Arama sonuçlarınız

1. prometheus1745

İzmir-İstanbul Xmax transferi ne kadar tutar

en basiti otobüs firmalarındın biriyle anlaşırsın onlar götürür ama bence xmaxle izmirden istanbula gidemezmisin🤨
  2. prometheus1745

Bajaj Auto, KTM’nin kontrolünü resmen devraldı

Japon kadar pahalı ama onun kadar kaliteli değildi bu ülkede bulaşıcağmız bi top değildi japonlar dururken bize bi etkisi olmaz. Belki motor fiyatları inerse o zaman piyasası canlanır yoksa kim nasın ktm 1764533866 tabiki abilerim belirteyim geçmişte nasıldı ben bilmem günümüz için yorumum bu...
  3. prometheus1745

Bu takasa ne dersiniz ?

blok dışındaki her şeyi ben hallederim motorlarımda ama mekanik bilgi isteyen bişey ve dandik dündik bir değil on ton parça var birini unutursam bi vida eksik olursa diye güvenmezdim kendime. 1 litre yağ eksik çıkıyosa büyük bir motorunuz var demek bence sizdeki baya büyük bir cesaret sorun...
  4. prometheus1745

Bu takasa ne dersiniz ?

altındaki motoru satma konusunda 2 sene daha beklediğini varsayalım. 2 sene sonra onu muhtemelen çok ucuza vericeksin ama diğer taraftakide bi ton masraf açma ihtimali var o yüzden bence 20 30 bin ne yazıkkı ya bu ha bu bişekil ericek gibi altındaki güzel bi motor ben olsam ya beklerdim yada...
  5. prometheus1745

özel bi konuda tavsiye

sizinki bende de betermiş çok geçmiş olsun.Doktorlar bende bişey bulamadı galiba sadece ödem topluyo. Bugün daha iyiyim yürümem baya düzeldi inşallah 1 2 güne çok bişey kalmicak gibi duruyor.
  6. prometheus1745

özel bi konuda tavsiye

komik olan aynı durumu bende yaşadım taş vurduğum yer yamulmuş motorumu alan atkadaş seninki demirdenmi diye benle çok dalga geçti🤣🤣🤣. 1764466017 skuterimde var aslında ama can sıkıntısı büyükle gidelim dedik pişman olduk
  7. prometheus1745

özel bi konuda tavsiye

Abilerim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler dr. sadece antibiyotik verdi ben daha önce yaşayan varsa belki bi tavsiyede bulunur diye konuyu açmıştım şiş ve morarık yatarken acımıyo ama yürümekte zorlanıyorum. 1764442461 ultrason kaza sonrası baktı bişey yok dedi
  8. prometheus1745

özel bi konuda tavsiye

Abilerim gönül isterdiki istediğim cevabı doktor bey versin ama o zamanlar geçicek diyo o yüzden bu konuda en yetkili yada tecrübeli olduğuna inandığım sizlere özel bir soru sorucam gectiğimiz günlerde bi kaza yaptım kaza önemli değil ama ben arkadan vurdum ve taş taş ları depoya geçirdim. kaza...
  9. prometheus1745

Rks alınır mı

o dediğin mantıkla alınır 1763582173 ama belirtmessem içimde kalıyo canım sıkıkılıyo o yüzden yine yazcam kusura bakmayın bu motor mantığınız iyi yani düşükten yükseğe çıkma planı ama alcanız motor yarın patlarsa burdakiler iyidi demişti demeyin bu motor yarın paslanmaya başlasa şaşırmam çünkü
  10. prometheus1745

50CC Motorlara Trafik Sigortası

yürürlüğe falan sokmuyolar senlik bişey yok sigorta yapmican bu kadar
  11. prometheus1745

Rks alınır mı

burda takılcan tekşey çinlinin kumar olduğu alırsın iyi çıkar iyiki dersin alırsın yarın dağılır kötü dersin sen bilcen
  12. prometheus1745

Yamaha R25 Fan Açma

benimkide 14 bin çevirdiği için anlıyorum çok hızlı ısınıyo ama hararetlik bir durum söz konusu olmuyo soğutma işini yapoyo uzun yolda 3 tık üstünü daha görmedim
  13. prometheus1745

50CC Motorlara Trafik Sigortası

abim sigortacı 50cc lere direk olmuyo zorunlulukta yok
  14. prometheus1745

Yamaha R25 Fan Açma

benim z 400 10 dk dolansam 4 tık oluyo 5 te fan açıyo😅😅 1763567476 bence normaldir r 25 çok devir çeviriyo
  15. prometheus1745

Rks alınır mı

polis ceza yazmaz eğitim videoları izle temel olarak trafik okuma gibi gibi boyun yeterli satarken fiyatı çok indircen haberin olsun ama satarsın şahsi yorum düşük cc çinli motorda sorun yaşama ihtimalin çok yüksek dikkat et
  16. prometheus1745

Önerilerinize açığım...

sadece arkadaş ortamlarında 1 2 dal içiyorum onun dışında ayda 1 kere puro içerim bende bi bağımlılık yapmuyo bence pinti olduğum için her gün havadan 100 lira vermek istemediğimden
  17. prometheus1745

seleye oturan sokak kedisi problemi

ben oturmaları için scooteri feda ediyorum z 400 mındar olmasın diye o kapalıyken diyerine oturuyolar
  18. prometheus1745

Japonlar için tehlike çanı çalıyor Voge RR500S 4 Silindir

a ehliyetini yeni almış biri için ara geçiş motoru olur ama ne kadar yakışıklı olsada bi japon kadar ömrü olmicak 5 sene sonra hurdacıya atarsın
  19. prometheus1745

CF MOTO CLC450

sorunlu bir motor değil muadillerine görede fiyatı çok iyi ara geçiş motoru olarak alınır ama 4 5 sene sonra ne halde olur onu hepimiz tahmin ede biliyoruz

Yeni mesajlar