Arama sonuçlarınız

1. barodi

sol omzum yukarı doğru kaçıyor çalışma sırasında videolu dönüş çalışmam yardım lazım

2 gündür olduğum yerde motoru mümkün olduğunca yatırmaya çalışırken ilk gün hem kol hem omuz gerginleşip kaskatı oluyordu vücudum. dünden bugüne kol ve ellerimde hiç kasılma gerginleşme olmadı ancak 2 nci günde omuzum kendini yukarı çekiyordu sanki omuzu aşağı indirirsem düşecekmişim gibi...
  2. barodi

yamaha anadolu ücretsiz yağ değişim kampanyası yapıyor .

işçilik ve yağ filtresi hariç 3 lt yağ bedelsiz toplam 95 tl tuttu. ayrıca zincir temizliği motoru köpüklü ve tazyikli su ile yıkama kurulama radyötürüde güzelce temizlediler dıştan işçilik 60 tl yağ filtresi 35 tl toplam 95 tl tuttu. ayrıca aklınızda soru işareti kalmasın diye yağ hakkında...
  3. barodi

ilk viraj pratiği hissettiklerim yaşadıklarım tecrübe edindiklerim-video +resimli

20000 km dir 600 lük kullanmış olsamda kaçımızı motorlarımızın limitlerini sonuna kadar kullanıyoruzki değilmi? herşey zamanla ve bilgi ile biraz risk ile birazda cesaret ile bazı şeyleri başarabiliriz. ben bugün birşey daha başardığıma inandım. ben hiç bir zaman virajlı yolları sevmemiştim...
  4. barodi

gis akademinde gerçekleşen bir olay ne kadar dogru bilemem <alıntıdır>

AEA nın facebook sayfasında biri paylaşmış ordan aldım. http://www.bncn.org/post/103624252995/gis-akademi-sikayet-vs-honda-ileri-surus-egitimi-yorum
  5. barodi

04.04.2015 silivri sinekli gölü gezisi videolu ve resimli

ilk defa gittim silivrinin sinekli gölüne. bildiğiniz köy . koyunlar inekler köpekler horoz tavuk kurbağa vs. 4 tane kısa video var. diğer yol videosu uzun olduğu için youtubede yarın akşama ancak yüklenir. bu videoda ben ve motorumda çıkmışız sinekli gölünün çimlerinde uzanırken bu ikinci...
  6. barodi

az kalsın benden kan akacaktı nerdeyse sadece çizdi

videomun 25nci saniyesinde olay gerçekleşiyor dikkat edin her kuşun eti yenmez :salut:
  7. barodi

Dev sanatçı KAYAHAN `ı kaybettik

Türk müziğinin acı kaybı. Büyük usta Kayahan yaşamını yitirdi. Kayahan'ın hayatını kaybettiği haberini ilk olarak şarkıcı Suat Suna duyurdu.Yumuşak doku kanseri tedavisi gören efsane sanatçı Kayahan yoğun bakımda tedavi görüyordu. Nilüfer konserini iptal ederek, instagram'da şu notu paylaştı...
  8. barodi

bugünkü zeytinburnu üsküdar arası trafikte karşılaştığım ders çıkarılacak durumlar

özellikle 250 cc den 600 cc ye geçenler trafikte her an süprizle karşılaşabiliriz bunlardan biride videomun 7. dk kasından 7.26 dk arası karşılaştığım aslında tehlikeli gibi gözükmeyen lakin motorun ve frenlerinin limitlerini bilmeyen yani anlatmak istediğim 250 cc den direk 600cc ye...
  9. barodi

hgs kartınızı benim taktığım gibi takabilirsiniz !

köprüden sürekli geçenler özellikle iyi oluyor ikide bir cebinden çıkar okut kim uğraşacak. gittim kırtasiyeden şeffaf ince bir pvc ye benzeyen içine kimlik takılan naylondan aldım . sonra terziye gidip hgs kartını okutabileceğim şekilde sol üst kısıma diktirdim içinede hgs kartı koydum yan...
  10. barodi

bu çamurluktan xj6 için yaptırabilirmiyiz. arka çamurluk uzantısı ducati hesabı

hem çamurluk görevi yapacak hemde motoru daha kalıplı göstericek. bazıları bu 125 lik mi diyor. ducatilerde var. bu resimdeki 125 cc motorda bile var ve bu çamurluk hoşumada gidiyor ayrı bir hava katıyor motora zevk meselesi tabi. [/url][/IMG] yapan yer varmı bildiğiniz
  11. barodi

aynı yol üzeri yine bugün 2nci kaza videosu

bugün 2 kaza gördüm ama geldiğimde ambulans hazırdı aynı yol üzerinde yani dünkü kurye kazası bugünde karşıya geçmeye çalışan amcaya yoldan geçen araba vuruyor. amca yerde yatıyordu pek bilgi alamadım. ama durumu iyiydi bilinci yerindeydi. geçmiş olsun.
  12. barodi

kaza videom sizce kim haklı

sizce kim haklı ben 1 dk önce gelseydim canlı görebilirdim kazayı kazadan sonrasına denk geldim yani kazanın yapıldığı 30 saniye bilemedin 1 dk öncesi. olayı tam bilmiyorum ama konuşmalardan sizce kim haklı? Not: kazayı yapan kurye arkadaş ile yaşlı amcadır. geçmiş olsun.
  13. barodi

dikkat trafik ışıkları çalışmıyor !

bir çok yerde trafik lambaları devre dışı kaldığı için bunu fırsat bilen arabalar trafikte beklemekten bunalmış olacakki köy yolu gibi kullanıyorlar tüm yolları yani daha aceleci daha saldırgan sürüyorlar motorsiklet kullananlar ekstra dikkat etsin.
  14. barodi

kasko yenileme %35 indirimli

geçen sene 1600 tl ye full kasko yaptırmıştım. şair sigorta aracılığıyla aviva bu sene 1400 tl tutan kaskoyu nakit ödeme ve birazda durumumu anlatınca 100 tl daha indirim yaptılar .1300 tl ye ; sıfırı 25000 tl olan motorumu full kaskolattım. tavsiye ediyorum. kapalı garaj şartı yok kitleme...
  15. barodi

gis akademi hakimiyet eğitimi pratik videolarım

NOT: devamı gelecek ..... daha önce konusunu açmıştım ama kimse talep ilgi göstermedi. yine söylüyorum boş alan mevcut yedikule sahilinde gelin gis akademiye eğitim parası veremeyen veya vermek istemeyenlere eğitimde ne gördüysem birlikte pratik yapalım. hem tanışmış oluruz sahilde çay bahçeside...
  16. barodi

sollarken veya şerit değiştirirken sadece aynaya bakanlardamısınız yoksa kafa çeviriy

eskiden sadece aynaya bakarak sollama veya şerit değiştirirdim 1 sene öncesine kadar sadece aynaya bakarak değiştirdiğim için kör noktada kalan araçların oldukça fazla olduğu ve tehlikeli olduğunu anlamış öğrenmiş ve tecrübe ettiğim için önce ayna ile süzüyorum sonra kafamı döndürebildiğim...
  17. barodi

belgrat orma yolu virajı videomdan alıntı yaptım izleyin tecrübe edin bunu da

Olmayacak diye bir şey yoktur. Anlam veremediğim acaba bilerekmi yaptı yoksa acemi olduğu içinmi virajda bu haraketi yaptı acaba amacı beni paniğe sürükleyip kaza yapmamamı istedi anlayamadım. Gerçi her zaman aşırı paranoyak olduğum iççin trafikte kendimden başkasına güvenmediğim için yine...
  18. barodi

Trafik cezaları gelirle doğru orantıda kesilmeli ! Örnek ülke Finlandiya.

Finlandiya'da hız limitinin saatte 80 kilometre olduğu yolda 103 kilometre hızla giden Reima, 54 bin euro (yaklaşık 153 bin TL) para cezasına çarptırıldı. Cezanın bu denli yüksek olmasının nedeni, Finlandiya'da trafik cezalarının kişilerin gelirine yani günlük kazançlarına göre kesilmesine...
  19. barodi

gis pratik 1. sinyal vermeyen araçlar 2 bayat ekmekleri çöpe atma 3 floryaya gidiş vi

bir kaç tane video yükledim. Gis ten aldığım hakimiyet eğitimi pratiği yapıyorum arada bu hakimiyet eğitiminden biride yürüme hızında ayakları yere koymadan 4 km 5 km hızla gidebilmekti . Bir diğeride giderken aniden durup yine ayakları yere koymadan tekrar kalkış yapabilmek. bunlar basit...
  20. barodi

sizce çokmu paronayağım kendi videom

bir nevi motosiklete yeni başlayan kişilere karşılaşabileceği süprizleri anlatmak istedim. geçenlerde çektim bu videoyu sony hdr as-20 ile. özellikle e5 te görüyorum emniyet şeridinden yardıra yardıra giden kuryeleri hiç düşünmüyormu acaba en sağ şeritte araç aniden emniyet şeridine girerse...

Yeni mesajlar