Arama sonuçlarınız

1. ümmet perkitan

nejdet gül ziyaret fotoları

evet nejdet kardeşimize mezarlık ziyaretimiz hedeflediğimiz gibi sakin ve huzurlu birşekilde geçti,ayrıca anne ve babasınıda ziyaretimiz kendilerini sevindirdiği gibi evlatlarını hatırlattığımız için biraz hüzünlendiler,asla onları üzmek niyetimiz değildi,büyüklerimiz olarak...
  2. ümmet perkitan

fuar ve festivaller

arkadaşlar düşündümde fuar ve festivallere giriş ücretsiz olsa olmazmıydı, zaten içerde yedekparça ve aksesuarlara büyük paralar ödüyoruz,yiyecek ve içieceklerede dışardan 3 misli ödüyoruz etkinliği düznleyenler katılımcı firmalardan yüksek rakamlar taleb ediyor ve alıyorlarda,biz motor...
  3. ümmet perkitan

msn

bilgisayarıma virüs girdi format attırdım,msn şifresini almayı unutmuşum bütün kişilerim gitti,arzu eden yeni adresimi ekleyebilir.bilginize [email protected]
  4. ümmet perkitan

motosiklet ustası

çok yakınbir yamaha servisi ve bayisi yakından tanıdığım arkadaşıma, mesleğinde usta,işten anlayan,güvenilir refarns verebilecek ve çorluda yaşayacak işortağı veya maaşlı sigortalı,anlaşmaya bağlı motosiklet ustası arıyoruz.ilgli arkadaşların lütfen aşağıdaki numaryı aramaları rica olunur...
  5. ümmet perkitan

benhasan ve yani motoru gsr 600 2008 abs

antep mt nin gülü yakışıklı hasanın yeni motoru hayırlı olsun hasancım yeni motorun hayırlı olsun,gülegüle kullan allah kaza bela vermesin
  6. ümmet perkitan

ramazan gezileri motorsuzda devam ediyor

busene ramazan gezleri motorsuz oluyo konyadan başladık,sağolsunlar konyaya gelmemle birlikte işlerinin yoğun olması halde motokolik konya hemen toplandı,ahmet kardeşim zaten terminalde ağaç olmuş beklemekten hemen iftara gittik terminalden.tüm konya motokoliğe ilgi ,alaka ve sıcak samimi...
  7. ümmet perkitan

kazadan sonra

kazadan sonra 1 ay istanbul kağıthanede okulda kaldım.sonra okulda süre bitince kuşasasına gittim ayağımı burda alöıya aldım,10 gün içinde motoru sattım masraflarım için mecburdum buna, ayağım alçılı günlerinde otel ve yemek için para ihtiyacım olcaktı neyse iyileşelimde motor alırız gene.şimdi...
  8. ümmet perkitan

kendilerine çok teşekkürler

marmok festivalinde benden desteklerini ve katkılarını esirgemeyen,başta hulk (alpaslan) olmak üzere şahsımı hiç yanlarından ayırmayan burak77(burak ve eşine)darkdıamond(oğuz ve eşine) denizin_kızı (ranaya) bütün adana mt ye,plaket için marmok yetkilisi güneş beye,desparadost(ogüne) candan...
  9. ümmet perkitan

3.Marmok Motosiklet Festivali Fotoğraf, Yorum ve Sohbetleri

marmaris datça motosiklet festivaline dün geldim sabah çektiğim resimleri sizlerle paylaşıyorum festival çok sessiz ve sakin daha tam olarak düzene girmemiş geçensene daha iyiydi haftasonuna doğru nasıl olur bilinmez daha gelenler olcak adana mt den hasan,ahmet,erhan,bora ve arkadaşlarıda gelmiş...
  10. ümmet perkitan

izmirde birkaç motor

dün akşam izmirde 5-10 motor semaverli deniz nanzaralı çaylarımızı yudumladık çok keyif adık yaptığımız sohbetlerden,özladiğimiz arkadaşalral birliktedik,apv41,alp_tunay,wasko,bikerboy35,yeni arkadaşlarımızda levent vevolkanda bizimle beraberdi,artık sitemize üye olup sürekli birlikteolcaz...
  11. ümmet perkitan

2005 model motoran satılık

2005 model 52000 km de mavi 150 ccmotoran barakuda modeli satılık motoru sıfır yeni yaptırdım 3 aydır yatıyo dün biraz bindim tık yok şehir içinde evden işe işten eve ideal modeli:motoran barakuda 150 cc 2005 rengi:mavi km :52000 motoru sıfır yeni yaptırdım az masraff ister fiatı :750 ytl...
  12. ümmet perkitan

[MT İstanbul]13.06.2008 saat 20:00 de merter beyzade

cuma akşamı saat 20:00 de merter beyzadede yoplanalım çaylarımızı meşrubatlarımızı içerken koyuda sohbet ederiz varmı gelen birzda marmoğu konuşuruz. mekan e5 üzerinde içkısımda tpkapıdan gelirken solda avcılardan gelirken sağda merter sapağından dönülcek gelenler: 1.ümmet perkitan 2.tüzün...
  13. ümmet perkitan

poyrazlar motor festivali fotoları

poyrazlara giderken akşamdan bakırköyde loftla konuşmuştuk sabah yarımcada çay içeriz diye ve ölede oldu.yarımcaya geldiğimde telettim kendisine hemengişelere geldi ve ofisine geçtik yarımcadaki ilgi.alka ve yardımları için kendisine minnettarım,sağolsın sedat ve sonra poyrazlara kadar eşlik...
  14. ümmet perkitan

artık bana müsade

beş aydır istanbuldayım çoktandır dolaşmıyorum sanırım artık zamanı geldi,motorumda servisten çıktı zamanımda var iki haftalık birgezi hazırladım,inşallah şansımda yardım eder tamamlarım sorunsuz gezimi,çadırımda yanımda daha kolay olcak,yolgüzergahı olarak şöyle düşündüm...
  15. ümmet perkitan

bugün honda eğitim merkezindeydim

bugün suna kardeşimin hondada motor eğitim sürüşü vardı,akşamdan bütün ısrarlarıma rağmen gelme dedi ama son anada ikna ettim,ve kendisini gebzedeki honda tesislerinde izlemeye gittim,iyiki gitmişim okadar yıldır motor üstündeyim nekadar çok bilgi eksiğim olduğunu anladım,ve sürüşten önceki...
  16. ümmet perkitan

kumbağ gezisi mükemmeldi

kader,mehmet ve isa nazik davetiniz için sizlere çok teşekkür ederim sayenizde enfes bir pazargünü geçrdik 11 motorsever uyumlu arkadaştık hepbirlikte çok iyi anlaştık sanki uzunbir birlikteliğimiz vardı ayrı ayrı herkese teşekkürler,önce beylikdüzü bahusse de buluştuk,sonra beld tesislrinde...
  17. ümmet perkitan

dostlukla ilgili

hiç beklentiniz olmadan birdostluk düşünün çok değer veriyorsunuz ama gelişmeler umduğunuz gibi olmuyor bizaman sonra tektaraflı dostluk olduğunu ve karşı taraftan önemsenmediğinizi anlıyorsunuz ve hala budostluğu sürdürmek istiyorsunuz,sebebide hayatınızdaki önemli bir boşluğu doldurmasıdır...
  18. ümmet perkitan

13.04.2008 Bahar geldi hadi Marmara turuna - Armutlu Çınarcık Yalova

13.04.2008 pazar günü haremden pendik,kartal,tuzla,eskihisar,topçular,yalova,orhangazi,gemlik,kumla,kapaklı,armutlu,çınarcık,yalova topçulardan istanbula dönüş. hareket saati haremden 08:30 yolda sonradan kararlaştıracağımız biyerde kahvaltı yapçaz.katedeceğimiz km yaklaşık tahminen 250-300 km...
  19. ümmet perkitan

motor sitelerine üyeliğinizin nedenleri

motor sitelerine üyeliğiniz yalnız motor sevginizmi,bilginizi genişletmek içinmi,arkadaş veya dostluklar kurmak içinmi,motor almak ve satmak içinmi,burdaki dostluklar sizler için nekadar önemli.

Yeni mesajlar