motor sitelerine üyeliğinizin nedenleri

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motor sitelerine üyeliğiniz yalnız motor sevginizmi,bilginizi genişletmek içinmi,arkadaş veya dostluklar kurmak içinmi,motor almak ve satmak içinmi,burdaki dostluklar sizler için nekadar önemli.

Son düzenleme:
İlk başta vakit geçirmek için üye olmuştum. Ama artık yemek,içmek gibi bişey benim için mt. Sadece mt için bu geçerli tabii. Diğer motor siteleri beni ilgilendirmiyor.Gerçi hepsi burdan koptu o da ayrı.. :p Hem güzel zaman geçiriyorum, hem öğreniyorum. Hem de çok çok iyi dostluklar edindim.. Seviyorum MT mi.. :)

İlk üye olma nedenim motosiklet alıp satmaktı ama daha sonra hergün girmeye başladım.. Şuan sabah 5 e kadar çıkmıyorum :p
Şuan ise yeni arkadaşlık yeni bilgiler ve yardım için buradayım :)
Arada geyiklerde oluyo ama o kadarda olsun :)

Son düzenleme:
Ah Ümmet abimm kısaca söyliyeyim ben sana...
İlk başta motor bilgimi genişletmek için üye oldum zati
tutkum olmaasaydı bu konuda bir şeyler öğrenmek istemezdim...
Aaaa birde baktım ki güzel güzel dostluklar,
güzel güzel organizasyonlar...:bestmt:::tutkuy::::haapppy:::shake2::::nefes::

ilk başta motor bilgimi geliiştirmek için (halen geliştiriyorum) ama asıl nedenim ise arkadaşlıklar , dostluklar ve organisazyonlarıda unutmamak gerek gerçi daha bir katılımda bulunamadık

Motosikleti
Dl650vstorm
benim için bilgi paylaşımı ve motosiklet camiasının içinde olmak,bunun yanında yeni dostluklar da bonus etkisi yapıyor.bu arada senlede tanışamadık bi türlü ümmet abi en yakın gezide inşallah.

Mtosiklet alıp satmak dışındaki saydıklarının hepsii...

o iş için sahibinden.com var:p

Ebemi bulmak için üye oldum demiycem tabi :p

ilk başta motorum neden çok yakıyor diye geldim, geldimki ne göreyim arkadaşlık, dostluk, geziler, organizasyonlar vs. vs. çok harika sitede online olduğum her an yanlız olmadığımı hissediyorum...

Burayı çok seviyorum neden mi? Tutku yaratıyor neden mi ? çünkü forrap var :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kendi adıma..
motosiklet kültürü konusunda çok fazla şeyi,
modellerin iyi ve kötü yanlarını.. kulananların tecrübelerini,
istediğim tür bilgiyi bulabilmek için buraya geliyorum.
arkadaşlık konusuna gelince.. burası değil ama toplantıları bazen hoş oluyor. gerçi iş güç yüzünden pek takılamıyorum sadece bir kaç kez katılabildim.
en hoş yanımız cidden sokakta toplama gibi olmamız. yani her türden arkadaşımız var.
diğer sitelerde daha farklı bir muhabbet ortamı var. yani oralarda da çok iyi insanlar var ama.. yani şunu bastım şunu ettim şunu içtim muhabbeti çok da çekilmiyor.. bikaç insanı gidip görmek için vakit ayırmak zorunda kalıyorsun gibi. burada zaruret yok :)

Son düzenleme:
ben bütün arkadaşlarıma katılıyorum benim yazıcaklarım aynı :) en önemlisii MT yi bende seviyorumm :)

Sevgili Ümmet kardeşim,dediklerinin hepsi için ama en önemlisi ben şahsım adına, MT üye olduğumda sosyal faaliyetlerde bulunmak amacım daha ağır basıyordu ve nihayet birşeyler yapabilme imkanı bulabildim:cat:

motosikleti sevmek ve motorcularla online olarak bir arda olmamak gibi bişi yokki.onun için iyeyim. zaten bir arada olunca organizasyondu dostluktu paylaşımdı bunnarın hepsi gerçekleşiyo dimi. güzel burası güzel hem her tarzda insan var ne güzel işte.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ha şunu da ekleyeyim..
insan bir kere girdi mi kolay kolay ayrılamıyor pc nin başından..

ben senin için üye oldum ümmet abi:rendeer:

şaka bi yana gercekten ::tutkuy::ilk başlarda zaman gecirmek için üye olsamda....ozaman gectikce tutku yarattı....!gerek dayanışma gerek bilgi paylaşımı gerekse arkadaşlık ortamı beni etkiledi birkez daha teşşekür ediyorum herkese...::tutkuy::

ben şunu sorim bari sırası gelmişken. süürekli f5 yapıorum sayfa yenilensin die nie sitesin rss hizmeyi yok. yada bilmediğim başka bi yöntem mi var ?

ilk oncelerı hangı motoru alıyım ozellıklerını kullanıcılardan ogrenıyım dıe oylesıne gezınıyordum ınternette ondan sonra mt yı gordum ve o an basladı hersey sımdı sankı hergun gırmezsem eksık bıseyler olacakmıs gıbı gelıyo, ılk zamanlarda sadece forumları okuyup motorlarla ılgılı bılgı edınıyordum artık bılgı olayını gectım dostluk arkadaslık daha on planda MOTOSİKLET.NET SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN

Motosikletimi aldıktan sonra Google'a girip "Motosiklet" yazdım ve MT ile tanışmış oldum.
Mottosiklet hakkında bilgi edinmek istiyordum ama ne aradığımı da bilmiyordum doğrusu.Hatta forum sayfası nasıl kullanıldığını bile bilmiyordum.
Bilgi edinmek, sorularıma cevap bulmak derken, arkadaşlıklar kurmanın da farkına vardım. İyi de oldu hani,Tubiş'i, Ümmet Ağabey'i tanıdım mesela.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ailemden çok pc başına zaman geçiriyorum ve ençok ikinci evim olan bu siteye takılıyorum. 2005 ten beri üyeyim ve sıfırdan bugüne kadar motosiklet dünyası hakkında ne biliyosam bu site sayesinde oldu. kısmet olurda sonunda motoruda alabilirsem bunda sitenin etkisi muhakkakki çok büyük olmuş olucaktır. zira ilk üye olduğum sıralarda motosiklet hakkında çekincelerim ve yapamıycağım düşüncelerim vardı. bugün ise a2 ehliyetim ve koruma kıyafetlerimi temin etmiş, sadece motoru alma aşamasına gelmiş bulunuyorum.
başka motosiklet sitelerine üye değilim, zaten gerekte yok.bu sıcak ortamı yakalayan başka site yok. evimdeyim ve mutluyum:)

ilgilendiğim motosiklet modeli hakkında bir iki bilgi edinirim diye üye olduydum
sonrasında okudukça okudum burda yazılanları muhabbetleriniz hoşuma gitti
halen bir motosikletim yok ama ben yine burdayım seviyorum sizi

benzer motor kullanan kişilerin sorunları ile benimkiler örtüşüyormu ve bilgi edinmek için griryorum siteye

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar