planet markası hakkında

arkadaşlar eskiden 90 lolarda planet diye bir marka vardı sağlamda motorlardı 350cc 600cc arasında modelleri vardı bu motrlar hayla satılıyormu piyasada hiç denk gelmedim şimdi birden aklıma geldi nedense

Super Moderator
İJ markasının bir modeliydi Planet'ler. Ve cidden çok sağlamlar, hala kullanan birçok kişi var.
Rus malı bu motosikletlerden VOGGY hala kullanıyor, ulaşıp kendisinden daha detaylı bilgi alabilirsin istersen.

planet ij modelleriyle özellikle doğuda hala satılıyor ve kullanılıyor (genellikle javayla karıştırılır) ve genellikle doguda sepetli olarak kullanılıyor dediğniz gibi çok sağlam motorlardır ama biraz fazla yakar, ben de motor kullanmayı 71 model 350 lik bir planette ögrendim sesi de çok iyidi o zamanlar

kardeş günümüzde derbi diye bi marka çıktı bunun sitesi planetderbi.com acaba derbi ylebi bahlantısı var galiba

yok hocam bu farklı ama planetin yeni modlelleri gayet iyi gerek görüntü gerek performance sağlamlık açısından çin motoru alınıcağına düşünülebilir
pictures2fm.jpg

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yok daha 535 de kaldı...Yetişir merak etme....

arkadaşlar eskiden 90 lolarda planet diye bir marka vardı sağlamda motorlardı 350cc 600cc arasında modelleri vardı bu motrlar hayla satılıyormu piyasada hiç denk gelmedim şimdi birden aklıma geldi nedense

alacak olursan yardımcı oluruz ama tavsıye etmem:mrgreen:
bıraz abez kacar:queen: 2 ay once 2001 modelını sattık(1.150 ytl)( 250 cc) bızde vardı genellıkle adana ve cevrelerınde cok kullanılan bı motor.genellıkle sepetlı kullanılıor cok saglam ve 1. viteste cıkmam dıyecegı yer yok:farao:
saygılarımla:bounce:

bendede 70 model bi ij56 planet var plakasız ama pek kullanamıyorum :)) jawalar daha güzel ama gara jawam yetiyor bana 1953 perak var git gel yapmamıza yetiyor işte :))

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende var. Aldığıma pişman oldum. Çıkarmadığı sorun kalmadı. Beş para etmez demir yığını. Alıp uğraşana Allah sabır versin.

Bende var. Aldığıma pişman oldum. Çıkarmadığı sorun kalmadı. Beş para etmez demir yığını. Alıp uğraşana Allah sabır versin.
usta valla bendede varda nereden baksan planetle bim km yol yaptım tık demedi ama aldıktan sonra bi 250lira felan masraf çıkardı bana :) sonra tık yok hala

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Planeti aldığımdan beri 1500km oldu. 400 lira masraf çıkardı. Hala sorunları devam ediyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar