2016 Ehliyet Taban Fiyatları

Sürücü kursları konfederasyonunun meclise tavisye ettiği taban fiyat öngörüsü. Büyük oranda üstüne oynama olmadan meclis komisyonundan geçecektir. Artık Her kurs kafasına göre fiyat veremeyecek. En alt limit resimdeki fiyatlar. Bundan sona fiyata göre değilde verilen eğitimin kalitesine göre kurs seçeceğiz.

dostum yanlısın var taban fiyat kursun vereceği en düşük fiyattır bunun altında fiyat verirse ezici rekabete girer ve kurumu kapatmaya kadar gider adam 1500 de fiyat çekebilir taban fiyat bu bunu vericem diyemezsin

Hay anasını satiyim ya hepsimi üst üste gelir öğrenci adamım taban fiyat buysa kurslar geçiricek iyiki bi motora başladık

dostum yanlısın var taban fiyat kursun vereceği en düşük fiyattır bunun altında fiyat verirse ezici rekabete girer ve kurumu kapatmaya kadar gider adam 1500 de fiyat çekebilir taban fiyat bu bunu vericem diyemezsin

Tamam bende en alt limit diye yazdım kardeşim. Bu rakamların altında olmayacak artık fiyatlar. :)

Sınavdan kaldığı zaman 150-200 tl arası tekrar sınava girme ücreti. 40 tl nereden cıktı ki ?

yok dostum eğer fedarasyonun talebi onaylanırsa her sınav ıcın kursa malıyet 40 tl ödeme talebide var 2 ve uzeri her sınavda diye resmi kestiğin için gözünden kaçmıs resmin en altında yazıyor federasyonun sayfasında bence gayet makul neticede her sınavda benim aracımı kullanıcak benim yakıtımı hocamı kullanıcak sadece milli eğitime harç yatıracak ve kaldıgı ıcın zorunlu eğitimini alıyor olması benim sınavdakı mağduriyetimi gidermiyor bence bu kurslar için iyi oldu

yok dostum eğer fedarasyonun talebi onaylanırsa her sınav ıcın kursa malıyet 40 tl ödeme talebide var 2 ve uzeri her sınavda diye resmi kestiğin için gözünden kaçmıs resmin en altında yazıyor federasyonun sayfasında bence gayet makul neticede her sınavda benim aracımı kullanıcak benim yakıtımı hocamı kullanıcak sadece milli eğitime harç yatıracak ve kaldıgı ıcın zorunlu eğitimini alıyor olması benim sınavdakı mağduriyetimi gidermiyor bence bu kurslar için iyi oldu

Kurslar için tabiki iyi oldu. Artık para kazanacaklar ama asıl önemli olan eğitim kalitesi artacak. Daha biliçli sürücüler ehliyet alacak diye ümit ediyorum

Kurslar için tabiki iyi oldu. Artık para kazanacaklar ama asıl önemli olan eğitim kalitesi artacak. Daha biliçli sürücüler ehliyet alacak diye ümit ediyorum

tabiki iyi oldu hem kurs için hem vatandaş için vatandaşa pahalı gelebilir ilk başta ama b sınıfı için 16 ders saati eğitim alacaklar bazı kurslar ders bile vermiyorlardı kalınca harcı hurcu derken tonla para cıkıyordu ceplerınden şimdi ise çıkan paranın karşılığını eğitim olarak alacaklar bu arada başarı oranı düşük olan kurslar 3 ay dönem açamayacaklarmış buda artık eğitim vermekten kaçan yada vermeyen kursları silip süpürecektir hakkıyla yapan kursların varolacağı gerçekten sevindirici

tabiki iyi oldu hem kurs için hem vatandaş için vatandaşa pahalı gelebilir ilk başta ama b sınıfı için 16 ders saati eğitim alacaklar bazı kurslar ders bile vermiyorlardı kalınca harcı hurcu derken tonla para cıkıyordu ceplerınden şimdi ise çıkan paranın karşılığını eğitim olarak alacaklar bu arada başarı oranı düşük olan kurslar 3 ay dönem açamayacaklarmış buda artık eğitim vermekten kaçan yada vermeyen kursları silip süpürecektir hakkıyla yapan kursların varolacağı gerçekten sevindirici

Benim aldığım bir duyumda Sınava giren adayların %50 den fazlası başarı göstermek zorunda. yoksa kursa dönem açmama cezası gelecekmiş. Kurslar sınavı geçebileceğine güvendiği adayları sınava sokacak gerisine tekrar eğitim verecek diye konusuluyordu.

Yaşasın artık her isteyen ehliyet alamayacak..

İlk kural cebinde paran olucak.. İkinci kural adam gibi araç sürmeyi öğreneceksin...

Bence daha da zorlaştırmalılar. Çok kişi tanıyorum cebinde ehliyeti var ama araç kullanmıyor kullanamıyor. Ehliyeti kimlik niyetine taşıyor. Bence onlara araçsız ehliyet kullanmaktan ceza bile yazmalı...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sadece kurslara yaramış devletin milleti yeni silkeleme senaryosu. Yalandan eğitim verecekler, sonra "ogotom voroyoz yoo" diye bir a2'ye 1500 lira para isteyecekler. Şuan ki mevduattada kursların eğitim vermesi gerekiyor ama, sınavdan bir gün önce "al çöpün ordan dön gel" diye motor veriyolar. Değişen sadece ücretler olacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar