Arama sonuçlarınız

1. akbird

Yeni Motosikletime kavuştum / MT 07 ilk izlenimler

Yaklaşık 2 ay önce Fazer6 mı satmıştım ve kararsızdım ne alacağım konusunda. MT 07 den yana kullandım bi hayırlı olsun alırım. hakkımı ve ilk bindiğim andan itibaren iyikide almışım dedirtti bana. Ülkemizin çukurlu tümsekli yollarında amortisörleri çok konforlu. şehir içinde çok kıvrak. Alt...
  2. akbird

2016 Yılı Festival Tarihleri

Yavas yavas 2016 festival tarihleri belli olmaya başladı. Tabi merakla beklediğim Manavgat motosiklet festivali:cherry:
  3. akbird

Ata 07 motosiklet kulubi Kumluca gezisi /Antalya

Antalya da bulunan Ata 07 Motosiklet kulübümüzle 7 Şubat 2016 tarihinde yaptığımız gezimiz. Altınyaka yolundan kumluca oradan finikeye doğru gittik. Sahil yolundan geri Antalyaya döndük. toplamda 230km civarında yol yaptık. Antalyada bulunan başka arkadaşlar varsa onlarıda bekleriz bir...
  4. akbird

BAJAJ QUTE - 10 kişi binerse

Hafta sonu Antalya da Bajaj Qute etkinligi vardı. Günlük hayatta işe yaramayacak saçma denemeler yaptık. iyi seyirler :queen:
  5. akbird

Action cam videoları nasıl düzenlenir ( detaylı anlatım )

Bana gelen sık sorulardan bir tanesiydi hangi programı kullanıyorsun sorusu. Sony Vegas pro 13 kullanıyorum videolarımı editlemek için. Videoları nasıl düzenliyorum videoda anlatmaya çalıştım. Konuyla ilgili merak ettiğiniz varsa yardımcı olabilirim. iyi seyirler.
  6. akbird

B - Sınfı direksiyon sınavında yapılması gerekenler

Arkadaşlar mrb. Otomobil direksiyon sınavı ile ilgili Milli Eğitim Bakanlığı güzel video hazırlamış ama ne youtubede nede başka platformalarda paylaşılmamış. Bende ehliyet direksiyon sınavına girecek kişiler için kanyak oluşturması maksadıyla youtube ye yükledim. Burada da bulunsun istedim...
  7. akbird

2016 Ehliyet Sınıfları / Yasası / Stajyerlik (videolu anlatım )

Arkadaşlar mrb. Bu video 2016 yılında yürürlüğe giren yeni ehliyet yayası ile ilgili aklınıza takilan sorulara basit ve net cevaplarla açıkladım. Stajyerlik , yeni dönüşen ehliyetlerin ne olacağı, cezaları , yeni ehliyet sınıfları. Aklınıza takılan başka birşey olursa sorabilirsiniz. yardımcı...
  8. akbird

Motosiklet ilanıma gelen alakasız , saçma teklifler

!0 gün önce motosikletimi sattım. Sahibinden adresime gelen saçma saçma teklifleri ve soruları size anlatmak istedim. İyi seyirler. :) Eminim birçoğumuzada bu şekilde alakasız teklif gelmiştir. Kime neler gelmiş yazsın bizde öğrenelim :)
  9. akbird

2016 Ehliyet Taban Fiyatları

Sürücü kursları konfederasyonunun meclise tavisye ettiği taban fiyat öngörüsü. Büyük oranda üstüne oynama olmadan meclis komisyonundan geçecektir. Artık Her kurs kafasına göre fiyat veremeyecek. En alt limit resimdeki fiyatlar. Bundan sona fiyata göre değilde verilen eğitimin kalitesine göre...
  10. akbird

Motosikletimi sattım - vedalaştım ( hüzün içerir )

