4 mevsim mont??

Simdi mont alicam 4 mevsim oneriniz varmi 800 tlye kadar

reo

Merhabalar,
Ben de pantolon almayı düşünmüyorum, Günlük kullanıma uygun olsun istiyorum. Öneri olursa sevinirim arkadaşlar.
Teşekkürler.

Venom Dynamic öneririm.

edit : pardon dalgınlığıma gelmiş, 3 mevsim olarak dynamic önerebilirim. Aşağıdaki arkadaşa katılıyorum, 10 dereceye kadar idare edebilir diyeyim.

Son düzenleme:
Simdi mont alicam 4 mevsim oneriniz varmi 800 tlye kadar

Venom dynamic olsa olsa 3 mevsimliktir. Kışın biraz soğuk bir ilde iseniz donarsınız kısa süre sonra. Bahar mevsimlerinin biraz soğuk akşamlarında yol yapmak durumunda kalırsanız içliğiyle bile üşürsünüz filelerinden giren havadan dolayı. 5 senedir kullanıyorum, hangi hava durumlarında kullanacağınızı öğrenir ve ona göre de biraz ihtiyatlı olursanız(çantanızda fazladan bir polar ya da tişört taşımak gibi) işini çok iyi görüyor o fiyata.

4 mevsim montlar genelde yazın terletir, kışın üşütür, onun için kışlık/soğuk baharlık olarak ve yazlık/ serin baharlık olarak 2 faklı mont alın derim.

Son düzenleme:
Venom dynamic olsa olsa 3 mevsimliktir. Kışın biraz soğuk bir ilde iseniz donarsınız kısa süre sonra. Bahar mevsimlerinin biraz soğuk akşamlarında yol yapmak durumunda kalırsanız içliğiyle bile üşürsünüz filelerinden giren havadan dolayı. 5 senedir kullanıyorum, hangi hava durumlarında kullanacağınızı öğrenir ve ona göre de biraz ihtiyatlı olursanız(çantanızda fazladan bir polar ya da tişört taşımak gibi) işini çok iyi görüyor o fiyata.

4 mevsim montlar genelde yazın terletir, kışın üşütür, onun için kışlık/soğuk baharlık olarak ve yazlık/ serin baharlık olarak 2 faklı mont alın derim.

Kastamonu dayim genelde 1 dereceye kadar sürüyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------

Birde avrupa yakasinda bana nerede magzalar var soylermisiniz?

Feyizoğlu var, Rami de Yamaha kardeşlere taşındı Motoliz. Yerinde olsam karşıya geçer bir hasanpaşaya bakarım birde motosikletaksesuarları’na giderim. Avcılar’da motosikletonline var. Var da var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar