Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RTR200 ile anlaştım benim vitesli hevesimi görünce motordan 7.500 Lira fiyat kırdı. Babamın pazarlığı da var tabi kendiside melek gibi bir insan yoksulluk içinde büyümüş bir kurye. Abi ile beraber sohbet ettik sonra ticaretimizi yaptık inceledim güzelce tek sorunu zinciri yağsız kalmış oda...
Hocam çene açılır kask dusunyorsanız ilk başta onu elemeniz gerekiyor. Korumaz güvensizdir. Alabilirseniz Scorpion gibi kaliteli bir kask alın. Çünkü model yükselteceksiniz kendim yaşadım biliyorum :D LS2 ye gelince rapid2 kaskı var bende yoğurt kabı gibi ama ilk kazada korur. Axxis de...
Bugun yine bir motor bakmaya gittim yağ kaçaklarına, amartisörlerine, zincirine, gaz tepkisine, debriyaj sıyırmasına bakıyorum sizce doğru mu?
Ek olarak düşük deviride(örn 2 vites düşük devir) gazı bıraktığımda motorun sesinin artması normal mi?
Arkadaşlar motora bu sabah baktım motorun yağ kapağını çıkardım rölantide beklettim ve kapağı fırlattı motor. Düşürmedi bakın fırlattı üstüne 40 Binde değil 80Bindeymiş motor yağ da damlatıyordu. Kısaca elimde kalacaktı çok şükür fark ettim.
2020 Model ABS li NS160 turuncu göstergeli euro3 oluyor sanırım. scooterden 50CC den sonra ilk defa geçiş yapacağım vitesliye.
Tanıdığımdan alacağım ve bana yazdıkları şöyle:
Ön lastik değişmesi lazım alırsan yag ve zincir bakımı yaparsın başka masrafın yok. Ön çamurlukta keyfine göre...