Acil nakit ihtiyacından motosikletimi satmak zorunda kaldım. İnsan sevdiği motordan ayrılması zor oluyormuş :salut: Depodaki Kuba CG ile idare edecem 2 ay artık. Fuar için şimdiden uçak biletimi aldım. Ne alacağım hakkında hiçbi fikrim yok şuan.
  11. akbird

apaçilik ruhumuzda var ( lastik yakma içerir )

Motosikletime yeni lastikleri almaya giderken arkadaşlar tutturdu yakmadan değiştirme olmaz diye. Her ne kadar tarzım olmasada apaçilik ruhumuzda var demekki. Bende biraz yaktım lastikleri. Şimdi burada kızanlar olabilir , olsun ama güzen yandı bee :queen: :queen:
  12. akbird

BAJAJ QUTE 4 tekerli motosiklet detaylı incelemesi

Geçtiğimiz hafta bajaj qute yi kullandım. Hindistan üretimi bu araşcın şuanki satiş rakamı 16.800 tl. Durduğum bütün kırmızı ışıklarda yanımda duran araçların sorularına ve meraklı bakışlarına maruz kaldım. Ticari düşünülmüş eğlenceli ve uygun fiyatlı bi araç. Kişisel görüşlerimi ve bayinin...
  13. akbird

Yarışalım mı abi ?

Trafik anıları bölümü yapmaya karar verdim. Bundan sonra karşılaştıgım eğlenceli durumları paylaşıcam. Kötü durummları herkes video yapıyor. Bende işin eğlenceli kısmını yapayım bari.
  14. akbird

Motosiklette Güvenli Sürüş Semineri - ANTALYA ((ÜCRETSİZ )

Merhabalar arkadaşlar. Antalyada 18 ARALIK 20015 CUMA 18:30 da Muratpaşa Belediye binası kültür salonunda ÜCRETSİZ motosiklet güvenli sürüş semineri yapılacaktır. Herhangi bir yere kayıt yaptırmanız yada randevu almanıza gerek yok. Verilen saatten önce orada olup yerinizi almanız...
  15. akbird

Motovlog Kanalım Gazetede - Motorcu Hikayeleri

Motorcu Hikayeleri gazetede..... Milliyet gazatesinde motosiklet sayfası olan ve A2 teker dergisinde yazarlık yapan Alpaslan abi Bu haftaki gazete sayısında Motorcu hikayelerini haber yaptı. Kendisine çok teşekkür derim. Her motosiklet kullacısının kaskında kamera olması lazım. İnsanlar bunu...
  16. akbird

Motosiklete Nasıl Başladım / Kırılan ayak - Dönen bilek

Arkadaşlar bu videoda motosiklete nasıl ve neyle başladım, başımdan neler geçti , hangi motosikletleri kullandım ve ekipmanın önemini nasihatla değil musibetle anlamış oldum. İyi seyirler... https://www.youtube.com/watch?v=faarZ0sSvVQ
  17. akbird

Fazer6 & Fazer8 Bol kameralı Çekim - Hafta sonu kaçamağı

Arkadaşımla evden kaçıp turlamaya çıktık. Madem çıkıyoz bari çekimde yapalım dedik. Ahanda bu çıktı.
  18. akbird

Sony Action Cam Mini Kutu Açılımı - ilk ayarlar (bi hayırlı olsun alırım )

Uzun zamandır beklediğim kameraya kavustum. Ktunu açılımını videoya aldım, ilk ayarlarını yaptım. artık kullanıma hazır. İçinden kask için yan aparat yok onu ayrıca sipariş verip alacam. iyi seyirler. sorular varsa alabilirim. https://www.youtube.com/watch?v=V0g2Xuy_UVM
  19. akbird

Chopper / Choppercı nedir kimdir ? ( eleştirel parodi )

Chopper alemi üstüne tatlı sert eleştirel bi yaklaşım getirmek istedim.. Sonraki video Racing makineler üstüne olacak. İyi seyirler. Kızmak yok ama millet :D https://www.youtube.com/watch?v=xLeUn2I4wEI

Yeni mesajlar