Arama sonuçlarınız

1. adem80

internette sorunmu var?

arkadaşlar 1.5 saattir koskoca mt ye 1-2 msj atıldı. Wlan bağlantısı var internet yok. Sizdede öylemi? Ben cepten 3 g ile yazıyorum. Orda problem yok.
  2. adem80

Adıyaman'da petrol bulundu

petrol aramalarında sevindirici gelişme... Türkiye petrolleri anonim ortaklığı'nın son yıllardaki çalışmalarında olumlu sonuçlar elde edildi. Önemli petrol yataklarına sahip Adıyaman'da yürütülen çalışmalar yüz güldürdü. Altıntop 2 lokasyonunda orta kalitede petrol bulundu. Altıntop 2...
  3. adem80

doğalgazada zam

akaryakıta hergün gelen zamların arkasından doğalgazada % 18 zam geldi. Bu lpg ve aldığımız tüpede yansıyacaktır. En son mutfak tüpünü 74 liraya almıştım.artıkın 90 liraya falan çıkar. Motoruna gaz taktıranlar naapçek? Ne olcek bizim bu halimiz? Artık çıkardığımız bedava gazlarımı biriktirelim? :)
  4. adem80

elektriğe zam

arkadaşlar 1 nisandan itibaren elektriğe % 8.1 zam var. Yanlız bu 1 nisan şakası değil. Gerçek. Hayırlı uğurlu olsun. Geçmiş olsun.
  5. adem80

ybr km saati

selamlar. 2005 model titan es e ybr kilometre saati ve devir saati taktırdık kayınçoyla ben :) devir saati yaptığımız işkenceye dayanamayarak patladı mefta oldu :) 12 den aşağı düşüyodu dayanamadı. Motorda devir kesici yok iptal.güçlü bobin güçlü akım kalın ve yalıtkan buji kablosu ve piposu...
  6. adem80

akü almaktan bıktım öneriler lütfen!

slm arkadaşlar. 2005 model titan es biniyorum. Ve her ay bir akü bitiriyor. Her ay akü almaktan bıktım. Aküleri hep sıfır alıyorum 12 volt 5 amper. Motor elektrik üretiyor farlar sinyaller ve kornalar düzgün çalışıyor.eskiden kontak açtığımda çalıştırmadan farları direk aküden yakabiliyodum...
  7. adem80

cg 200, 250 cc karburatör

selam arkadaşlar. 96 model titan kullanıyorum. Motorum 155 cc. Üstünde 22 mm karburatör var orjinal. Ama orjinal karburatörü 125 cc için. Bu cg 200, 250 ler için olan 24 mm, 28 mm karburatör alıp taksam nasıl olur? Hız güç yakıt vs için. Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekürler.
  8. adem80

çin malı japonlar

evet arkadaşlar merhaba.şu çinde üretilen cbf,ybr vs. Ne kadar güvenli ve sağlam? Japonyada üretilse nekadar daha sağlam olurdu diyen arkadaşlar varmı? Yoksa japonlar tasarlamış.nerde üretildiği sorun değil! Mi? Vs. Vs. Saygılar.
  9. adem80

motor yağındaki su

merhabalar. Kayınçomun 2005 model honda titan esi var. Bu geçtiğimiz yaz rektefe yaptırmıştı. Motor geçen gün kitledi. Motorcuya kadar benim motorla çektik. Bugün usta motoru sökmüş içinden 1.5 litre sıvı çıkmış? Yağ demiyorum çünkü çıkan sıvının yarısı suymuş. Motorun yağını kendimiz...
  10. adem80

zincir, dişliler ve rulmanlar

merhaba arkadaşlar. Motorum 96 model honda titan. Size bikaç sorum olacak bilgi amaçlı. Zincirden başlıyalım. Sizce bi zincirin ömrü kaç km dir? Ben en fazla aynı zincirle 35 bin km yaptım. Şuan üstündeki 10 binde. Gelelim dişlilere ön dişliyi ortalama 20 bin km kullanıyorum. Arka dişli hala...
  11. adem80

merhaba mt ailesi

merhaba arkadaşlar ben bodrumdan adem. Uzun süredir mt yi takip ediyorum. Yeni üyeyim yaş 31. 10 yıldır aynı motora biniyorum. 1996 model honda titan. İlk çıkanlardan. Şase ve seri noları bol sıfırlarla başlıyo. Bu motora ve bu siteye hastayım. Saygılar

Yeni mesajlar