Motosiklette degisiklik yaptim. Anket icerir.

Topcase motosiklete yakismismi?

• Gayet güzel olmuş

Oy: 43 23.5%
  • Bu motosiklete bu topcase olmamis

Oy: 133 72.7%
  • 30 lt kappa yerine 46 lt daha iyi olurdu

Oy: 7 3.8%

• Kullanılan toplam oy
    183
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeslerim yine can sıkıntısı motosikleti degistirmek yerine motosiklet uzerinde degisiklige gittim. Cevremdeki arkadaslardan 6 ta biri begendi benle 2.
Dalga gecende oldu donerci motoru diyende oldu , bu sese bu goruntuye bu topcase gitmemis diyende oldu, suport touring e topcase yakismaz diyende oldu. Kendi fikrim ben cok begendim ayrica keske daha once yaptirsaydim diye dusundum. Hem bu sayede daha az ilgi cekecegini dusunuyorum. Yani gorsel acidan en azindan r6 ya benzeten veya racinge benzeten olmayacaktir.
Sizin fikir ve dusuncelerinizde benim icin degerli.
Not. Sanki daha bir kalipli duruyor motosiklet . tıpkı bir enduro gibi, her ne kadar enduro kadar yuksek ve iri olmasada,
Ayrica annem olsun diger motora binmekten korkan diger arkadaslarim olsun cok daha rahat ve guvende hissediyorlar kendilerini.

b5am40.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Topcase'i çıkartırsan tadından yenmez. Topcase gerçekten mahfetmiş görüntüyü. Yoksa çok güzel kamuflaj olmuş

Topcase çıkarsa bence de daha iyi olacaktır. Şu haliyle adeta bir inek :p

8 de 2 begeni sizinle birlikte. Yani 8 kisiye sormus oldum sizde begenmeyince 8 kisi begenmemis oluyor. Ben ve bir arkadasim begendi sadece. Yokmu arttıran :silent:

orhan bu motor yakında Sütaş reklamına çıkar ,kötü değil (at skn klbk konmuş gibi değil en azından )zaten touring makine arada kaldım ben şahsen iyimi kötümü diye önemli olan senin beğenmen bence gerisi yalan

bu çanta 30 lt mi öyleymiş 46 kötü durur bence yukarıda dediğim gibi

Son düzenleme:
Aynen 46 kotu durur cunku kendimde 46 yim iki 46 anlasamayiz. Olumlu olumsuz tum elestirilere acigim tum elestiri ve yorumlariniz icin hepinize tesekkur ediyorum

Kesinlikle çok guzel olmuş. Street kamuflaj renklerini, silahtan otomobile, bavuldan tekneye kadar her şeye çok yakıştırırım. Motosiklete de çok yakışmış.

Çanta da araçta sırıtmamış. Hele ki üzerine sürücü de gelince (kamuflajlı kaskı ile) bütünlüğü sağlayacaktır.

Daha da hacim istenirse yan çantalar ile bir eşi daha olmayan özel bir araç olabilir. Beğenenler hanesine bir puan daha yazalım.

8 begenmeyen 1 kararsiz 3 begenen oldu yokmu arttiran :cyclopsan
Ketchup eyvallah biraz moralim yerine geldi :cat:
Biyeybarakus kararsiz oy kullandi :silent:
Dusty inek dedi normal cunku inek benekli bir motor farkindayim.
Motorkafa cantali halini begenmedi normal kamuflajli halinin daha iyi oldugunu soyledi.
Tum olumlu olumsuz yorumlara ayri ayri tesekkurler.
Baska yorum varmi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:15 ----------

8 begenmeyen 1 kararsiz 3 begenen oldu yokmu arttiran :cyclopsan
Ketchup eyvallah biraz moralim yerine geldi :cat:
Biyeybarakus kararsiz oy kullandi :silent:
Dusty inek dedi normal cunku inek benekli bir motor farkindayim.
Motorkafa cantali halini begenmedi normal kamuflajli halinin daha iyi oldugunu soyledi.
Tum olumlu olumsuz yorumlara ayri ayri tesekkurler.
Baska yorum varmi?

Buda baska bir resim

JYM1M5.png
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Merhabalar. Yanlış anlamayın sadece bu tarza değil hiçbir motosiklete topcase yakıştıramıyorum ve bu tamamen benim şahsi görüşüm. Bence en iyisi mi siz nasıl kullanışlı buluyorsanız, nasıl güzel buluyorsanız ya da genel olarak nasıl istiyorsanız öyle kullanın derim. Sonuçta motosiklet sizin zevk de sizin haliyle başkalarının yorumları aklınızı bulandırmamalı. :cat: Bu arada kamuflaj harika gözüküyor! :thumleft:

Sorun sport touring bir motora topcase yakıştırılmaması ile ilgili olabilir.
Mesela ben günün birinde SS bile alacak olsam bi tarafına çanta monte etmenin yollarını arayacak bir adamım :mrgreen:
Çok hoş olmuş, mahalle baskısına bakmadan kullanmaya devam edebilirsin :)

topcase hoş olmamış gibi. yan çanta taksanız çok daha hoş olur.

hangi motora çanta takarsanız takın bazı dengesiz densizler "ehi ehi paketçi mi oldun" dangalaklığından kurtulamıyor. bence çok çok çok yakışmış eğreti durmamış kamuflaj tamamlamış zevkinize hayranım. elinize sağlık. sökmemenizi tavsiye edeceğim.

12 olmamış
6 olmuş
1 kararsız
saolun .

Sen begendiysen sorun yok. Donerci diyenlerede aldiris etme. Bizim milletimiz bayilir baskasini hor gormeye.
Bence cok hos olmus.

ankete bakmamışım gizli oy kullananlar var :cherry: şimdi gördüm :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:13 ----------

bir kaç resimde ön den ve tam arkadan görünümlü atayım bakalım fikri değişen olucakmı?
rQaArN.jpg
[/url][/IMG]
YBaYX6.jpg
[/url][/IMG]

Topcase her motorun güzelliğinden biraz götürür, ama bir topcase ancak bu kadar güzel uygulanabilir. Güzelliğine artı katmamış ama çok da bir şey götürmemiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar