Arama sonuçlarınız

1. barodi

O1 agustos 2015 cumartesi 15:00-19:00 ferco motoday etkinligi AEA

http://www.altinelbiseliadam.com/ferco-motoday-etkinligindeyiz/ Ben yolu biliyorum. Gelen varmi.
  2. barodi

kaskı türk bayraklı sticker ile tamamen kaplamak cezası varmıdır ?

çok hoşuma gitti acaba polis ceza yazarmı ? [/url][/IMG]
  3. barodi

Bedava ls2 sıfır kask ve bedava motosiklet eğitimi + sertifika Acele Edin !!!

http://www.turing.org.tr/index.php?r=course Arkadaşlar aldı. Sıra bende bende başvurdum. kayıtı yaptırdım. Acele edin.
  4. barodi

10 tl ye led çakar aküsüz kablosuz elektriksiz şekilde yaptım .

gezinirken tekzen de iki tane bu resimdeki fenerlerden buldum tanesi 5 tl. 2 tane aldım. detaylı video yapmadım ama atarım. henüz yapıştırmadım. tanıtım amaçlı belki led çakar isteyenler için masrafsız aküyü yemeden kablosuz bir şekilde koli bantı ile motosikletinizin uygun yerine sıkaca...
  5. barodi

kawasaki z1000 VS yamaha mt-09

z 1000 teknik özellikler Teknik Özellikleri Motor Hacmi 1043 cc Motor Özelliği 4 silindir, 6 vites Motor Gücü 138 hp @ 9600 rpm. Tork 110 Nm @ 7800 rpm. Maksimum Hız 257 km/h Ağırlık 218 Kg. (yakıt, yağ dahil) Sele Yüksekliği 815 mm. Yakıt Kapasitesi 15 Litre. Ön Fren 2 x 310 mm disk...
  6. barodi

Arabada emniyet kemeri takmak zorunluyken otobuste dolmusta ayakta gitmek neden serbe

motosiklet ile giderken kask takma zorunluluğu var pekala. peki otobüste metrobüste minubüste ayakta seyahat etmek neden serbest?
  7. barodi

taksici ile röportaj yaptım video upload devamı gelecek loading...........25.07.2015

bir kaç video daha var ancak çekim hd olduğu için çok yer kaplıyor youtube ye yükleyemedim. video kesme programı var mı? türkçe olucak. ben yapamadım kesme işini. diğer video minibus şöförleri ile .
  8. barodi

İstanbul'un en tehlikeli yolları

Arada bir avrupa yakasından anadoluya geçerim . her ne hikmetse yine aynı yerde yani haliç köprüsünün bitimine doğru araçlar aniden dururlar. çünkü yan tali yoldan gelen araçlarla ana yoldaki araçlar birleştiği yolda yoğunluk bir anda oluşuyor. haliç köprüsünde yol boştur. yani akan...
  9. barodi

trafikte olaylar karşısındaki psikolojimiz

Trafikte olaylar karşısında ve genel normal yaşantımızdaki ruh halimiz
  10. barodi

8. sakarya geleneksel uluslararası motosiklet festivali

[/url][/IMG] İSTANBUL' DAN gelecek veya gelmek isteyenler adını buraya yazıp belirlenmiş bir yerde hem anadolu hem avrupa yakası toplanma merkezi seçip buluşarak gidebiliriz. kendimde sakaryalı olarak çok güzel bir yer olmakla birlikte poyrazlar kampı sırasında hepinizi gezdirebilirim karasu...
  11. barodi

florya sosyal tesislerinde çalıntı cbr 600 f kırmızı renk motor var !!!

Florya sosyal tesisleri içinde çalıntı motosilet vardır, şase nosu silinik ve anahtar üzerinde. Not başka bi siteden alıntı. Çalıntı oldugu kesinleşmiş. [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG] [/url][/IMG]
  12. barodi

kampanya yüzde yüz indirim var flash bellek ve sd kartlarda

a101 mağazalarında .not. a101 de calışmıyorum. aynı ürünler vatan bilgisayarda 2 katı fiyat. [/url][/IMG]
  13. barodi

250 cc den 600 cc ye geçiş motosikletleri hakkında anket risk seviyesi

bildiğiniz gibi 250 cc den 600 cc ye geçen arkadaşların çok fazla risk aldıkları ortada . özellikle mt 07 ile kaza yapan çok fazla.bu riski azaltabilmek adına 250 cc den 600 cc ye geçmek isteyenlere fikir olması açısından hangi motor daha fazla risk taşıyor .
  14. barodi

çok önemli tanıdıklardan birisi kaza yaptı !!!

sonuna kadar izleyin . özellikle son saniyeleri.
  15. barodi

Motosiklet satın alırken neye göre satın alıyorsunuz.!!!?

anket ile birlikte nedenler çoğaltılabilir .
  16. barodi

ne oldu ?ne diyor ?olay ne ?

17. barodi

istanbul avrupa yakası günübirlik ortak bir mekanda buluşmalar

motor d**** her hafta yani haftada bir gün aynı yerde buluşuyorlar. motosikletnet neden böyle bir şey yapmıyor? Yaz geldi. herkesin ortak bir noktada buluşabileceği mekan biliyorum bakırköy zeytinburnu göngören merterin tam ortasında yani tampon bölgede bulunan marmara forumun en üst katındaki...
  18. barodi

Viraj icinde arkaya bakanlar !?? Anket !

Magandanin biri marmara forumun az ilerisinde viraj varya hafif yukselen sonra alcalan tek bir aracin sigabilecegi , virajin ortasina gelmisken , arkadan dibime kadar girip tek seritli virajda sollamaya kalkti mecburen kenara kadar yanastim cunku önumdeki aracla takip mesafemi korumam...
  19. barodi

Motosiklette degisiklik yaptim. Anket icerir.

Kardeslerim yine can sıkıntısı motosikleti degistirmek yerine motosiklet uzerinde degisiklige gittim. Cevremdeki arkadaslardan 6 ta biri begendi benle 2. Dalga gecende oldu donerci motoru diyende oldu , bu sese bu goruntuye bu topcase gitmemis diyende oldu, suport touring e topcase yakismaz...

Yeni mesajlar