- Konu Yazar
Bütçemi önerdiklerinize göre ayarlayacağım en ucuz ve fiyat performans ekipmanlarına ihtiyacım var.
4Riders eldivenler iyi mi peki?Marka vermeyeceğim, ama şunu söyleyebilirim. Yazlık ve kışlık ceket ayrı olur, birisi kışlık ama şu fermuarı açılıyor yazlıkta giyersin derse inanma. Omuz, dirsek ve sırt koruması vb sünger gibi bir malzemeden olur çok ucuz ürünlerde. Sonradan masraf etmemek adına buna dikkat edilmeli.
Hiç olmamasından iyidir4Riders eldivenler iyi mi peki?
Yazlık eldivenleri kötüdür. Hiç olmamasından iyidir tabi ama bir kazada çok fazla koruyucu etkisi olmaz.4Riders eldivenler iyi mi peki?
Dostum yanlış anlama da sen olaydan bayağı bir uzaksın.Marka vermeyeceğim, ama şunu söyleyebilirim. Yazlık ve kışlık ceket ayrı olur, birisi kışlık ama şu fermuarı açılıyor yazlıkta giyersin derse inanma. Omuz, dirsek ve sırt koruması vb sünger gibi bir malzemeden olur çok ucuz ürünlerde. Sonradan masraf etmemek adına buna dikkat edilmeli.
Soru şu en ucuz ne kadar ucuz olmalıBütçemi önerdiklerinize göre ayarlayacağım en ucuz ve fiyat performans ekipmanlarına ihtiyacım var.
Farzı misal? Hangi marka önerirsin?ostum yanlış anlama da sen olaydan bayağı bir uzaksın.
4 mevsim ceketlerin kalitelisine hiç denk gelmemişsin veya en ucuz ürünlere bakmışsın
Mağazalara gidip bi eline al üstüne giy incele
İkinci el mont vs. alsam peki?Yazlık eldivenleri kötüdür. Hiç olmamasından iyidir tabi ama bir kazada çok fazla koruyucu etkisi olmaz.
Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceketDostum yanlış anlama da sen olaydan bayağı bir uzaksın.
4 mevsim ceketlerin kalitelisine hiç denk gelmemişsin veya en ucuz ürünlere bakmışsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Soru şu en ucuz ne kadar ucuz olmalı
En ucuz işini görecek ceket ve eldiven 7-8 bin gibi bir fiyata hallolur
Peki.Dostum yanlış anlama da sen olaydan bayağı bir uzaksın.
O paralara rahatça bulursun ama top markalardan mümkün değil. Fakat 3-4 bin TL ye ikinci el tertemiz ve işini fazlası ile görecek ceketler bulabilirsin.İkinci el mont vs. alsam peki?
Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceket
Teşekkür ederim.O paralara rahatça bulursun ama top markalardan mümkün değil. Fakat 3-4 bin TL ye ikinci el tertemiz ve işini fazlası ile görecek ceketler bulabilirsin.
Ben yazlık ve dört mevsim ( kışın kullandığım ) montlarımı ayrıca kullanıyorum, bu tamamen bütçe ve keyif işi. Kışın kullandığım montu Amazon yurt dışından almıştım, çinden gelmişti, acayip kaliteli bir şey çıktı şansıma. Bir de deri kullanıyorum kış için.
Yaz için bir deri bir tekstil kullanıyorum duruma göre.
Eldiven için bir şey diyemem, hiç araştırmadım fakat ben eldivenlerimin hepsini Temudan aldım, hakiki deri, çok zor yıpranıyorlar. Adet olarak da vergilerle beraber 1000 liralara geliyordu, hatta 650-1000 tl arası diyebilirim. Maksat, elde kalın bi deri eldiven olsun, üstteki kıkırdakları korusun.
Parmakların kırılmasını engelleyen bir eldiven var mı hiç araştırmadım, bu soru da şimdi geldi aklıma, az sonra böyle bir eldiven var mı bakacağım.
![]()
Bence bu fiyatlara bakıyorsan ikinci el almak daha mantıklı gibi.İkinci el mont vs. alsam peki?
Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceket
Ben Durt'a bakacağım. Bakayım mı ustalar?![]()
Yarın gideyim ciklet alır gibi tuttuğum motoru alayım da artık ertesi günlerde ekipman bakayım.Yerli malı desteklenmeli diyorumTüm pantalonlarım diyemem ama çoğu pantalonum Türk Malı. Ceket olarak kalıbıma uyan yerli üretim bulamıyorum. Benim yapı itibariyle omuzlarım geniş bel kısmı hep bol kalıyor. Olsa onlardan da alırım.