Arama sonuçlarınız

1. muzaffer1968

Tarsus Otomobil Sporları Kulübü(TAROSK) hakkında

Tarsus Otomobil Sporları Kulübü(TAROSK) etkinliklere başlıyor, hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun :rendeer: Tüm ilgi duyan arkadaşlar için...:cat:
  2. muzaffer1968

Sucuk yemekten bıkanlar için Çingene Tavuğu

Buyrun size çingene tavuğun tarifi :cat: Toprak bir zemine 1,5 karış boyunda 3-4 cm çapında çatal bir kazık yere saplanır. İyice yıkanmış tavuğumuz ön kısmından boydan boya aşağıya kadar yarılarak ceket asar gibi çatala asılır. İçine hiçbir zaman petrol ürünü veya yağ konmamış 18 litrelik...
  3. muzaffer1968

[MT ADANA] Kapuzbaşı Şelale Gezisi

Bu pazar yapmış olduğumuz Adana-Çamardı-Yahyalı-Kapuzbaşı-Niğde-Pozantı-Adana güzergahında 6 motosiklet ve 1 araba ile 10,5 kişil Kapuzbaşı şelalerine gezimizin resimleri.... :cat: Sanırım Fazla yoruma gerek yok.... :mrgreen:
  4. muzaffer1968

2005 model CBR600F gümüş gri

Hiç bir şikayetim olmayan kıymetli motorumu yenilemek için satıyorum :salut: http://www.sahibinden.com/tertemiz_2005_model_600f-42WQQaXQQ13565961WQQpXQQdisplayitem
  5. muzaffer1968

Asya AS200 GY2 nasıl bilirsiniz ?

Eveeeet, oğlum için düşünmüş olduğum başlangıç motosiklet Asyanın AS200GY2 için neler söyleyebilirsiniz? Tabiki arada sırada bende binecem :mrgreen: - çok arza açıyormu ? - parçaları pahalımı ? - parça sıkıntısı varmı? - satışı zormu? size birde temsili resim :cat: kıymetli fikirleriniz...
  6. muzaffer1968

[ADANA MT] Antakya gezisinde

BU pazar bizim meşhur grubumuz Antakyanın meşhur Harbiyenin meşhur yemekleri için güzel bir gezi turu düzenledi, bakalım beğenecekmisiniz :cherry: Gezimize Pozantıdan ve ceyhandan katılım oldu ve toplam 29 kişiden oluşan 13 motosiklet ve 1 araba katıldı. Katılamayan arkadaşlara üzülerek neler...
  7. muzaffer1968

Radara yakalanmamak için...

Sizce radara yakalanmamak için ne yapmak lazım, izle ve gör :mrgreen: http://www.youtube.com/watch?v=W-ZG-KbTol8[/code]
  8. muzaffer1968

Özel Darüşşafaka i.ö.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları, iyi eğitim imkanı olmayan yetenekli gençleri yetiştirerek Türkiye ve dünyanın en saygın ve en iyi eğitim kurumları arasında olmak ve yurdun her köşesinden "maddi durumu yetersiz ve babası hayatta olmayan" başarılı öğrencileri, ilk öğretim 4. sınıftan itibaren...
  9. muzaffer1968

Bu hareketi izle

Hayreteler içinde izledim, sizde izleyin.... http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/ziemlich-cooler-stunt-mit-hond-7356.htm
  10. muzaffer1968

[Adana MT] Geleneksel Çarşamba Toplantısı

Baharın gelmesiyle birlikte yaz günlerinde buluşduğumuz Geleneksel Adnan Menderes Blv. Ademin yerinde toplantılarımız başlamıştır :mrgreen: Katılım iyi olunca eğlencelide oluyor ve hasret gideriliyor:P Haluk hocamın el yapımı side case ve top case incelendi ve not verildi :cat: tek...
  11. muzaffer1968

600F Artçı koltuk iptali

Yabanci sitelerde sık sık gördüğüm ancak türkiyede göremediğim 600F in artçı koltuğunu kapatan bir kaplama, bunun aynısını VFR 800 lerde görmüştüm. 600F için satılan yer veya adres biliyormusunuz :silent: Size bir kaç örnek resim...
  12. muzaffer1968

Kedi ve Sayıları sevenler için...

Matematiği kuvvetli olan arkadaşlar hesaplasın bakim doğruyu bulabileceklermi :silent: :mrgreen: Bir otobüsde 7 çocuk var, Her çocuğun 7 sırtçantası var, Her sırtçantasında 7 büyük kedi var, Her büyük kedinin 7 küçük kedisi var, Her kedinin 4 ayağı var. Otobüsde kaç ayak bulunmakta ...
  13. muzaffer1968

2009 Model BMW

Her türlü arazi şartlarına uygun :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
  14. muzaffer1968

Çok üşüdüğünüzde

Soğuk havalarda motosiklete bindiğinizde sizede böyle oluyormu :mrgreen: Tuvalete zor yetişmek gibi :mrgreen:
  15. muzaffer1968

Paris otomobil fuarında motosikletler

Motosiklet, dünyanın her yerinde özgürlük ve mobilitenin sembolü. Sahibleride bu nedenle motosikletleriyle özdeşleşir ve bütünleşirler, bu araçlar adeta onların birer parçaları gibi olmuştur. Paris otomobil fuarında sadece otomobiller değil, ilginç motosikletler de sergilendi. Sergilenen bu...
  16. muzaffer1968

Çin malı araba geliyor

Çin malı arabaların ne kadar sağlam olduğu burdan izleyebilirsiniz :mrgreen: Aynısı motosiklet için geçerlimi onu bilemem :silent: http://tinypic.com/player.php?v=6zvxa9&s=4
  17. muzaffer1968

[MT Adana] Geleneksel Çarşamba buluşması

Geleneksel hale getirdiğimiz çarşamba buluşmalarımız hava şartları nedeniyle Pasataneye taşımış durumdayız, ancak bu bizim muhabetimizi ve neşemizi bozmamıştır. İşte size ıspatımız :mrgreen: Allah muhabetinizi bozmasın ::friends: Ceyhandan üşenmeyip gelen arkadaşlarımız :thumleft...
  18. muzaffer1968

+18 [MT adana] Hamam buluşması

Geleneksel çarşamba bici toplantımızı kış geldiği için toplantımızı birde Hamada yapalım dedik ve böyle bir sonuş çıktı....:mrgreen: Hamam sefası başlamak üzere :cat: MT Adana keyif yapıyor ::pulp:: keyife bak be ::haapppy: Her güzel şeyin sonu mutlaka vardır ::151:: Bunun üzerinde...
  19. muzaffer1968

Kışın motosiklet hasreti

İşleriminden dolayı 8 gündür motosikletime binemiyorum, bu hafta sonuda binemiyeceğim ve acaip özlüyorum, bizler akdeniz bölgesinde yağış olmadığı sürece kışın bile rahat rahat motosikletlerimize binebiliyoruz, diğer bölgedeki arkadaşlarım kışın ne yapıyor :silent:acaba motosiklet hasretlerine...
  20. muzaffer1968

gidon kurşunu

Gidon çırpmasını önlemek için gidonu kurşun takılıyormuş. Bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum....:silent:

Yeni mesajlar