11 Mayıs Cumartesi 21:00 "Samet Ağır" Caddebostan Buluşması

Değerli Arkadaşlar merhaba...
bu organizasyon Mete Handro & Tekteker Ramço işbirliğiyle yapılmaktadır...
MT Ailesinin çok kıymetli üyesi sevgili Samet Ağır küçük bir iş kazası yaşamış olup kendisine moral vermek dostlarının ona verdiği değeri hissettirmek adına bu anlamlı buluşmayı düşündük...
Buluşma Yeri : Caddebostan Migros yanındaki yeşil alan...
Buluşma Saati : 11 Mayıs 2013 saat 21:00
Buluşma yeri krokisi....

mqg6x.bmp

1.Caddebostan Migros
2.Caddebostan McDonalds
3.Caddebostan Burger Kıng
Sevgili dostlar dair içinde olan yerin videosu aşağıdadır...buluşma mekansız olup çayır çimen yayılması şeklinde olacaktır...
Buluşma Alanı ilgili Videoları...

[YT]0g44Oi_Q0RU[/YT]

[YT]0CvGKo65uuU[/YT]

ne yeriz ne içeriz diye düşünmeyin...maksat açık hava toplaşması olsun...deniz havası alalım...MT liler kaynaşsın.. Samet Abimize moral olsun...

Samet Ağır'ın bu toplaşmadan haberi vardır ve kendisi oğluyla buluşmaya katılacaktır....Mt Yönetiminin de katılımını önemle rica ederiz...hepinizi bekliyoruz....
TekTeker Ramço..Ramazan Can...543 256 23 54...
mete_han Mete Handro...537 335 22 33...
kafanıza takılan birşey olursa arayınız adres tarifi detaylar vs... (net adres tarifi için asıl müracat mete dir.)

mqh9r.bmp

mqhjr.jpg

Misafirlere Lokma Tatlısı ve Kola ve Fanta ikram edilecektir... birde tulumba tatlısı...

11 mayısta görüşmek üzere...

Gelecek olanlar listeye kendi adını eklesin

1-Tek Teker Ramço
2-Mete Handro
3-Acayüp (eyüp)
4-...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar,Allah razı olsun..
bu şekilde bir moral buluşmasını şimdiye kadar hiç yaşamadım...Haberi aldığımda ,açıkçası hem çok şaşırdım ,hemde sevindim..

Başıma gelen kaza belki küçük bir kaza idi ama bu etkinlik emin olun adıma olan belkide en büyük etkinlik..Düğün dernek v.s ler de çoğunluk akrabanın konu komşunun katılımı ile olur...Ama burada belkide yüzyüze tanışma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarla karşılıklı oturup sohbet etme fırsatı yakalayacağız...İşin en önemli boyutu ise gelenler benim için gelmiş olacaklar...

Başta Ramazan ve Metehan olmak üzere tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler ediyorum..Allah hepinizden razı olsun....:rendeer:

ha bu arada tanımayanlar için en alt resimde ortadaki tipsiz benim...

Helal olsun.İstanbulda olsam kesin giderdim.Dostlar bu zamanlar için değil mi :)

Super Moderator
Günün anlam ve önemi için orada olmak isterdim, ama 11'inde başka bir programım var. Şimdiden iyi eğlenceler dilerim... Tekrar çok çok geçmiş olsun...

Moderatör
Sünnetine gidemediydiniz :p buna gidin bari aferim :) Kendim orada olamayacak olsam da benim tatlı hakkımı Metehandroya veriyorum :)

bir aksilik olmazsa orda olacağım inşallah. Hem geçmiş olsun için hemde forumdan merak ettiğim abilerimle tanışmak için.

Abi Balıkesir değilde İstanbul'da olsaydım mutlak gelmek isterdim. Samet Abi tekrar geçmiş olsun; iyi haberlerin devamını bekliyoruz inşaallah. :cat:

Yurtdışında olmasam kesin gelirdim aga beni bilirsin :queen::queen:

kısmet olursa orada olmayı cok sterim,
hem samet abi ile tanışma fırsatımda olmuş olur,
inş orada olacağın...

Ayın 11'inde Sakarya Süper Moto yarışlarında olacağım, aksilik çıkmazda akşama dönebilirsem orada olacağım inşaAllah...

1-Tek Teker Ramço
2-Mete Handro
3-Acayüp (eyüp)
4- -unnamed-

Arkadaşlar,sanırım çok hoşsohbet bir buluşma olacak..
uzun zamandır görüşemediğimiz,yada yüzyüze hiç görüşmediğimiz arkadaşlarla tanışma fırsatımız olacak...

gelen,gelemeyen,duyan duymayan,istisnasız tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum...:rendeer:

1-Tek Teker Ramço
2-Mete Handro
3-Acayüp (eyüp)
4- -unnamed-
5-madlive

1-Tek Teker Ramço
2-Mete Handro
3-Acayüp (eyüp)
4- -unnamed-
5-madlive
6-GorkeM

O tarihe kadar işlerimi halledebilirsem ben de gelmeye çalışacağım. Tekrardan çok geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar