Teknik konuları arkadaşlar belirtmiş zaten. Ben farklı birşeyler yazayım. Üç sefer ikinci el motosiklet aldım. İlk motorum 2012 model Tvs apache rtr150'yi 2015 yılında 6,8 bin km.de ilk sahibi olan yaşıtım bir polis memurundan, ikinci motorum 2015 model SYM Wolf 250'yi 2018 Ekim ayında 9,8 bin km'de 2.sahibi olan genç bir uzman çavuş arkadaştan, Üçüncü motorum 2015 model Triumph Tiger 800XRx'i Nisan ayında 36,4 bin km.de 2 sahibi olan 50'li yaşlarda beden eğitimi öğretmeni bir meslektaşımdan aldım. Hiçbir motorumu önceden görmedim, binmedim ve sürmedim. Apache'mi memleketim Muğla'dan, Wolfümü Tekirdağ'dan, Tiger'ımı ise Mersin'den aldım ve hepsini sürerek getirdim. Hepsinde de doğru, dürüst, güzel insanlarla karşılaştım ki bence en önemli unsur budur. Telefonda ya da yüzyüze konuşurken dikkat ederseniz karşınızdaki kişiyle ilgili birçok ipucu yakalarsınız. Benim aldığım arkadaşların üçü de motosikletlerin bakımlarını ve geçmişlerini çok iyi biliyorlardı. Konuştuklarımızdan farklı bir durumla karşılaşmadım. Motorları aldıktan sonra da hiçbir sürpriz ya da en ufak bir sorun yaşamadım. Hepsine çiçek gibi baktım, sattığım kişiler de hâla sorunsuz sıkıntısız biniyorlar. Doğru, dürüst, İyi ahlâk sahibi insanlarla karşılaşmanız ve gönlünüzdeki motosiklete kavuşmanız temennisiyle.