Arama sonuçlarınız

1. Phoenixs

Ne şişiyor ?

Beyler sabah 9 da iş yerine varıyorum sabah 10 dan akşam 5 e kadar motora güneş geliyor akşam motoru çalıştırdığımda ön fren şişmiş oluyor nerdeyse fren için boşluk kalmıyor Şişen şey disk mi yoksa hidrolik mi ? Sabah motoru çalıştırınca herşey düzelmiş oluyor
  2. Phoenixs

Yeni motorum Bajaj Pulsar As 150 Kara Şimşek

İyi günler motosiklet ailesi Motor alemine ilk başladığım motor mondial 125 mh drift idi ilk çıktığı sene almıştım Ardından hyosung gt250r ile yoluma devam ettim Hemen arkasına Suzuki Gsxr 600 k7 ile devam ettim ve aynı anda günlük kullanım için motoran cbs 150 balancer aldım 5 sene bu...
  3. Phoenixs

Ybr 125 yorumlar

Iyi günler arkadaşlar şu anda 2012 model motoran cbs150 balancer var satıp sıfır Yafa sıfıra yakın bi ybr 125 almayı planlıyorum asıl sorum şu Ybr 125 in fiyatı çok yüksek bu Rakamları hak ediyormu ? Uzun kullanımda sıkıntı yaşayan var mı günlük 30 km yol yapmak için alacağım
  4. Phoenixs

Yenimahalle PTT gümrük de tanıdığı olan var mı ?

İyi günler MT ailesi. Ben yurtdışından değeri 80 dolar olan motosiklet dış plastiğinden getirdim.Ürün ankara yenimahalle PİM'e geldi.Orada arkadaş kutuyu açtı ve kafasına göre ben bunu böyle size vermem dedi. Orada sivil gümrük müşavirleri varmış onları aramam gerekiyormuş onlar beni firmaya...
  5. Phoenixs

Commuter sahipleri motorunuz ne kadar yakıyor?

İyi günler öncelikle Ben motoran CBS150 Balancer kullanıyorum ve çok memnunum gerçekten. Yalnız geçen kontrol ettim motor 17-18 Kuruş yakıyor biraz fazla gibi geldi bana.Motor u hafta içi her gün Keçiören-Bakanlıklar arası kullanıyorum genel de 1-2. vites kullanıyorum yani sizce fazla mı...
  6. Phoenixs

Motorunuz km de kaç Kuruş yakıyor ?

Arkadaslar öncelikle iyi günler Bende 2. Motor olarak kullandığım motoran cbs 150 balancer var gidişi konforu vs güzel her gün Keçiören bakanlıklar sabah git akşam gel yapıyor biraz sert devirli kullanırım kontrol ettim 18 Kuruş yakıyor normal mi ? Bildiğimiz tek silindirli motorsiklet Birde...
  7. Phoenixs

Seçimden sonra ANKARA dan İZMİR'e

İyi günler öncelikle Kısmetse seçim den sonra oyumuzu kullanıp izmire gazlayacağız iki arkadaş katılmak isteyen gelmek isteyen olursa bize katılabilir. 5 gün kalıp 5. günün sonunda cuma günü geri ankara ya dönüş yapacağız. İzmire giderken nerde mola vermeli nereler güzel nerde radar var bu...
  8. Phoenixs

Korna devire göre az veya çok çıkıyor

Arkadaşlar motor 1.5 senedir bende motoran cbs150 balancer acayip memnunum kornası da efsanedir hani son 2 haftadır 0-4 bin devir arasında korna kedi yavrusu gibi çıkıyor birde bazen ışıklar da durup boşa attıktan sonra tekrar 1. Vites e attığım da gaz verdiğim an stop ediyor. Galiba akü nün...
  9. Phoenixs

Antifriz ve hararet

İyi günler öncelikle Bende SUzuki GSXR600 K7 var iki hafta önce stator kapağının alt tarafında bir vida dibinden yağ geliyordu vidayı değiştirirken bi arkadaşın yanlış hareketi yüzünden oradan geçen antifriz hortumunu açtı ve her yer antfriz oldu.Elimizde antifriz yoktu bizde yerine güzelce su...
  10. Phoenixs

Motorum gaz verir vermez STOP ediyor (Vİdeo'lu)

İyi bayramlar iyi akşamlar video yu izlediğinizde ne demek istediğimi anlayacaksınız.Sorunsuz çalışıyor ama stop ediyor sebebi ne olabilir sizce ? http://www.youtube.com/watch?v=LfTX0Szywno&feature=youtu.be Motoran CBS150 Balancer 2012 model
  11. Phoenixs

24 Temmuz Ankara-Kızılcahamam fotoları

Giderken pek fotoğraf çekilmek aklımıza gelmedi açıkcası amacımız viraj çalışmaktı son virajlar efsane virajlar :) gerçekten çok zevkliydi gitmişken soğuksu milli parkın en tepesine çıktık.O bunaltıcı havanın ardından tepede soğuk esen bi rüzgar bizi beklemekteydi. bi bağ evine uğradık...
  12. Phoenixs

[ALINIK] Mondial 125 Mh Drift Ankara

Ankara ve çevre iller 2012 ve üzeri km de abartı olmamak şartıyla kabulüm mondial 125 mh drift arıyorum beyaz renk tercih ama diğer renklerde kabulüm satan olursa siteden mesaj attığı an dönüş yaparım
  13. Phoenixs

[SATILIK] 2013 Honda CBR250R Siyah

Motor bi arkadaşıma aittir sitede üyeliği yok benden rica etti http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cok-temiz-orjinal-2013-cbr-250r-164182688/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=true akın küçük:0 (530) 179 82 15
  14. Phoenixs

Ankara da motosiklet ustası

İyi günler öncelikle motorumun STATOR ü arızalı motor yürümüyor Bende yurtdışından Stator+konjektör+Yağ+filtreler+Buji+Direksiyon amortisörü aldım bunların hepsi değişecek Motosiklet SUzuki GSXR600 2007 model fiyat lazım bide iyi bi usta.Motosiklet yürümüyor araçla taşınacak usta...
  15. Phoenixs

2013 Kusursuz Honda CBR250R

.................qasd
  16. Phoenixs

2 Şubat Pazar Ankaradan izmir e kamyonet

2 şubat pazar günü Ankara dan İzmire gidecem 2 adet de motosikletim var bu tarihlerde kamyoneti vb olan izmir e gidecek olan ankara dan yada ankaradan geçip gidecek vs varsa ücreti karşılığında yardımcı olursa sevinirim bulamazsak normal yolcu otobüsüne verecez para yabancıya gitmesin :)...
  17. Phoenixs

Problem akü mü başka birşey mi?

İyi günler öncelikle Geçtiğimiz haftasonu motor SORUNSUZ çalıştı sağa sola gittik vs 1-2 defa kornaya bastım korna nın gücü %30-40 az çıkıyordu ama onun dışında hiçbir problem yoktu hava soğuk olduğu için öyle çıkmıştır felan diye düşündüm.Bu cumartesi 11.01.2014 de yani motoru çalıştırdım gene...
  18. Phoenixs

Suzuki GSXR600 K7 vs Honda CBR600RR 2010 :)

Videoların hepsi egsoz sesi dinlemek için çekilmiştir. Honda CBR600RR 2010 Two Brothers Carbon Exhaust https://www.youtube.com/watch?v=MzmMKOLg1hk&feature=c4-overview&list=UUzYdyKpSG9U5--P803pbaBA Suzuki vs Honda :) şöyle uzarken de bi ses dinlemek isteyene Suzuki=Devil Carbon...
  19. Phoenixs

Yeni değişen fren balatası ses yapar mı

Fren balatalarımı ön arka komple yeni değiştirdim hidrolik dahil şimdi olduğu yerde geri geri motoru çıkarırken felan motoru çalıştırmadan SSSS diye ses yapıyor azıcık sürtüyor bu normal mi ? değil mi? azıcık da koku geliyor pistonlar hiç dokunadan basar m ?
  20. Phoenixs

[ALINIK] 600 CC Super Sport (19000'e kadar)

600 CC racing arıyoruz Suzuki GSXR600 K6 ve üstü Honda CBR600RR 2007 Ve üstü Yamaha R6 2006 ve üstü Kawasaki ZX6R Limitimiz 19000 Tl dir.KM sınırımız 35000 dir.Ankara ve çevresi tercihimizdir.Ankara ya uzak iller olursa SERVİS BAKIMLI olması şarttır. MANTIK ÇERÇEVESİNDE BOYA KABUL...

Yeni mesajlar