Arama sonuçlarınız

1. EUOGLU

konu dışı fakat yardımınız/ fikirlerinize ihtiyacım var

Herkeze selam. Bu sabah ev sahibimiz kapımızda belirdi bizde dedik'ki evi kırdıkmı döktükmü kontrol etmeye gelmiştir normal. eve aldık 1 dk sonra bağırmaya başladı. ben 1 kişi evde kalacak diye biliyordum 2 kişiye ev vermezdim yok kirayı 200 tl daha fazla isterim(normalde 600 e anlaştık ki 2...
  2. EUOGLU

clip on gidona düz gidon takmak

nasıl yaparız? türkçe kaynak yok pulsar için olan kaynaklar hinçe ve çeviriden düzgün yürümedi iş
  3. EUOGLU

Depo boyamak?

Motorumun deposundaki cizikler ve macunlancak biryer var. Aldigimda mat siyaha boyaliydi hem parlak siyaha çevirmek hemde bir iki dizayn yapmak istiyorum Soru şu sprey boya sorun cikarirmi? Depo plastik
  4. EUOGLU

Motorumu istemiyorlar!

Merhabalar üniversite icin kocaeli golcuke tasindim. Motorumu apartmanin onune bagladigimda apartman yoneticisiyle p Tartistim kisaca apartmanin önüne kimseye engel olmasada baglayamiyorum görüntü kirliligi imis! O kadar bezdirdilerki araba bile bakmaya basladim. Ne yapabilirim akordiyon tente...
  5. EUOGLU

Titreşim nasil azalir?

Soru gayet açık neler yapmali?
  6. EUOGLU

Tecrübe denilen şey nedir?

Sizce nedir? Bence kacis manevrasini refleks olarak yapmak.
  7. EUOGLU

6. Sınıf hgs hakkında

25 tl kart ücreti ve 30 tl mecburi yukleme ucreti var. Yani 55tl
  8. EUOGLU

Hgs ve motosiket?

Universitem kocaeline cikti kastamonuya gidip gelicem arada. 1.hgs ne kadar ve otoban ücretleri ne kadar? 2. Nereye takmak lazim o yapiskanli bandı? Motorum pulsar uzun cam var cama taksam zamanla gidermi
  9. EUOGLU

Mt revenge

Bu kask hangi kafa tipi? Oval duz, oval? Ls2 de rahatim bu kaska gecsem beden sorunu yasarmiyim ---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:07 ---------- Yada acilinden 500 tl ye kadar kask önerisi kaskim yoklari oynuyor.
  10. EUOGLU

Clip on vs duz gidon

Nedense her clip on gidona sahip motora bindiğimde kafadan agirlik hissediyorum. Bunun "buyuk gidon kontra vermek rahat" hariç aciklamasi varmi?
  11. EUOGLU

Arka canta mevzusu

Topcase yada arka canta neyse, iki xl kask alan bir canta arıyorum sınırım 300 tl oneriler? Maxem 45 sl alirmi iki kask?
  12. EUOGLU

50 lt topcase bulamıyorum!

Uygun fiyatli buyuk topcase bulamıyorum 2 kask alsın istiyorum. Maxem 45 var aklımda ama kucuk gibi. Bide cox diye markanın var 48 lt ama nasildir kullanan varmi?
  13. EUOGLU

Hem yan hem arka çanta demiri

Herkeze merhaba pulsar almış bulunmaktayim. Yan çanta demiri ile uyumlu arka canta demiri bulamadim. Varmi bildiginiz? (irf demeyin asiri pahali)
  14. EUOGLU

Bu nasi kuryelik

Elime 6 paket tutusturup araları (4 km olan) bunları 15 dk da yetistir diyip bide 18. Dkda arayip firça kay niye 6. Yetişmişmedi diye. Ki bu hiz yuzune kaza yapiyordum 2 defa (benden onceki kurye arabaya girmiş motorda far vs de yok geceleri farsiz çalışıyordum.) tartışıp ayrildim isten. Butun...
  15. EUOGLU

Branda almaca

Başlıktaki gibi mt 125 ime branda almak istiyorum ama egzoz da erimesin vs diye nasil bisi almam lazim?
  16. EUOGLU

Motoru bitik motosiklet almak

Böyle bir motor alip toplamak mantiklimi? 7-8-9 a cbr 250 alıp motoru yaptirip uzuuuun sure binmek.
  17. EUOGLU

500 tl ye kask onerisi

Başlık acik ff353 gibi dandiruk bir kasktan gecicem naked motorum var
  18. EUOGLU

pulsar konusu yine

belki bilirsiniz mt125 im var ve artık büyütmek istiyorum 1 ay içinde falan a2 yi halledicem bu ay. amacım 2 kişi 120 km hızlarda rahat seyahat etmek, şehir içi, bide tek başıma uzun yollar(kamp, üni - memleket arası falan) r25 vs düşünürdüm ama yakıt konusu sıkıntı cbr 250 belki düşünürüm ama...
  19. EUOGLU

Nasıl temizlicem bunları?

Deri eldiven ve korumali kot aldim kevlar. Deri eldiven hakkinda hiçbir bilgim yok. Kotun açıklamasında makinada yıkama talimatları var en aşağıda ise makine uzeri çarpıyla işaretlenmiş. Kafam karıştı Kot mtech
  20. EUOGLU

4 mevsim mont??

Simdi mont alicam 4 mevsim oneriniz varmi 800 tlye kadar

Yeni mesajlar