Bu hareketi izle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hızdan ziyade motosiklet bu tip hareketler yapabiliyosan daha zevklidir bence:) süperr :cat:

Hızdan ziyade motosiklet bu tip hareketler yapabiliyosan daha zevklidir bence:) süperr :cat:

bu tip akrobasik hareket ler görsel acıdan çok güzel hatta harika.
ama hızdan ziyade demişsiniz ,bu kısım ile ilgili ben farklı düşünüyorum. hız sadece otobanda hız yapmak değil heryerde hızlı olmaktır ,mesela viraj
tam biri viraja girmiş ve yatmış kendince hızlı olduğunu düşünürken onu viraj içinde daha hızlı geçmekte büyük keyif verir ;) dizlerinde asfalta sürtüyorsa tatından yenmez yani :)
Video harika adam akrobasiye dökmüş artık işi . paylaşım için teşekkürler

bu hareketi yapana kadar kim bilir kaç defa düştü?

emek,yetenek,azim,hırs,çalışmak,para,para,para,motor...

bunlar olmadanda olmuyor...

eklemek isteyen varsa yazsın...:queen:

adam motor olmuş, motor da adam olmuş, yani ikisi bir olmuş... maaşallah...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu tip akrobasik hareket ler görsel acıdan çok güzel hatta harika.
ama hızdan ziyade demişsiniz ,bu kısım ile ilgili ben farklı düşünüyorum. hız sadece otobanda hız yapmak değil heryerde hızlı olmaktır ,mesela viraj
tam biri viraja girmiş ve yatmış kendince hızlı olduğunu düşünürken onu viraj içinde daha hızlı geçmekte büyük keyif verir ;) dizlerinde asfalta sürtüyorsa tatından yenmez yani :)
Video harika adam akrobasiye dökmüş artık işi . paylaşım için teşekkürler

hız derken otobandakini kastetmiştim zaten :) diğer söylediklerine katılıyorum :cat:

Gerçekten harika. Trafiğe kapalı alan sonuçta. Canının istediğini yapsın. O hızdayken de sürücüden ziyade motor için tehlike arz ediyor.

Ben o motora kıyamayacağım için denemezdim bile.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar