- Konu Yazar
Merhabalar.
Çoğumuz büyük ihtimalle yaşıyoruzdur bunu.
Ben normalde benzinlikte şişiririm veya kontrol ederim.
Fakat benim lastiklere şu resimdeki ucu uzun boru şeklinde olanlar girmiyor.

Sadece şu şekilde ucu kısa olanlar giriyor. Jant,disk vs yüzünden.

Bu yüzden benzin istasyonlarının yarısı eleniyor direk.
E evimin yakınınki benzin istasyonları hep ucu uzun olanlardan kullanıyor.
Hadi diyelim buldun. Onada güven olmuyor. Çoğu kişi ayarsız olduğundan bahsediyor.
Ki geçen gün belkide Bursanın en çok benzin alınan PO istasyonuna girdim. Lastiğe taktım , alet bozukmuş , fısss havanın yarısı boşaldı.
Yani kimsenin umrunda değil oradaki alet çalışıyor veya çalışmıyor.
Lastikçiye gittim hemen en yakın. Oda hava bastı fakat elimle bastırınca bile inik olduğu hissediyorum.Gidonda titreşim arttı gibi. Onada pek güvenemedim.Belkide şuana kadar hep olması gerekenden fazla bastığı için olabilir benzinlikteki aletler.
Fazla uzattım sanırım. Size sormak istediğim.
Hani şu Metro , A101 , Bim gibi yerlerde satılan 40-50 tl lik Araç çakmaklığı ile çalışan hava pompaları gerçekten iş görüyor mu ?
Üzerlerinde 250 psi falan yazıyor bir çoğunun. Ufacık alet nasıl 250 psı basabiliyor ?
Benim motoruma 33 ön 37 arka basmaya gücü yeter mi ? Ne kadar sürede basabilir ve Göstergesi doğru gösterir mi?
Yoksa yine benzinliktekiler gibi 33 gösterip 40 mı basar veya 33 gösterip 20 mi basar ?
Bahsettiğim alet şunlardan.

Bu resimde turbo vs yazıyor fakat benim bahsettiğim şu 40-50 tl lik olanlar.
Daha önce kullanan veya hala kullanmakta olan , eşinde dostunda gerçekten olan varmıdır ?
Teşekkür ederim.
Çoğumuz büyük ihtimalle yaşıyoruzdur bunu.
Ben normalde benzinlikte şişiririm veya kontrol ederim.
Fakat benim lastiklere şu resimdeki ucu uzun boru şeklinde olanlar girmiyor.

Sadece şu şekilde ucu kısa olanlar giriyor. Jant,disk vs yüzünden.

Bu yüzden benzin istasyonlarının yarısı eleniyor direk.
E evimin yakınınki benzin istasyonları hep ucu uzun olanlardan kullanıyor.
Hadi diyelim buldun. Onada güven olmuyor. Çoğu kişi ayarsız olduğundan bahsediyor.
Ki geçen gün belkide Bursanın en çok benzin alınan PO istasyonuna girdim. Lastiğe taktım , alet bozukmuş , fısss havanın yarısı boşaldı.
Yani kimsenin umrunda değil oradaki alet çalışıyor veya çalışmıyor.
Lastikçiye gittim hemen en yakın. Oda hava bastı fakat elimle bastırınca bile inik olduğu hissediyorum.Gidonda titreşim arttı gibi. Onada pek güvenemedim.Belkide şuana kadar hep olması gerekenden fazla bastığı için olabilir benzinlikteki aletler.
Fazla uzattım sanırım. Size sormak istediğim.
Hani şu Metro , A101 , Bim gibi yerlerde satılan 40-50 tl lik Araç çakmaklığı ile çalışan hava pompaları gerçekten iş görüyor mu ?
Üzerlerinde 250 psi falan yazıyor bir çoğunun. Ufacık alet nasıl 250 psı basabiliyor ?
Benim motoruma 33 ön 37 arka basmaya gücü yeter mi ? Ne kadar sürede basabilir ve Göstergesi doğru gösterir mi?
Yoksa yine benzinliktekiler gibi 33 gösterip 40 mı basar veya 33 gösterip 20 mi basar ?
Bahsettiğim alet şunlardan.

Bu resimde turbo vs yazıyor fakat benim bahsettiğim şu 40-50 tl lik olanlar.
Daha önce kullanan veya hala kullanmakta olan , eşinde dostunda gerçekten olan varmıdır ?
Teşekkür ederim.
Son düzenleme: