Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deri hakkında bilgim yok. Bende Tech90'ın kot pantolonu var, korumaları söküp tersini çevirmeden (etiketinde böyle yazıyordu) makinede 30 derecede yıkıyorum.
Makine üzeri çarpı işaretiyle hangi görseli kastettiğini anlamadım ama aşağıda açıklamalarıyla evrensel çamaşır sembolleri var, oradan bakabilirsin anlamlarına.
Yok, o "dry clean" diye geciyor. "Kurutucu'ya atmayin" demek. Burada insanlar genelde camasir makinesi ile birlikte kurutma makinesi de ediniyorlar. Bazi hassas camasirlarin asilarak kurutulmasi gerekiyor makine yerine.
Benim başka marka pantolonda da 30 derecede, tersini çevirmeden, fermuar vs kapalı şekilde yıkayın yazıyor hocam. Sanırım genel standart bu. Soğuk suda yıkayıp, asarak kurutma yapın. Ben 2 kere yıkadım bir sıkıntı yok.
Kevlar pantolunumu soğukta makinede yıkadım korumaları çıkarıp hiç sıkıntı yaşamadım.Önemli olan yıkadıktan sonra kaloriferin üzerine koymayın.Rüzgarda yada fan karşısında dursun.