motor sitelerine üyeliğinizin nedenleri

başlarda va.....(neyse burayı es geçelim)

sonradan sonraya sitede çok kıymetli abilerin ablaların olduğunu gördüm

bilgi düzeyleri de iyi geyik kültürleri de baya gelişmiş:mrgreen:

onlardan bişi öğrenmek, iki lafın belini kıvırıp(ben çok katılmasam da sohbetlerine, okumak da çok zevkli), geyik yapmak adına hala burdayım

ben bılgımı,dostlarımı.ınsanları tanıtmak vs.. bir sürü seyı yapmak ıcın uye oldum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
nedir beyler niyetiniz...açıkca yazında bilelim...:p burası eş arıyorum sitesimi...:queen:

Mete kardeeeşşş... Hovardalıktan kastım mecazi be kardeşim; Ben birçok siteye birden üye olduğumu anlatmak istemiştim. Yoksa, o dediğinden bizde neredeee... ??? :p

HErşey Extrema Yüzünden:mrgreen: o üye yaptı beni ümmet abi motosiklet dedi, NEt dedi, sende kayıt old Dedi yahu :mrgreen: ama boş boş takılıodum şimdi daha güzel oldu... 12 senedir motor tepesindeyiz :) Böylesi İYi oldu ... Bilmediklerimizi Öğrenir Bildiklerimizi Paylaşırız... :bestmt:::evil::::pembe::::alkiis::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben motosiklet süreceğim artık kendimi durdurmayacağım diye karar verdiğim gün ilk sürücü kurslarını gezdim. Sonra hiç bir kursun direksiyon eğitimi vermediğini anlayınca ne yapacam şimdi dedim. Hepsi motorun var mı diye sordular. Neyse motorum da yoktu sürmeyi de bilmiyordum. Birinden öğrenecektim artık. İnternette biraz motosikletlerle ilgili bilgi bakayım derken forum'u gördüm. Yazılanları okuyunca forumda hem çok şey öğrenebileceğimi hem de iyi arkadaşlıklar kurabileceğimi düşündüm. Herkese keyifli forumlar...

beğendiğim ve almayı düşündüğüm motor hakkında bilgi almak ıcın uye oldum
ve sonra da müdavimi..:mrgreen:
pek katılmasamda acılmıs topıklerın hemen hepsını takıp edıorum umarım bi gun realde de gorusuruz sızınle:):)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
. seni kızdırmak için :p

internette gezinirken bu siteyi gördüm biraz inceleyince hoşuma gitti kaliteli bilgilerin olduğunu gördüm motorum ile ilgli kafamda bazı sorularım vardı onlara cevap alabilmek için üye oldum benim için motosiklet.net bir tutku haline geldi bu sitenin yapımında ve yayınında emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Burada tanıştığım bir çok insanla çok sıkı fıkı dost olduk, aynı dili konuştuğumuz insanlar ile birlikte olmak çok güzel. Her motosiklet sitesi için geçerli değil bu. Kendimize ait motosiklet sayfamız olmasına rağmen, motosiklet.net in bilgi paylaşım ve arkadaşlık ortamı daha samimi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Son düzenleme:
ben ilk bu siteyi bi arkadaşımdan duydum, o üyeydi gel üye ol seversen ortamı buluşmalara gelirsin çok değerli insanlar var dedii.... taaa 2 sene evvel.. bende geldim... tabi o gitti... ben burda gerçekten o kadar çok sevdiğim insan buldum ki bunu ben bile hayal edemiyordum... Necmi kardeşimin vefatından sonra motoru tamamen bıraktım ama siteyi bırakamıyorum... Hem ÜMMET PERTİKAN.. o dansı da bu siteye borçluyumm..:cherry::cherry::cherry: seni tanımak ayrı bir güzellik... Bak 4 mayısta kahvaltı var gene Çengelköy de İSTANBUL da olursan bekleriz... ::asker::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben ilk bu siteyi bi arkadaşımdan duydum, o üyeydi gel üye ol seversen ortamı buluşmalara gelirsin çok değerli insanlar var dedii.... taaa 2 sene evvel.. bende geldim... tabi o gitti... ben burda gerçekten o kadar çok sevdiğim insan buldum ki bunu ben bile hayal edemiyordum... Necmi kardeşimin vefatından sonra motoru tamamen bıraktım ama siteyi bırakamıyorum... Hem ÜMMET PERTİKAN.. o dansı da bu siteye borçluyumm..:cherry::cherry::cherry: seni tanımak ayrı bir güzellik... Bak 4 mayısta kahvaltı var gene Çengelköy de İSTANBUL da olursan bekleriz... ::asker::
5 aydır istanbuldayım işe girdim çalışıyorum oyüzden fazla gezemiyorum,ama sen toplantılara gelemiyon ondan haberin yok sanırım,çengelköye gelirim tabi orda görüşürüz.

5 aydır istanbuldayım işe girdim çalışıyorum oyüzden fazla gezemiyorum,ama sen toplantılara gelemiyon ondan haberin yok sanırım,çengelköye gelirim tabi orda görüşürüz.

yaa efet toplantılar genelde akşam ya gelemiyorum haklısın.. kız ufak daha evde yalnız kalacak durumda değil... yanımda getirsem sıkılır... mecbur şimdilik böyle.. 4 mayıs sabahı 11:00 de geçen gittiğimiz yerde toplanacağız.. 25 kişi kadar varız şimdiden... orada görüşürüz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar