- Konu Yazar
Merhabalar.
Olayı kısaltılmış şekilde anlatayım.
Geçen günlerde motorumu Suzuki servisine bıraktım komple elden geçmesi için. Yağı suyu balataları vs.
Neyse olay burda başlıyor.
Motorumu teslim almaya gittim.
Çalıştırdım eve kadar geldim fakat sonradan takılan sis farları ve yine sonradan takılan çakmaklık çalışmıyordu.
Orasını burasını kurcaladım. Yok herşey normal.
En son aküye bakayım dedim.Koltuğu açtım.Ve beklemediğim manzarayla karşılaştım.
Motora oturduğumuzda akünün sol taraftaki kutubu boştaydı!(+ veya - hangisi emin değilim hatırlamıyorum)
Hemen aküye taktım. Ve çalıştı sis farlarım ve çakmaklığım.
Zaten akünün bir kutbunu söküp öyle unutup bana motoru bu şekilde veren suzuki bayine diyecek laf yok fakat
Motor akünün bir kutubu boşta iken nasıl çalıştı? Normal şekilde marşla çalışıyordu. Farlarda yanıyordu.
Bir akrabam kaçak olabilir dedi ne derece doğrudur?
Beni aydınlatırsanız sevinirim.
İyi günler .
Olayı kısaltılmış şekilde anlatayım.
Geçen günlerde motorumu Suzuki servisine bıraktım komple elden geçmesi için. Yağı suyu balataları vs.
Neyse olay burda başlıyor.
Motorumu teslim almaya gittim.
Çalıştırdım eve kadar geldim fakat sonradan takılan sis farları ve yine sonradan takılan çakmaklık çalışmıyordu.
Orasını burasını kurcaladım. Yok herşey normal.
En son aküye bakayım dedim.Koltuğu açtım.Ve beklemediğim manzarayla karşılaştım.
Motora oturduğumuzda akünün sol taraftaki kutubu boştaydı!(+ veya - hangisi emin değilim hatırlamıyorum)
Hemen aküye taktım. Ve çalıştı sis farlarım ve çakmaklığım.
Zaten akünün bir kutbunu söküp öyle unutup bana motoru bu şekilde veren suzuki bayine diyecek laf yok fakat
Motor akünün bir kutubu boşta iken nasıl çalıştı? Normal şekilde marşla çalışıyordu. Farlarda yanıyordu.
Bir akrabam kaçak olabilir dedi ne derece doğrudur?
Beni aydınlatırsanız sevinirim.
İyi günler .