fakat bukadar abartı yapmıyordu, ara sıra hafif tekleyip öyle çalışıyordu. Biraz önce bakalım kışın napacak diye çıktım , videolardakiyle karşılaştım. 3 farklı ustaya gitmiştim yazın. 2 usta Akü dedi.Değiştirmedim , başka ustalarada...
  12. beko12345

Dl650 V-strom - Sj4000 wifi - Gölyazı Gezim BURSA

Merhabalar. Sj4000 wifi ile 2. videom. Umarım beğenirsiniz. 1080 p çözünürlüğü öneririm. Elimdeki orjinal Malezya malı Sjcam markalı Sj4000 wifi. Yaklaşık 80 dk çekim yaptım tam şarj ile. Hala 1 diş şarjı vardı.Yani 90 dk çekim yapar bence. 1-2 resimde var ilk olarak onları atıyım...
  13. beko12345

Dl 650 - Sj4000

Düz video değil. Sıkıcı yerleri kendimce hızlandırdım. Ek olarak başka çekimleride koydum. Sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim. 1080 p çözünürlükte izleyin lütfen , aksi takirde tost makinasından farkı kalmıyor :cherry:
  14. beko12345

Youtube ve emsali video yükleme siteleri.

Merhabalar. 2 adet sorum var sizlere. Sj4000 kamera sahibiyim. Çekimler yapıyorum. Fakat 8 dakikalık 1080 formatında bir video 5 saat sürüyor nerdeyse yüklenmesi . Bu youtube a mı has ? Mesela vimeo,izlesene vs gibi sitelere daha mı hızlı yüklenir ? Önereceğiniz site varmı? Bir sorum daha...
  15. beko12345

Sj4000 3 dakikalık video çekme sorunu.

Merhabalar. 3 gün önce sj4000 aldım. Fakat kayıtları 3 er dakikalık videolar şeklinde bölüyor. Haliyle kalabalık görüntü oluşuyor. Mesela 30 dk lık çekim yapar isem 10 tane video oluyor . Hiç böldürmeden çekmemin yolu yok mu ? Teşekkürler.
  16. beko12345

Güncel Sj4000 piyasası.

Merhabalar. Yurt dışından(ebay,aliexpress vs.) sj4000 kamera getirtmek istiyorum. Fakat bilindiği üzere bu aletin çok fazla sahte(çakma) si var malesef. Epey araştırdım. Fakat güncel bilgi bulamadım. Sizden istediğim , yakın zamanda sj4000 veya sj4000 wifi getirtmiş(yurtdışından) olup orjinal...
  17. beko12345

Arai, Shoei ve diğer büyük markaların Sharp testindeki kötü sonuçları.

Merhabalar... Motosiklet sürmeye başladığımdan beri hep Arai veya Shoei kask sahibi olmak istiyordum. 1-2 ay sonunda elime 1.500-2.000 tl gibi bir rakam geçme ihtimali var elime sadece kaska ayıracağım. Normalde marka fanatiği değilim fakat ilginç şekilde Shoei veya Arai ye takığım. Ama...
  18. beko12345

Ebay dan alışveriş yapmak isteyip, yapamayanlara yardımcı yazı.

Birçoğumuz motosiklet ürünlerimizi veyahut aksesuarlarımızı yurtdışından getirmeyi tercih ediyoruz. Çünkü fiyatlar 3 te 1 fiyatına. Fakat ingilizcesi yeterli olmadığı için, interneti çok iyi kullanamadığı vehayut ödemeyi nasıl yapacağını bilmediği için bazılarımız(bende dahil) ülkemizden bu...
  19. beko12345

Debriyajın çok erken kavraması.

Merhabalar. Motorumun debriyajı çok erken kavrıyor. Neredeyse debriyajı salmaya başladığımız gibi kavramaya başlıyor. Debriyaj sonuna kadar çekikken tam ayırmıyor. Hala hafif gitmek istiyor motor. Acaba bunun bahsettiğim gibi kavrama noktasının çok yakın olmasıyla alakası olabilirmi ? Onu...
  20. beko12345

Akünün bir kutubu boştayken motor niye çalışıyor ?

Merhabalar. Olayı kısaltılmış şekilde anlatayım. Geçen günlerde motorumu Suzuki servisine bıraktım komple elden geçmesi için. Yağı suyu balataları vs. Neyse olay burda başlıyor. Motorumu teslim almaya gittim. Çalıştırdım eve kadar geldim fakat sonradan takılan sis farları ve yine sonradan...

Yeni mesajlar