Arama sonuçlarınız

1. M

motorsikletten gaz verince tiz bir ses geliyor bazen gidiyor 2. ve 3. viteste cıkıyor genelde

Motorda hafif supap sesi var gibi ve grenaj kısımlarındaki metal cızırtı yapıyor. Devir dalgalanmayı diyorsanız o gaz kelebeği veya karbüratör ile alakalı bir durum, motor yağı rölantiyi etkilemez.
  2. M

Lastikleri değiştirmeli miyim?

Kara düzen sistemlerde öğrenmenin yararlı olduğunun kanaatindeyim, her ne kadar yaşım az ve tecrübem sizlerin çeyreği kadar olsada araba ve motosiklet kullanmayı kara düzen araçlardan öğrendim ve bu sayede elektroniklerin yokluğu sayesinde ne tepkiler vereceğini anlayabiliyorum, en basitinden...
  3. M

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Pist mis gibi çilek kokar hocam. :D
  4. M

Hocam bunun ile yapacağınız demoyu görmek çok isterdim. :)
  5. M

Mantık Ve Sürüş Zevki

Abi o arkadaki Motopixel mi? :)
  6. M

Ns200 giderken ateşleme kesiyor

Gördüğünüz sıcaklık değerleri size bir şey ifade etmeyecek, önemli olan göstergede hararet uyarısı vermemesidir. Hintli kardeşlerimizden bu cihaz ile soket bağlantısı yapıyordu o videodan destek alarak kendinize soket bağlantısı yapabilirsiniz.
  7. M

Vites mili keçesi beni delirtecek

Vites milini değişmek için motor açmaya gerek kalmayabilir, sizin motosikletinizde nasıldır bilmiyorum ancak debriyaj kapağını söküp debriyajın arkasındaki gerekli malzemeleri söktükten sonra vites milini oradan çıkartabiliyorsunuz. Volan kapağında eğrilik varsa cam üzerinde zımpara yapılabilir...
  8. M

Çok güzel proje, haytalık ve dede ezmelik bir skuter meydana çıkacak. :D Eline emeğine sağlık.
  9. M

Kimi işler app ile çözülecek gibi olan şeyler olmuyor maalesef, en azından bir pc veya özel donanıma sahip bir tablet gerekebiliyor. Ancak bu cihazlar veya aparatlar piyasada bulunabiliyor.
  10. M

Elm327 cihazını direkt olarak motosiklette çalıştıramazsınız çünkü motosikletlerin bir çoğunda (belki hepsinde) obd 2 soketi bulunmaz, motosikletlerin beynine bağlanmak için özel soketler yapmanız gerekir veya direkt üreticinin belirttiği özel ara kabloyu almanız gerekir. Ben bu cihaz ile...
  11. M

Krank okuyucu hata verdiği zaman 2 uzun 3 kısa (yanlış hatırlamıyorsam) sinyal verirdi motor çalışmıyorken. Eğer bu tarz self diagnostic kodları alıyorsanız arıza sebepleri belli olacaktır.
  12. M

Krank okuyucu statör ile birlikte gelmez (diğer motosikletlerde entegre olabiliyor) eğer krank okuyucudan ötürü bir arıza varsa motor arıza lambası sinyalli olarak yanar. 3 Adet buji ve 2 adet ateşleme bobini olduğu için 1 bujinin eksikliği yüzünden motor stop etmez (kara bahtınız varsa 2...
  13. M

Tiger 660 ve Tracer 700

Abi dediğin gibi yüksek ihtimalle haritalandırmada bir problem mevcuttu ve yazılım ile düzelttiler. Ride By Wire candır. :)
  14. M

Tiger 660 ve Tracer 700

O zaman deneyen sürücüler bozuk. :)
  15. M

Tiger 660 ve Tracer 700

Acaba bu durumu yanlış modda kullanmaktan ötürü yaşıyor olabilirler mi? Yağmur modunda motor kendini yumuşatıyor sonuçta.
  16. M

sport touring tavsiyesi

Niyet ettim niyet eyledim V-Strom 650 önermeye.
  17. M

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

Şöyle bir usta olamadım ki, gerçi benden olsa olsa hıyar ağası olur. :D
  18. M

Debriyaj balata segmansız motor nasıl

Debriyajda çok boşluk olması gerekir, bunlar olmadan kavramada olmaz. Nasıl başarmış hayret.
  19. M

Muğla İçi Motor Önerisi

Abi Kayhan'da bulunan Köfte Evi'nin iskenderi güzeldi, mavi dükkanın balon olduğunu düşünüyorum. Mobilette Puch olacak Puck nereden çıktıysa artık...:cautious:
  20. M

Muğla İçi Motor Önerisi

Ooo abi hemen Bursa'lı (yanlış manada olmayan :D) olmuşsun.

Yeni mesajlar