2015 Motosiklet Markaları Satış Rakamları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2015 bitmeden bi tane boxer almıştım. Oraya bi tane de bajaj eklemenizi rica edeceğim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hondanın 15 binini cbf ve pcx oluştuyordur. Buna karşın yamaha mt 07 ve r25 sattı. Bu bağlamda bu liste traş. Kar marjı olarak yamaha top diye oynar hondayla.

Ayrıca listede rağmen,tilki ve başarı diye saçmalıklar göze çarpıyor. Bi işi ya düzgün yapın ya da yapmayın.

Not: hondasporluyum.

Son düzenleme:
Ben de özellikle Kymco ve Suzuki satış adetlerinde yanlış olduğunu düşünüyorum.

Satış rakamlarını aldığım haber sitesinde ne varsa onu yazdım. Haber sitesinde de : Rağmen , TV'ler , tilki , başarı vardı listede bende bi mana veremedim ama listeyi bozmayım diyerek o şekilde paylaştım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bu listeyi tek tek yazıp arka fona reklam falan döşerken hiç mi aklına gelmedi, lan rağmen ne tilki kim ktm bajaj nerde diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
KTM yok listede? Harley Davidson'dan az mi satiyor?

İyi ki listeyi göremiyorum! Yorumlara bakılırsa liste sıkıntılı galiba :silent:

Kaynak : http://www.motosikletnet.com/2015-motosiklet-satis-adetleri-marka-bazinda

Bu listeyi tek tek yazıp arka fona reklam falan döşerken hiç mi aklına gelmedi, lan rağmen ne tilki kim ktm bajaj nerde diye.

ultra zeki arkadaşım yukarıda açıklama yaptım bi okusaydın keşke........

'' Satış rakamlarını aldığım haber sitesinde ne varsa onu yazdım. Haber sitesinde de : Rağmen , TV'ler , tilki , başarı vardı listede bende bi mana veremedim ama listeyi bozmayım diyerek o şekilde paylaştım. ''

Ayrıca bu listelerde firmalardan gelen rakamlar yansıtılır. KTM veya Bajaj ade vermek istemediyse yazılmaz. Bu kadar basit bi mevzu.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Arkadaş kızmayın bende "Rağmen" ile "Tilki" yi diğer arkadaşlar söyleyince fark ettim.Çok güzel kaynamışlar araya.:mrgreen: Listeyi hazırlayan alkollü falandı herhalde.Dua edin araya başka kelimeler kaynatmamış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kaynak : http://www.motosikletnet.com/2015-motosiklet-satis-adetleri-marka-bazinda

ultra zeki arkadaşım yukarıda açıklama yaptım bi okusaydın keşke........

'' Satış rakamlarını aldığım haber sitesinde ne varsa onu yazdım. Haber sitesinde de : Rağmen , TV'ler , tilki , başarı vardı listede bende bi mana veremedim ama listeyi bozmayım diyerek o şekilde paylaştım. ''

Ayrıca bu listelerde firmalardan gelen rakamlar yansıtılır. KTM veya Bajaj ade vermek istemediyse yazılmaz. Bu kadar basit bi mevzu.

Hiper zekalı kardeşim, sorgulama yetin yokmu senin? Yazıyoruz ama böyle bir marka yok diye sorgulamadın mı? Yalan yanlış bilgi verip insanları yanlış bilgilendirmek ne derece doğru. Bunu soruyorum.

Ayrıca bajaj forumda bile açıkladı satış rakamlarını. Kamuoyuna açıklamak zorunda markalar. Geçiniz.

Hiper zekalı kardeşim, sorgulama yetin yokmu senin? Yazıyoruz ama böyle bir marka yok diye sorgulamadın mı? Yalan yanlış bilgi verip insanları yanlış bilgilendirmek ne derece doğru. Bunu soruyorum.

Ayrıca bajaj forumda bile açıkladı satış rakamlarını. Kamuoyuna açıklamak zorunda markalar. Geçiniz.
mega zeka arkadaşım. Editörün tlf nu bende olmadığı için arayıp soramadım kusura bakma. Ama listeyi işe yarar diye düşündüğüm için yayınlamak istedim. Senin hoşuna gitmediyse hoşuna gidecek sayfalara yorum yapabilirsin ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar