Bu listeyi tek tek yazıp arka fona reklam falan döşerken hiç mi aklına gelmedi, lan rağmen ne tilki kim ktm bajaj nerde diye.
Kaynak : http://www.motosikletnet.com/2015-motosiklet-satis-adetleri-marka-bazinda
ultra zeki arkadaşım yukarıda açıklama yaptım bi okusaydın keşke........
'' Satış rakamlarını aldığım haber sitesinde ne varsa onu yazdım. Haber sitesinde de : Rağmen , TV'ler , tilki , başarı vardı listede bende bi mana veremedim ama listeyi bozmayım diyerek o şekilde paylaştım. ''
Ayrıca bu listelerde firmalardan gelen rakamlar yansıtılır. KTM veya Bajaj ade vermek istemediyse yazılmaz. Bu kadar basit bi mevzu.
mega zeka arkadaşım. Editörün tlf nu bende olmadığı için arayıp soramadım kusura bakma. Ama listeyi işe yarar diye düşündüğüm için yayınlamak istedim. Senin hoşuna gitmediyse hoşuna gidecek sayfalara yorum yapabilirsinHiper zekalı kardeşim, sorgulama yetin yokmu senin? Yazıyoruz ama böyle bir marka yok diye sorgulamadın mı? Yalan yanlış bilgi verip insanları yanlış bilgilendirmek ne derece doğru. Bunu soruyorum.
Ayrıca bajaj forumda bile açıkladı satış rakamlarını. Kamuoyuna açıklamak zorunda markalar. Geçiniz.
|
||||||||||