belgrat orma yolu virajı videomdan alıntı yaptım izleyin tecrübe edin bunu da

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmayacak diye bir şey yoktur. Anlam veremediğim acaba bilerekmi yaptı yoksa acemi olduğu içinmi virajda bu haraketi yaptı
acaba amacı beni paniğe sürükleyip kaza yapmamamı istedi anlayamadım.
Gerçi her zaman aşırı paranoyak olduğum iççin trafikte kendimden başkasına güvenmediğim için yine her zamanki dikkatimizi tenha sakin yollarda bile korumak lazım.
Genelde sakin sürücüyüm virajda dikkatinizi çektimi bilmiyorum hızım çok düşüktü karşı şeride bilerek geçtim adamın yüzünü görmek için zaten karşı şeridin boş olduğunu videoda bakışıma dikkat ederek karşı şeritten araç gelmediğini görmüştüm. sizde görüyorsunuz yani istesem hızım çok düşük olduğu için durabilirdim de . konuşmamızdan ne derece sakin olduğum zaten panik yapmadığım bilinçli olarak sürdüğümü anlayacaksınız. dediğim gibi araçtaki adam bilerek mi yaptı diye hemen yanına geçtim. belki kalp krizde geçirmiş olabilirdi belkide başka bir şey ilginç.
sizce bilerekmi yoksa bilmeden mi yaptı bu haraketi.?
Komiğemi giden gülmeme neden olan ben hayırdır diyorum ya hemen ardımdan arkamdaki artçımda hemen lan hayırdır diyor :cherry::cherry::cherry:
Not: video biraz puslu çekmişim kameranın camını silmeyi unutmuşum.

Bu durumun senle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Başka birşeyle ilgilenirken kontrolü kaybetmiş gibi. Çünkü hemen direksiyonu sola çevirim ilerleme hazırlığı yapıyor ve sen ona yaklaştığında hareket ediyor. Olayın öncesinde aranızda birşey geçmediyse benim düşüncem bu.

Bu durumun senle ilgisi olmadığını düşünüyorum. Başka birşeyle ilgilenirken kontrolü kaybetmiş gibi. Çünkü hemen direksiyonu sola çevirim ilerleme hazırlığı yapıyor ve sen ona yaklaştığında hareket ediyor. Olayın öncesinde aranızda birşey geçmediyse benim düşüncem bu.

aramızda hiçbişey olmadı sakin sakin mis gibi toprak ağaç kokusunu çeke çeke doğayı kuş cıvıltılarını dinleyerekten usulca gidiyordum.

Babasının arabasını kaçırmış :D yan vermeye çalısmış kango ile :D ama el freni çekince yan vermemiş çünki o bir kango e30 değil :D

aramızda hiçbişey olmadı sakin sakin mis gibi toprak ağaç kokusunu çeke çeke doğayı kuş cıvıltılarını dinleyerekten usulca gidiyordum.

1. saniyede videoyu durdurup o aracın yolun neresinde olduğuna dikkat ederseniz şeridinden taştığını ve öteki araca çarpmaktan ucuz kurtulduğunu görebilirsiniz.

Virajda panik fren yapınca (üstelik o araçla) başına gelebileceklerin en hafifini yaşıyor dingil.
Ancak o hafif olay senin için ağır olabilirdi. Tebrikler diyeyim bari :)

Virajda diğer araçla karşılaştığında panik yaptı ve tepkisi bikaç saniye oldu, adamın eli ayağına dolaşmış olsa gerek,,,
Kasıtlı olduğunu sanmıyorum,,,

Virajda panik fren yapınca (üstelik o araçla) başına gelebileceklerin en hafifini yaşıyor dingil.
Ancak o hafif olay senin için ağır olabilirdi. Tebrikler diyeyim bari :)

evet hızlı girseydim viraja ve takip mesafem kısa olsaydı dediğiniz gibi ağır olabilirdi . ama ben her zaman araçlarla aramda özelliklede virajlardaki takip mesafemi korumaya ekstra özen gösteriyorum ve virajlarda mümkün olduğunca normal dönüş yapıyorum bu gibi durumlarla karşılaşmamak için. yani ne çok hızlı ne de arkamdan gelen araçların beni sıkıştırmamasını sağlayacak kadar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Babasının arabasını kaçırmış :D yan vermeye çalısmış kango ile :D ama el freni çekince yan vermemiş çünki o bir kango e30 değil :D

Tam olarak bu. Aslında el frenini çektiği esnada uygun devirde kontra vererek gazlasa önden çekişli araç ile yan verebilirdi gerzeğimiz :-D

Son düzenleme:
1. saniyede videoyu durdurup o aracın yolun neresinde olduğuna dikkat ederseniz şeridinden taştığını ve öteki araca çarpmaktan ucuz kurtulduğunu görebilirsiniz.

Harbiden şimdi dikkatimi çekti dediğiniz gibi paniklemiş sanırım.

Panik yapmamış. Panik fren yapsaydı orda kafadan kayardı. El frenini çekip yanlamak istemiş eşşoğlueşek

Motosikleti
Hero X Pulse 200
karşı şeritteki araca gerçekten çok yakından geçiyor ve şeridinin dışında seyrediyor. ama el freni çekerek durması sanki bilinçli yapılmış gibi.

iki ihtimal var ya karşı şeritteki araca yakın geçtiği için el freni çekerek durmak istiyor ancak bunu yapmak araç geçtikten sonra aklına geliyor.

diğeri ise bu genç arkadaşımız babasının arabasını kaçırmış ve yanlamak için kendine viraj arıyor.

El freni tabii ki bilinçli. Babasının Kangoo'su ile Ken Block olmaya özenmiş asi bir apaçi daha bir arkadaşımızın ölümüne sebep olacakmış az kalsın.

Bknz Ken Block vs Neymar JR

sen şimdi 2 teker üstünde günün/hayatın tadını çıkarırken o siktiri boktan bir ticaride hapsolmuş.
kendi kendine konuşup o zavallı, kalıplara, kurallara sıkışmış hayatına kendi cahilliğince renk katayım demiş. o kadar cahil, zavallı, topluma zararlı ki yaptığının doğuracağı sonuçları düşünmekten aciz...
bariz boktan hayatının çıkmazında kalmış bir zavallı. :(

Kesinlikle bir çocouktu yaş grubu 17 16 belkide 24 25 yanı bence belkide askere daha gitmedi çünki bilinçli bir insan o virajda el freni çekmez :) ve el freni çekti baktı arkasında sen varsın topuk :D

çok saçma bir hareket. zaten tehlikeyi atlatmış virajı bitirmek üzere.
apaçiliğin bile bir adabı var. arkasında araç geliyor mu önü arkası boş mu insan bir bakar. :pr:

Benim gördüğüm kasıtlı bir durumda yok apaçilik te yok. Aracı süren şeridini taşırıyor ve dışa doğru çok çıkıyor bu korkuyla da el freni çekip kendini kurtarmak istiyor diye düşünüyorum.
Öyle yada böyle her ne sebepten olursa olsun bu video bize nezaman nerde karşımıza ne çıkacak hiç belli olmadığını gösteriyor.
Hepimize güvenli sürüşler diliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar