gis pratik 1. sinyal vermeyen araçlar 2 bayat ekmekleri çöpe atma 3 floryaya gidiş vi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir kaç tane video yükledim. Gis ten aldığım hakimiyet eğitimi pratiği yapıyorum arada bu hakimiyet eğitiminden biride yürüme hızında ayakları yere koymadan 4 km 5 km hızla gidebilmekti . Bir diğeride giderken aniden durup yine ayakları yere koymadan tekrar kalkış yapabilmek. bunlar basit gibi gözükebilir tecrübelilere . ancak motorunu yeni almış kişiler için adı üstünde hakimiyet eğitimi düşük hızda hakim olabilmekte önemli. tavsiye ediyorum deneyin bakalım. ama dikkat edin denerken düşmeyin :cherry: özellikle boyu kısa olup ayağını tam yere koyamayanlar dikkat etsin.
hızlı gitmek marifet değil marifet yavaş gitmek hep derlerya kaç basıyor bende tam tersi kaç basmıyor :cherry::cherry:

Bu biraz basit

zeytinburnundan florya sahil yoluna doğru gidiyorum yüzde 70 i sinyal vermiyor .

buda floryadan sosyal tesislerden çıkıp sahilden tekrar dönerken . 5.20 ye dikkat

Gitmeyenler için florya sosyal tesisleri çoluk çocuk ailece gezilecek sakin yerlerden biri çay içerken hesabı 1 tl

yine florya sahilde kuşlara bayatlamış ekmekleri veriyorum tavsiye ederim çöpe atmayın biriktirip denize atın !

Son düzenleme:
Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Abi ikinci videoda yani yavaş sürüşte direksiyon neden oynar yada o oynamayı azaltacak birşey vaRMI? (maksat ilgi :D )

o 5.20 deki arkadaş anası sabit babası değişken değilmi ?

Motosikleti
gts 300
şu kamerayı nereye koydunuz izlerken gülmekten öldüm :cherry:
tam lsd kafası yaşatıyor insana :mrgreen:

Abi ikinci videoda yani yavaş sürüşte direksiyon neden oynar yada o oynamayı azaltacak birşey vaRMI? (maksat ilgi :D )

Cambaz ipte yururken eline bir cubuk alir ve öyle yürur veya kollarini acar dengesini saglamak icin , bizde gidonu cubuk gibi kullaniyoruz orda dengeyi saglamak icin cunku cok dusuk hizda dizler pek fayda etmiyor denge icin .

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

şu kamerayı nereye koydunuz izlerken gülmekten öldüm :cherry:
tam lsd kafası yaşatıyor insana :mrgreen:

Kaskin arka üst kismi tepesinin biraz gerisi .
Not. Nasil aciklama ama bulmaca gibi :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

o 5.20 deki arkadaş anası sabit babası değişken değilmi ?

Bosver bizi arac yerine koymuyor boyleleri trafikte can aliyor iste umursamazlar vursalar belkide kacip giderler.

Merhaba,

Paylaştığniz videolar için coook tesekkürler.. Inanilmaz faydalı olacak

Merhaba,

Paylaştığniz videolar için coook tesekkürler.. Inanilmaz faydalı olacak

hayati önem taşıyan bir pratik var hakimiyet üzerine bugün inşallah onu yayınlayıp çekeyim önce.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar