Fazer6 & Fazer8 Bol kameralı Çekim - Hafta sonu kaçamağı

Arkadaşımla evden kaçıp turlamaya çıktık. Madem çıkıyoz bari çekimde yapalım dedik. Ahanda bu çıktı.

Beyazın yakıştığı tek motosiklet Fazer 8 ::143::::160::

Güzel edit güzel video, müzik daha iyi seçilebilirdi çok duyduğumdan gına gelen bi melodi

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Yanılmıyorsam Kemer-Antalya yolu. ::sm_smile Yine Fazer 8'le baya bi hatim indirmiştim o güzergahı, tatlı virajları var.

Sakin bir sürüş güzel çekim. Emeğine sağlık.

Not: Siyah araba sanki arkadaşı biçiyormuş neredeyse, aman dikkat :cat:

Beyazın yakıştığı tek motosiklet Fazer 8 ::143::::160::

Güzel edit güzel video, müzik daha iyi seçilebilirdi çok duyduğumdan gına gelen bi melodi

müzik güzel diye seçtim zaten yav :( ne çok hareketli ne çok yavaş bi müzik. tam gezinin kıvamına uygun diyerekten şetttimdi :mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------

Yanılmıyorsam Kemer-Antalya yolu. ::sm_smile Yine Fazer 8'le baya bi hatim indirmiştim o güzergahı, tatlı virajları var.

Sakin bir sürüş güzel çekim. Emeğine sağlık.

Not: Siyah araba sanki arkadaşı biçiyormuş neredeyse, aman dikkat :cat:

Evet antalya- olympos arası gidip geldik. O siyah mercedesle atıştık kırmızı ışıkta zaten. beyefendiyi virajlarda tokatlayınca zoruna gitti sanırım. geldi şekil yaptı :queen:

Adam acımamış tünel çıkışına doğru koymuş çocuğu.. :thumleft: Eline sağlık abi.. :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar