Arama sonuçlarınız

1. KUVVETMİRA

Başbağlar katliamı

Erzincan'ın Eğin ilçesine bağlı Başbağlar köyünde yaşanan katliamın üzerinden 18 yıl geçti. 5 Temmuz 1993'de, Erzincan'ın Kemaliye ilçesine bağlı Başbağlar Köyü'nde PKK tarafından 33 sivilin öldürülüp köyün ateşe verildiği olayda akşam üzeri 100'e yakın PKK mensubu köyü bastı. Ezan okunduğu...
  2. KUVVETMİRA

Ankara'da BMW test sürüşü günleri

borusan bmw bu hafta sonu en yeni modellerini ankaralı motosikletseverlerle buluşturuyor. 7-8 mayıs tarihlerinde gerçekleşecek organizasyonda en yeni bmw modelleri test sürüşü için ankaralılara sunulacak. adres: Birlik Mahallesi 7.Cadde No:45 Çankaya/Ankara 0312 454 15 15 tarih: 7-8...
  3. KUVVETMİRA

devlet alacak peşinde!

dün ben dahil neredeyse bütün komşularıma borç tebliği geldi. yüksek öğrenim kredisi, trafik vs. devlete olan tüm borçlarınız bulunup listelenmiş. bodrumdan aldığım 48 plakalı motosikletede 250 lira civarında bi trafik cezası çıkartmışlar ki belirttikleri tarihte ben motorun plakasını 06...
  4. KUVVETMİRA

teorik bilgi paylaşımı - ankara

Ustaların ustası Serhat Abi'den (Kılavuz) motosiklet "Teori" bilgi paylaşımı! Hepiniz davetlisiniz... 25 Mart 2011 - 19:30 Spor Toto Teşkilat Başkanlığı Koza Sokak No: 34 Büyük Esat Bilgi ve iletişim için Gökhan Yolcu: 0533 630 46 86 elimdeki bilgi bu kadar, fazlasını sormayın :)
  5. KUVVETMİRA

Defne Joy Foster evinde ölü bulundu.

Son olarak "Yok Böyle Bir Dans" adlı programda yarışmacı olan ünlü sunucu-DJ Defne Joy Foster, İstanbul Caddebostan'daki evinde ölü bulundu. Annesi Türk, babası Amerikan olan Defne Joy Foster, üç yıl önce evlenmiş ve bir oğlu olmuştu. İlk olarak Kral TV DJ'yi olarak ekran başına geçen Foster...
  6. KUVVETMİRA

acil ankara AB (+)

metehan arkadaşımızın az önce verdiği bilgiye göre ankara numune hastanesinde yatmakta olan bir hasta için acil AB (+) kana ihtiyaç vardır. irtibat tel: 0546 475 22 43
  7. KUVVETMİRA

"ezik" meselesi

kafama takıldı kaç zamandır. "ezik" son yılların gözde hakareti, acımayla süslenmiş aşağılama terimi. benim ezikten anladığım; ezilmiş, biraz mazlum biraz kavruk. çok popüler, bir o kadar da çirkin. film biyerde kopmuş, orayı kaçırdım ben, anlam veremedim bu aşağılama maksatlı "ezik"...
  8. KUVVETMİRA

internette nasıl vakit geçiriyorsunuz?

internet başında en fazla motosiklet.net'te vakit geçiriyorum. her kesimden insan var; halkımın nabzını tutuyorum, seviyeli tartışmalarda olabiliyor, iki makara çeviriyoruz bazen. çok şey öğrendim diyebilirim. bide yerel motosiklet grubumuz var, ara sıra oraya bakarım da genelde pek birşey...
  9. KUVVETMİRA

kulağımızın pası gitsin

hastasıyım bu gürültünün, vakit buldukça oturur dinlerim :queen: favorim olan birkaç egsoz sesinden albüm yaptım :) devir kesicinin ingilizcesini bilmediğimden dolayı kesicili video bulmakta zorlanıyorum :pale: favori egsozlarınızı beklerim :rendeer: A1 - uza bebeğim söz-müzik: cbr600rr -...
  10. KUVVETMİRA

motorcular biraz serseri galiba!

serseri: 1.sorumsuz davranan, başıboş gezen 2.hal ve davranışları ile toplum adabının dışında yaşayan kimse, başıboş kimse, kabadayı, hayta, holigan 2.tutarsız, beğenilmeyen davranışları olan kimse hep duyduk; "bu serseri etiketinden kurtulalım" "adımızı serseriye çıkartıyolar" "camianın...
  11. KUVVETMİRA

gymkhana

gymkhana nedir: cimkæna diye okunan hintçe bir spor terimi. türkiye motor sporlarında "süper slalom" olarak sınıflandırılan türün evrensel ismi. sürücülerin ustalıklarını göstermeleri için tasarlanmış trafiğe kapalı sürüş alanı manasınada gelmekte. özellikle japonya ve amerikada motosikletli...
  12. KUVVETMİRA

sis farından far olur mu?

sevgili motosikletime yaptığım birkaç değişikliği daha önce paylaşmıştım. şu anda üzerinde yamaha bws100'ün ikiz farı var. fekat bu fardan istediğim randımanı alamadım, yeterince aydınlatmıyor, geceleri meskun mahal dışına çıkmakta zorlanıyorum :bounce: problemim şu ki sis farı olarak...
  13. KUVVETMİRA

facebook'a tövbeliyim!

bir süredir gıcık kaptığım feysbuk'tan elimi ayağımı çekmiş bulunuyorum. mutlaka izle koptum zuhaha çok komik izlemeden geçme acaip birşey listeni davet et melmeket kurtulsun Allah rızası için listeni davet et işte gerçekler izlemeyen şöyle böyle olsun gibisinden yapışkan sokak satıcısı...
  14. KUVVETMİRA

yaptım, oldu! (XT600 modifiye)

geçen sene sonbaharda aldım. 2003 model yamaha xt600. orijinali şöyle idi; kafa grenajı uygulaması; son hali;
  15. KUVVETMİRA

paslı depo

sevgili motosikletimin benzin deposu epey pas tutmuş olduğundan benzine karışan pas zerrecikleri tekleme ve karbüratörde tıkanma yapmaktadır. wd-40, tuz ruhu, hidroklorik asit ve içine kum koyup sallama teknikleri fayda etmemiştir. bir haftadır depo sökük vaziyette, bu süreçte paslanma dahada...
  16. KUVVETMİRA

Apaçi misiniz?

itiraf ediyorum şahsen "zaman zaman" kuralları keyfi sebeplerle çiğniyorum. "apaçilik" kriterleri malum; -kırmızıda geçmek -ters yola girmek, kaldırımı, parkı bahçeyi yol etmek. -korumasız motosiklet kullanmak -trafikte aralara girmek, sol gösterip sağdan sollamak -çevreye rahatsızlık veren...
  17. KUVVETMİRA

Adres tarif ederken canından oldu!

Pendik'te durakta beklediği sırada adres soran bir kişinin motosikletine binen İsmail Karadağ, bir kilometre sonra motosikletten düştü. Edinilen bilgiye göre, Makine Teknisyeni Sabri Balsözen (33), yeni aldığı motosikletin tescil işlemlerini yapmak üzere Sancaktepe'den yola çıktı. Balsözen...
  18. KUVVETMİRA

grup sürüşü sevmeyenler

şahsen toplu sürüşlerden hiç hazetmiyorum. düzenli, dizili, bir motosiklet grubunun parçası olarak intikal etmek ızdırap bana. sizlerin bu konudaki fikirlerinizi öğrenmek isterim sayın arkadaşlar :silent:
  19. KUVVETMİRA

14 mart 2010 Ankara off-road şampiyonası

2010 ANKARA OFF-ROAD ŞAMPİYONASININ İLK YARIŞI MÜHYE KÖYÜN DE START ALIYOR... 2010 Ankara Off-Road Şampiyonası 1. Ayak ve ilk yarışı Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından 14 MART 2010 tarihinde Ankara / Mühye Köyü 'nde gerçekleştirilecek. Tek ayaktan oluşan 2010 ANDOFF Ankara Mahalli...
  20. KUVVETMİRA

bir şarkı vardı???

merhaba sayın arkadaşlar. aklıma takılan bir şarkı var fekat ne klibini ne sözlerini ne söyleyenini bulamadım. -eskilerden, 90'lı yılların başları galiba. -türkçe pop. -şarkıcı erkekti, klibinde zenci gırtlaklı kızıl saçlı bir hatun "çeeeeek çeeeeeeeek" derdi. elimizdeki veriler bunlar. müşkül...

Yeni mesajlar