istanbul avrupa yakası günübirlik ortak bir mekanda buluşmalar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motor d**** her hafta yani haftada bir gün aynı yerde buluşuyorlar.
motosikletnet neden böyle bir şey yapmıyor?
Yaz geldi. herkesin ortak bir noktada buluşabileceği mekan biliyorum bakırköy zeytinburnu göngören merterin tam ortasında yani tampon bölgede bulunan marmara forumun en üst katındaki motorların gözümüzün önünde bulunabileceği starsbuck cafe var. ortam iyi fiyatlar çok pahalı . nescafe 5 tl. soda 5 tl. çay 4 tl :silent:
ama mekan olarak ist avrupa yakasındaki bu bölge , merkezi bir yerde ve kolaylıkla bulunabilecek bir yer.
hem decathlon bahouse media mark bimeks vs gibi mağazalarda yanında .
akşamları standart saatte orda çay sohbet vs. .. düzenlenebilir kanısındayım.
gerçi ramazan ayına girdik. ramazan boyunca bu iş olmaz çünkü saat 21.00 da iftar olucak 22.00 da avm kapanıyor:cherry:

En azından iftar etkinlikleri düzenlemeli yönetim .!!! ramazan çadırı kursa fena olmaz aslında motosikletnet yönetimi. hep kamp çadırımı kuracaz :cherry::cherry::cherry:

2. Yalova iftarı olucakmış merak etme, starbuck olayı agustos akşamları yapılabilir

Super Moderator
motor d**** her hafta yani haftada bir gün aynı yerde buluşuyorlar.
motosikletnet neden böyle bir şey yapmıyor?
Yaz geldi. herkesin ortak bir noktada buluşabileceği mekan biliyorum bakırköy zeytinburnu göngören merterin tam ortasında yani tampon bölgede bulunan marmara forumun en üst katındaki motorların gözümüzün önünde bulunabileceği starsbuck cafe var. ortam iyi fiyatlar çok pahalı . nescafe 5 tl. soda 5 tl. çay 4 tl :silent:
ama mekan olarak ist avrupa yakasındaki bu bölge , merkezi bir yerde ve kolaylıkla bulunabilecek bir yer.
hem decathlon bahouse media mark bimeks vs gibi mağazalarda yanında .
akşamları standart saatte orda çay sohbet vs. .. düzenlenebilir kanısındayım.
gerçi ramazan ayına girdik. ramazan boyunca bu iş olmaz çünkü saat 21.00 da iftar olucak 22.00 da avm kapanıyor:cherry:

En azından iftar etkinlikleri düzenlemeli yönetim .!!! ramazan çadırı kursa fena olmaz aslında motosikletnet yönetimi. hep kamp çadırımı kuracaz :cherry::cherry::cherry:

dediğin tarzda buluşmaları önce caddebostan sahil sonra rumeli feneri en sonda ataköy kavaklı parkta düzenledim
katılımların az olması ilginin olmaması nedenleriyle bir dahada düzenlemedim :wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar