Tarsus Otomobil Sporları Kulübü(TAROSK) hakkında

Tarsus Otomobil Sporları Kulübü(TAROSK) etkinliklere başlıyor, hadi hepimize hayırlı uğurlu olsun :rendeer:

Tüm ilgi duyan arkadaşlar için...:cat:

o6dyfd.jpg

hocam sağolda açıklama yapmamışsın, biraz eksik bir konu olmuş gibi geldi bana:bounce:
araştırıp açıklama eklersen sevinirim, hatta minnettar kalırım:rendeer: yeni motorumun pist performansını denemek, görmek istiyorum:cherry:.normal yollar yetmiyorda::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

hocam sağolda açıklama yapmamışsın, biraz eksik bir konu olmuş gibi geldi bana:bounce:
araştırıp açıklama eklersen sevinirim, hatta minnettar kalırım:rendeer: yeni motorumun pist performansını denemek, görmek istiyorum:cherry:.normal yollar yetmiyorda::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn

senin motorun performansı belli, daha ne istiyon, ama çok sitiyorsan seni pistlerde görmek isterim:p:p:p

vay, vay, vay biri yarışmı dedi, drift mi dedi, Pist mi dedi ? Tamam işte o benim :) Gerçekten güzel bir haberdi. Artıkın caddelerde deyil Pistlerde görüşürüz kankalar :mrgreen:

:cherry: Haha bir öğlen sonu iki kutu redbul içtikten sonra yapılan bir hareket kontürolsüz güç :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar