bugün honda eğitim merkezindeydim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bugün suna kardeşimin hondada motor eğitim sürüşü vardı,akşamdan bütün ısrarlarıma rağmen gelme dedi ama son anada ikna ettim,ve kendisini gebzedeki honda tesislerinde izlemeye gittim,iyiki gitmişim okadar yıldır motor üstündeyim nekadar çok bilgi eksiğim olduğunu anladım,ve sürüşten önceki motor bilgilerini bilgi dağarcığıma yükledim,sunaya gelince dersi çok iyi takip etti ilkdefa binmesine rağmen çokuzun süre düşmeden hocasının gösterdiği şekilde motorun üstünde durmayı başardı tabi sonra düştü ama daha birinci gün olur okadar. işte resimler

pic0919iw8.jpg

pic0928jx8.jpg

pic0920zt8.jpg

pic0921me8.jpg

pic0922vm1.jpg

pic0923xs3.jpg

pic0924si0.jpg

pic0925lh2.jpg

pic0926rv4.jpg

pic0927ry5.jpg

pic0939si9.jpg

pic0929px7.jpg

pic0930jq9.jpg

pic0931ny5.jpg

pic0932tq3.jpg

pic0933wi8.jpg

pic0934ae2.jpg

pic0935tp5.jpg

pic0936cl1.jpg

pic0937py8.jpg

pic0938km1.jpg

ümmet abi harikasın :cat:

aslında birde video olsa çok merak ediyorum bende şu eğitimi motor aldıktan sonra bende düşünüyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel ve kayda değer bir ortam olduğu belli, teşekkürler Ümmet abi :rendeer:

çok güzel ya... orada o eğitimden faydalanmayı gerçekten çok isterdim acaba yanlıs anlasılmazsa sartları ve ücretini öğrenebilirmiyim? bir de bursada varmı acaba bu kurstan?

valla süper abi tşkler resimler için...

Bu arada MEte_han gör motorun sadece eğitim için kullanılıyor :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çok güzel ya... orada o eğitimden faydalanmayı gerçekten çok isterdim acaba yanlıs anlasılmazsa sartları ve ücretini öğrenebilirmiyim? bir de bursada varmı acaba bu kurstan?
tabi trürker şartlar şöle,iki gün eğitim karşılığında 280 ytl ödüyorsun ama inan karşılığını alıyorsun,eğitime bisikletle başlıyorlar sonra anlatım,elde motor yürütme ,orta sehpada motor çalıştırma,sonra sırasıyla devam ediyorsun adamlar hiçbirşeyi atlamıyorlar,çok faydalı bir etkinlik.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
metehandro orda olsa cibiflere sarılır ağlardı..:queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
iki günlük eğitim süreci sonunda öğrenciler test sürüşünde 500 cc lerle kendilerini denediler,hepside aynı kararda buluştular iyiki bu eğitimi almışım sertiikalarını alıp evlerine dağıldılar.

HRC

evet bu eğitimler çok faydalı şiddetle tavsiye ederim imkanı olan gitsin, kendi yeteneklerini geliştirsin motosikletin sınırlarını birazda olsa öğrensin.

Ayyy anılarım depreşti yahuu :mrgreen: Hocalarımı gördüüm ehi ehi :mrgreen:
Bir daha gitmek istiyorum hatta hep gitmek istiyorum sürekli orada yaşamak istiyorum :queen:

Resmen bayanlar istila etmiş hondayı :cherry:
Eğitim şart her daim her alanda:cat: Yoksa toplum düzelmez...

...

tabi trürker şartlar şöle,iki gün eğitim karşılığında 280 ytl ödüyorsun ama inan karşılığını alıyorsun,eğitime bisikletle başlıyorlar sonra anlatım,elde motor yürütme ,orta sehpada motor çalıştırma,sonra sırasıyla devam ediyorsun adamlar hiçbirşeyi atlamıyorlar,çok faydalı bir etkinlik.:cat:
arkadaşlar ben kısaca söle söleyım ınan paranız coksa gıdın ogrenın derım ama her kur basına ayrı para verılıyor bı kur 280 dıgerlerı artarak dewam edıyor toplam 5 kurdan olusuyor 1 kuru almadan dıger kura baslıyamıyon.özel ders veren hocalar var 300 veya 400 ytl fıyatları arasında 6 veya 8 saat ıcınde ogretıyorlar..gene de aklınızda bulunsun

o zaman baslangıc motosikleti diye birsey yok ısteyen bu egitimleri aldıktan sonra istediği motosiklete gecerr..!
haksız mıyım ??

o zaman baslangıc motosikleti diye birsey yok ısteyen bu egitimleri aldıktan sonra istediği motosiklete gecerr..!
haksız mıyım ??

oldu paşam o zaman er kişi bisiklet bile kullanamazken gidip 5 kurun tamamını 10 saatte aldıktan sonra hemen biniversin 1000 rrye tamam mı :mrgreen:

arkadaşlar istanbulda motorsiklet eğitimi alabileceğimiz başka mekanlar kurslar varmı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa seviniriz...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
En azından hondanın Honda motor alanlara ücretsiz vermesi gerekmezmi bu eğitimi?....:silent:

Bir cihaz alındığında kullanmasını gösteriyor bütün satıcılar.... Bunu araba ve motor dada yapmaları gerek.....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar