Arama sonuçlarınız

1. L

2006 regal raptor

Marka: Regal raptor Model: 2006 model DD 250E KM: 3000 Renk: Siyah Fiyat: 3.200.-Ytl Açıklama: Servis Bakımlı .Kazasız hatasız Motosiklet İstanbulda İletişim: [email protected] Detay bilgi ve resimler için : http://www.sahibinden.com/ter_temiz_bakimliWQQaXQQ4900844WQQpXQQdisplayitem...
  2. L

alınık regal raptor

merhaba regal raptor almayı planlıyorum satan arkadaşlar bağlantıya geçerse sevinirim :P
  3. L

planet motorları hakkında

arkadaşlar bu planetları bilirsiniz rus motorudur güçlü kuvvetli motorlardır her yola araziyede gelirler genelde anadoluda yaygındır çokda yakarlar vede şekilleride çok kötüdür ama geçenlerde bir planet gördüm 2005 model arnavutköyde 350cc su soğutmalı sisibarlı harley davidson kopyası bir motor...
  4. L

planet markası hakkında

arkadaşlar eskiden 90 lolarda planet diye bir marka vardı sağlamda motorlardı 350cc 600cc arasında modelleri vardı bu motrlar hayla satılıyormu piyasada hiç denk gelmedim şimdi birden aklıma geldi nedense
  5. L

titreşim engelliyici krank balansör sistemini jinluna uyarlama

arkadaşlar bende jin lun var malum motorda da artık demeye gerek yok titreşim sorunumuz var sorunların zaten ana kaynağıda bu yoksa motorumdan memnunum sormak istediğim şu bu Zealsun Zs 150-19 modelinde malum TİTREŞİMİ ENGELLEYİCİ KRANK BALANSÖR SİSTEMİ var bu sistemi jin luna uyarlaya...
  6. L

ürünlerde sıkıntı çeken hakkını arasın

arkadaşlar bazen görüyorum topiclerde bazı ürünlerden sıkıntılar var ve garanti kapsamında olmasına rağmen firmalar sorun çıkartıyor bu işler için arkadaşlar sırf sizin hakkınızın aranması için tükov tükoder gibi tüketici koruma dernekleri var ve vakdim yok zamanım yok dediğiniz olayları onalr...
  7. L

en şık çinli

arkadaşlar çinlilerden almaya karar verdim ama derdim yok o su yok busu değil bence hepsi aynı sadece görütüleri farklı o yüzdn bende çok görüntüye önem veren insanlardanım vede biraz iri cüzzeliyim yani şişko :cherry: üstünde çocuk gii durucağım bir motor istemiyorum şimdilik yolllarda bir...

Yeni mesajlar