Arama sonuçlarınız

1. Ramazan Can

11 Mayıs Cumartesi 21:00 "Samet Ağır" Caddebostan Buluşması

Değerli Arkadaşlar merhaba... bu organizasyon Mete Handro & Tekteker Ramço işbirliğiyle yapılmaktadır... MT Ailesinin çok kıymetli üyesi sevgili Samet Ağır küçük bir iş kazası yaşamış olup kendisine moral vermek dostlarının ona verdiği değeri hissettirmek adına bu anlamlı buluşmayı düşündük...
  2. Ramazan Can

7.50 r 16 lastik lazım

evet arkadaşlar olanlar oldu ve motosiklet sitesinde araç lastiği için konu açtık... köydeki akrabama su motorunun lastiği için 7.50 r 16 lastik ihtiyacı var... kendi durumu iyi olmadığından benden bulabilirsem istedi.. bende bir umut işinize yaramayan veya sağda solda atılmış lastiğiniz...
  3. Ramazan Can

nolan n 102 ihtiyacı olana

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-nolan-n-102-serisi-cene-acilir-121575501/detay/ her şey yazılı özel mesajla sormak istediğinizi sorun...
  4. Ramazan Can

UCUZ KASK... SADECE BİR KEZ KULLANILDI

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-sifir-almak-yerine-bir-kez-kullanilmis-kask-ls2-121572643/detay/ ilanı inceleyin.. denizliden aldığım apache yi istanbul a getirirken kullanıldı sadece.. ihtiyacı olana sıfırdan farksız...
  5. Ramazan Can

POYRAZ SEYAHAT özel günlerde yanınızdayım...

özel düğün gezi işlerinizde 2012 model full turizm paketli fiat ducato 16+1 kişilk aracım ile hizmetinizdeyim... pendik kaycada ikamet ediyorum... aracım motorcu dostudur... mt ye özel fiyatlar söz konusu olup istenildiğinde + kdv ile fatura kesilir... poyraz seyahat ile yanınızdayım... hafta...
  6. Ramazan Can

lazer kask ............

saedece bir kaç kez kullanılmış sıfırdan farksız... çizilme kırılma koku mevcut değildir... bayiden alındığı gibi duruyor.. mt ye özel indirim var... http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-sadece-bir-kez-kullanilmis-lazer-117006743/detay
  7. Ramazan Can

ne ararsan var ...

evet elimde fazla olan bir kaç ürün satılıktır... held xl beden pantolon.. 100 tl.. lazer vertiğo kask 2 sefer kullanıldı sıfırdan farksız...180 tl Michelin cbf 150 ve ybr 125 için az kullanılmış lastik 100 tl ön ve arka... iletişim için özelden yazın ....
  8. Ramazan Can

hyosung ve tvs apache için

hyosung gt 250 ve tvs apache için uygun 5 adet yağ filitresi vardır... 2 modele de uygundur isteyenler özelden mesaj atsınlar... ayrıca sıfırdan farksız 4 adet apache sinyali, vardır....
  9. Ramazan Can

yamaha ybr 125 için

arkadaşlar elimde yamaha ybr 125 için sıfır 2- adet debriyaj teli 2 - adet gaz teli 1- adet km teli 1- adet ön fren balatası 1-adet arka fren balatası 1- adet hava filitresi 1 adet far açma kapama düğmeli Kumanda 1- adet ön amortisör keçesi ilgilenen olursa özelden mesaj atsın....
  10. Ramazan Can

İnsanlık Nereye Gidiyor... Allah Rahmet Eylesin...

Kaza, bugün saat 11.00 sıralarında, Aydın- Muğla Karayolu üzerinde meydana geldi. Aydın merkeze bağlı Tepecik Beldesi’nde oturan evli ve iki çocuk babası, motosiklet tutkunu Günday Yalçın (37), bir grup arkadaşı ile tura katılmak üzere yola çıktı. Yönetimindeki 09 DC 152 plakalı...
  11. Ramazan Can

Nur Topu Gibi Bir Fazer imiz Oldu.... YAMAHA ile olan sözleşmemi uzattım...

Aslında her şey 3. Ayın sonlarına doğru acil bir ameliyat a girmemle başladı…. Kendime göre hiçbir şeyim yokken acilen ameliyat masasına yatırılmam ve büyük ve riskli bir ameliyat olmamla başladı bana göre süreç.. İnsan hayallerini ertelememeli ve dünya malına çok tapmamalı ilk başta bunu...
  12. Ramazan Can

sedat 57 Yamaha olsun çamurdan olsun...

sevgili kardeşim ybr 250 senin için hayırlı olur inşallah... çok istedin kjavuştun... sevgili abicim.... sende motoru satarken gösterdiğin ilgiden dolayı teşekkür ederim motosiklet kardeşliği adına...(Serdar Aydın) hayırlı olsun sedat.. gözdağında ıslatacağız...
  13. Ramazan Can

Nice Yıllara sedat 57 ...

nice yıllara kardeşim dostum sedat ım.. her yıl sana daha büyük ve daha güçlü bir motor getirsin... bu yıl uzaklardayım ama yakında yanındayım... doğum günün kutlu olsun... :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
  14. Ramazan Can

Dünyada böyle bir üniversite yok...nede olsa memleketim.

Yozgat'ta bulunan Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü'ne yeni eğitim-öğretim döneminde sadece 2 öğrenci kayıt yaptırdı. Güncelleme:29 Eylül 2012 16:04 2 öğrenci, öğretim üyelerinden tüm dersleri özel ders modunda alıyor. Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan...
  15. Ramazan Can

Köpeğe çarpmamak için canından oldu

Motosiklet tutkunu Gökmen Savaş, Motosiklet Sürücüleri Derneği'nde eğitim de veriyordu. Tutkunu olduğu motosikletle geçirdiği kazada ölen Savaş için, Ataköy 5. Kısım Camii'nde tören düzenlendi. Törene Savaş'ın yakınları ve iş arkadaşları katıldı. Yat şirketi sahibi Savaş için cuma namazından...
  16. Ramazan Can

tuncelide hain patlama...

http://haber.mynet.com/tuncelide-patlama-653230-guncel/ Tunceli'de patlama Tunceli’de PKK’lılar, zırhlı bir aracın güvenliğini sağladığı askeri personel taşıyan sivil plakalı minibüsün geçişi sırasında, yola yerleştirdiği bombayı patlattı. Güncelleme:25 Eylül 2012 19:22 Patlamada iki araç da...
  17. Ramazan Can

sevgili meslektaşım cem abim (aparat) nice yıllara...

http://www.motosiklet.net/forum/members/aparat-48661.html cem abi bu konuyu açmak bana nasip oldu.. nice senelere.. iyiki seni tanımışım.. nice yıllara doğum günün kutlu olsun.... hep o güler yüzün gülsün...
  18. Ramazan Can

Bu Ne Yav... Nereye Kadar Gerçekten Merak Ediyorum..

http://haber.mynet.com/alkol-ve-akaryakita-vergi-zammi-652659-guncel/ Maliye Bakanlığı, bütçe hedeflerindeki sapma nedeniyle 3 kalemde vergi artışına gitti. Güncelleme:22 Eylül 2012 03:19 Akaryakıt, alkollü içecekler ve tapu harçlarında vergiler artırıldı. Maliye Bakanlığı, bütçe...
  19. Ramazan Can

honda cbr 1000rr yardım (2004)

evet arkadaşlar bir honda klasiği... 2004 model 38000 km deki motorumuz malesef sizlere ömür... aslında her 1000 km de bir yağ takviyesi yapmamıza rağmen motor sizlere ömür olmak üzere iken sökmeye karar verdik.. yataklar yağ pompası ve takım contaya ihitiyacım var.. fiyat aralıkları...
  20. Ramazan Can

renault 12 toros yıldız jant...

arkadaşlar toros 1996 model binek aracımıza yıldız çelik jant denilen jant tan çıkma arıyoruz... elinde veya çevresinde olan bilen duyan varsa arkadaşım adına yardımcı olmalarını dilerim.... biliyorum burası motosiklet forumu ama olsun ben sorayım....:cherry::cherry::cherry::cherry::cherry...