Seçimden sonra ANKARA dan İZMİR'e

İyi günler öncelikle

Kısmetse seçim den sonra oyumuzu kullanıp izmire gazlayacağız iki arkadaş katılmak isteyen gelmek isteyen olursa bize katılabilir.

5 gün kalıp 5. günün sonunda cuma günü geri ankara ya dönüş yapacağız.

İzmire giderken nerde mola vermeli nereler güzel nerde radar var bu konuda hakkında bilgilendirme yapacak varsa çok sevinirim.

Geçen sene Ankara'dan İzmir'e giderken 4 kez çevirmeye girdim. Birincisi Sivrihisar girişinde ikincisi Sivrihisar çıkışında. Üçüncüsü Afyon yada Uşak taraflarında net hatırlamıyorum yerini. Sonuncusu da İzmir girişindeydi. Kısacası şehir ve ilçe giriş çıkışlarında genelde radar oluyor dikkatli olmakta fayda var.

izmire geldiginizde haber verirseniz, misafir etmek isteriz, bi çayımızı kahvemizi için, bakarsınız gazlamaya da çıkarız :)

Kula taraflarında dikkatli olun. Pistir virajlar bilmeyen için. Özellikle inişte. Bir de kamyonlara dikkat edin. Özellikle Turgutlu'yu geçtikten sonra. Sanayi güzergahı aynı zamanda bu yol.

O yüzden dikkatli olun buralarda.

Molayı Kula'da verebilirsiniz. Salihli Kemalpaşa arasında lezzetli köfte yiyebileceğiniz çok güzel bir yer vardı da adını ve tam yerini unuttum. :(

Kazasız belasız gelin :)

Bir de gelecekteki bi tarih için yol güzergahında hava durumu nasıl olacak görebileceğimiz bir yer var mı ?

Söylemeyi unutmuşum, Afyon'da Kolaylı dinlenme tesisleri var. Otobüslerin genelde kullandığı yerdir, baya büyüktür. Sucuk su gibi akıyordu biz gece 3'te gittiğimizde bile :) Kula'dan geçerseniz kesin fotoğraf çekilin, volkanlar ve peri bacaları falan var. Onların yakınlarında kesin arka planı güzel bir yer bulursunuz :cat:

70-80 civarı aquapark. Eğer harcamanın tadını kaçırmazsanız İzmir ucuzdur Ankaraya göre.

Hava durumunu kontrol ettik ve geziyi bir sonraki Cumartesi hareket saati 14:00 şeklinde belirledik hocam :) izmir de Pazartesi salı Çarşsmba yağış olduğundan dolayı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
13 Haziran yol çok kalabalık olur. Okullar 12 Haziranda kapanıyor sanırım.

Ben 20 Haziran sabah 6 civarı İzmir'e gideceğim. Arkadaşım da gelebilir mt-07 de ekleriz konvoya. Keyifli ve güvenli bir yoluculuk olur.

Eğer tarih size de uyarsa birlikte gidelim. Fakat işlerim var dönüşümüz ayrı zamanlarda olur.

İsterseniz özelden detayları görüşelim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar