Yeni motorum Bajaj Pulsar As 150 Kara Şimşek

İyi günler motosiklet ailesi

Motor alemine ilk başladığım motor mondial 125 mh drift idi ilk çıktığı sene almıştım

Ardından hyosung gt250r ile yoluma devam ettim

Hemen arkasına Suzuki Gsxr 600 k7 ile devam ettim ve aynı anda günlük kullanım için motoran cbs 150 balancer aldım

5 sene bu iki motor kahrımı çekti ikisinide sattım ve karşınızda bajaj pulsar as 150

2015 model 2016 çıkışlı 800 Km de

Hayırlı olsun, yakın zamanda benim bir çok arkadaşım küçük cc. ye geçti.
en güzeli bu sanırım, bir bardak süt için inek besliyoruz...

2 motorun yuku agir oluyor bendede x city vede er5 vardi x city sattim er5 kaldi onuda satip 125. 200 arasi birsey alip hem sehir ici hem uzunyol kullanmak daha ekonomik yoksa 2 motor vergi sigortasi muaynesi bakimi zarti zurtu butceyi ciddi yoruyor

hayırlı olsun. güle güle kullanın.

bu arada yüksek vergiler, ÖTV, sigorta, pahali benzin derken millet küçük cc'ye yonelmeye başladı.

Hayırlı olsun, yakın zamanda benim bir çok arkadaşım küçük cc. ye geçti.
en güzeli bu sanırım, bir bardak süt için inek besliyoruz...

Kesinlikle katılıyorum yaz gerçekte hava güzel olacakta büyük cc ile dışarı çıkacaz birde küçük cc konforu tadılınca büyük cc ye gerek kalmıyor

Vur dedik öldürdün be reis ne yaptın sen :p

Yok abi kesinlikle katılıyorum arkadaşa ben gsxr 50-60 kuruş duruma göre daha fazla yakıyordu

R1 hala biz de net gazlayınca 1 tl yakıyor

Ankara da günlerdir hava soğuk ve yağışlı

Gerçekten 1 bardak süt için ......

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:15 ----------

2 motorun yuku agir oluyor bendede x city vede er5 vardi x city sattim er5 kaldi onuda satip 125. 200 arasi birsey alip hem sehir ici hem uzunyol kullanmak daha ekonomik yoksa 2 motor vergi sigortasi muaynesi bakimi zarti zurtu butceyi ciddi yoruyor

Aynen abi 2 motor yıpratıyor adamı

Hayırlı olsun.

Ulan şu motorun 200 lüğünü getirmediler ya, gelse idi işte o zaman Bajaj sahibi olmayı ciddi düşünürdüm.

Vur dedik öldürdün be reis ne yaptın sen :p

Kader utansın be kardeş, ne diyeyim , yakındır ama bende satacağım büyüğü.
Yetti gari. Bir zevkimiz var , yok vergisi yok sigortası
Benzininden geçtim, yollar yol değil, insanlar insan değil. Her mutlulukla binişimden 1-2 saat sonra bir sığıra denk geliyoruz güzel yurdumda..

Kader utansın be kardeş, ne diyeyim , yakındır ama bende satacağım büyüğü.
Yetti gari. Bir zevkimiz var , yok vergisi yok sigortası
Benzininden geçtim, yollar yol değil, insanlar insan değil. Her mutlulukla binişimden 1-2 saat sonra bir sığıra denk geliyoruz güzel yurdumda..

Bende tam vfr 800 arifesindeyken denilcek lafmı bu :D hayırlısı patron ne diğim sende haklısın

Beyler as150 için gidin yükseltme aparatı sipariş ettim 3cm birde jantlara şerit çekecem ne renk tavsiye edersiniz

Gidin yükseltme yaptım motora debriyaj teli kısa kaldı cg125 tam olarak uydu yenisine

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar