En uygun motosiklet eldiveni ve ceketi önerir misiniz?

Bütçemi önerdiklerinize göre ayarlayacağım en ucuz ve fiyat performans ekipmanlarına ihtiyacım var.

ACT

Marka vermeyeceğim, ama şunu söyleyebilirim. Yazlık ve kışlık ceket ayrı olur, birisi kışlık ama şu fermuarı açılıyor yazlıkta giyersin derse inanma. Omuz, dirsek ve sırt koruması vb sünger gibi bir malzemeden olur çok ucuz ürünlerde. Sonradan masraf etmemek adına buna dikkat edilmeli.

Marka vermeyeceğim, ama şunu söyleyebilirim. Yazlık ve kışlık ceket ayrı olur, birisi kışlık ama şu fermuarı açılıyor yazlıkta giyersin derse inanma. Omuz, dirsek ve sırt koruması vb sünger gibi bir malzemeden olur çok ucuz ürünlerde. Sonradan masraf etmemek adına buna dikkat edilmeli.
4Riders eldivenler iyi mi peki?

Dostum yanlış anlama da sen olaydan bayağı bir uzaksın.
4 mevsim ceketlerin kalitelisine hiç denk gelmemişsin veya en ucuz ürünlere bakmışsın
Mağazalara gidip bi eline al üstüne giy incele
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçemi önerdiklerinize göre ayarlayacağım en ucuz ve fiyat performans ekipmanlarına ihtiyacım var.
Soru şu en ucuz ne kadar ucuz olmalı
En ucuz işini görecek ceket ve eldiven 7-8 bin gibi bir fiyata hallolur

Yazlık eldivenleri kötüdür. Hiç olmamasından iyidir tabi ama bir kazada çok fazla koruyucu etkisi olmaz.
İkinci el mont vs. alsam peki?

4 mevsim ceketlerin kalitelisine hiç denk gelmemişsin veya en ucuz ürünlere bakmışsın

Soru şu en ucuz ne kadar ucuz olmalı
En ucuz işini görecek ceket ve eldiven 7-8 bin gibi bir fiyata hallolur
Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceket

ACT

Peki. :)

İkinci el mont vs. alsam peki?

Şöyle düşünmüştüm 1500 eldiven 3-4 bin arası ceket
O paralara rahatça bulursun ama top markalardan mümkün değil. Fakat 3-4 bin TL ye ikinci el tertemiz ve işini fazlası ile görecek ceketler bulabilirsin.
Ben yazlık ve dört mevsim ( kışın kullandığım ) montlarımı ayrıca kullanıyorum, bu tamamen bütçe ve keyif işi. Kışın kullandığım montu Amazon yurt dışından almıştım, çinden gelmişti, acayip kaliteli bir şey çıktı şansıma. Bir de deri kullanıyorum kış için.
Yaz için bir deri bir tekstil kullanıyorum duruma göre.

Eldiven için bir şey diyemem, hiç araştırmadım fakat ben eldivenlerimin hepsini Temudan aldım, hakiki deri, çok zor yıpranıyorlar. Adet olarak da vergilerle beraber 1000 liralara geliyordu, hatta 650-1000 tl arası diyebilirim. Maksat, elde kalın bi deri eldiven olsun, üstteki kıkırdakları korusun.
Parmakların kırılmasını engelleyen bir eldiven var mı hiç araştırmadım, bu soru da şimdi geldi aklıma, az sonra böyle bir eldiven var mı bakacağım.

:)

O paralara rahatça bulursun ama top markalardan mümkün değil. Fakat 3-4 bin TL ye ikinci el tertemiz ve işini fazlası ile görecek ceketler bulabilirsin.
Ben yazlık ve dört mevsim ( kışın kullandığım ) montlarımı ayrıca kullanıyorum, bu tamamen bütçe ve keyif işi. Kışın kullandığım montu Amazon yurt dışından almıştım, çinden gelmişti, acayip kaliteli bir şey çıktı şansıma. Bir de deri kullanıyorum kış için.
Yaz için bir deri bir tekstil kullanıyorum duruma göre.

Eldiven için bir şey diyemem, hiç araştırmadım fakat ben eldivenlerimin hepsini Temudan aldım, hakiki deri, çok zor yıpranıyorlar. Adet olarak da vergilerle beraber 1000 liralara geliyordu, hatta 650-1000 tl arası diyebilirim. Maksat, elde kalın bi deri eldiven olsun, üstteki kıkırdakları korusun.
Parmakların kırılmasını engelleyen bir eldiven var mı hiç araştırmadım, bu soru da şimdi geldi aklıma, az sonra böyle bir eldiven var mı bakacağım.

:)
Teşekkür ederim.

Yerli malı desteklenmeli diyorum :) Tüm pantalonlarım diyemem ama çoğu pantalonum Türk Malı. Ceket olarak kalıbıma uyan yerli üretim bulamıyorum. Benim yapı itibariyle omuzlarım geniş bel kısmı hep bol kalıyor. Olsa onlardan da alırım.
Yarın gideyim ciklet alır gibi tuttuğum motoru alayım da artık ertesi günlerde ekipman bakayım.😜 Sıralamada önce ekipman gelir ama motorlar buhar olmadan almak lazım🤣🤣🤣

Başka fiyat performans hangi markalar var hocam? Bot. eldiven, mont...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar