- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eskiden sadece aynaya bakarak sollama veya şerit değiştirirdim 1 sene öncesine kadar sadece aynaya bakarak değiştirdiğim için kör noktada kalan araçların oldukça fazla olduğu ve tehlikeli olduğunu anlamış öğrenmiş ve tecrübe ettiğim için önce ayna ile süzüyorum sonra kafamı döndürebildiğim kadar döndürüyorum videomda gördüğünüz gibi kafa sürekli dönüyor ama dikkat etmek gereken şu kafayı anlık döndürmek gerekiyor yoksa önümüzdeki araçla takip mesafesi düşebilir ani fren yapabilir yavaşlayabilir yani kısacası arkadan vurabilirsiniz bunuda ilk zamanlar bu kafa olayını yeni yeni alışmaya başlarken biraz uzun baktığınız zaman önünüzdeki araça vurabilirsiniz ! ben vurmadım ama yaklaştığım olmuştu buda bir tecrübe olucak bu kafa ile sollama , şerit değiştirme yapmaya yeni başlayanlar dikkat edin benden uyarı !
sinyali zaten söylemiyorum onu geçtim ayna ile sollama veya şerit değiştirmede zaten aynalarımız küçücük çok fazla kör noktamız var o yüzden kafayı çalıştırın :cherry:yani döndürün :cherry: hem boyun kireçlenmesinede iyi geliyor :cherry:
hem daha fazla güvenli sürüş sağlayacak size.
şimdi anket yapıcam yüzde kaçınız ektradan kafa çevirerek sollama ve şerit değişiyor? yoksa siz sadece aynaya bakanlardanmısınız !
nOT: normalde en hızlı şehiriçi sürüşümdür yoksa asla bu şekilde kendimce bu şekilde hızlı sürüşüm oluyor.
normalde bu şekilde hızlı gitmem. hızdanda kastım pek makas felan yapmam yani bu videoda amacım bakışa ve kafaya odaklı olması açısından çektim.kafamı sürekli çeviriyorum dikkat ettiyseniz kaskın üzerinde kameram.
sinyali zaten söylemiyorum onu geçtim ayna ile sollama veya şerit değiştirmede zaten aynalarımız küçücük çok fazla kör noktamız var o yüzden kafayı çalıştırın :cherry:yani döndürün :cherry: hem boyun kireçlenmesinede iyi geliyor :cherry:
hem daha fazla güvenli sürüş sağlayacak size.
şimdi anket yapıcam yüzde kaçınız ektradan kafa çevirerek sollama ve şerit değişiyor? yoksa siz sadece aynaya bakanlardanmısınız !
nOT: normalde en hızlı şehiriçi sürüşümdür yoksa asla bu şekilde kendimce bu şekilde hızlı sürüşüm oluyor.
normalde bu şekilde hızlı gitmem. hızdanda kastım pek makas felan yapmam yani bu videoda amacım bakışa ve kafaya odaklı olması açısından çektim.kafamı sürekli çeviriyorum dikkat ettiyseniz kaskın üzerinde kameram.