elektriğe zam

arkadaşlar 1 nisandan itibaren elektriğe % 8.1 zam var. Yanlız bu 1 nisan şakası değil. Gerçek. Hayırlı uğurlu olsun. Geçmiş olsun.

Hayırlı uğurlu olsun ...zam oranı sanki biraz azolmuş gibi aslında %30 falan yapacaklarki bi şeye benzesin :santa:

6 ay önce %9 civarında bir zam gelmişti...

şimdi birileri çıkıp işte dünya da fiyatı yükseliyo yok zırt pırt diye atmaya başlar....onlardan önce ben açıklayayaım..ülkemizde elektrik doğalgaz kullanılarak üretilmekte. doğalgaz fiyatı %50 düşük geçen seneye göre...dolar kuru sadece %20 artmış durumda...onun için kimse parametrelerden bahsetmesin....

neyse daha fazla konuşmayayım...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çokta umurumdaydı, hükümet partisine hiç oy vermedim vicdanım da rahat.Gelişen ülkemizin gelişemeyen evlatları olarak kalmaya mahkum olacağız.

Tedbiren;
- Biraz daha erken yatmalıyız,
- Mum kullanabiliriz,
- Tv ve bilgisayarı daha az kullanabiliriz,
- Cep telefonunu daha az kullanırız.

Siz onu geçin arkadaşlar 2020'li yıllarda su elektrikten çok daha kıymetli hale gelecek o zaman göreceğim ben bizim memleketi ne yapacağız.

suan dusunuorum catıya bır ruzgar gulu koysam evın elektrıgıne yetecek kadar olur.Yanı ılla fosıl yakıt tuketmeye gerek yok sıcak su ıcın yıne catıya solar sıstem konur ama ıste ne gerek var gelısmeye dayatılmıs elektrık secme sansı yok yuzde 100 zam ols nolcak...

Kendi urettigin elektrigede saat baglandigini duymustum. Kuyu suyuna saat baglandigi ve ksub bedeli vergi vs alindigini biliyorum.
Yani pek kacisi yok. Tum cihazlara ayri ayri pedalli bir sistem yapip kullanirken pedala kuvvet, belki o zamn sorun olmaz.

Gerci neden devletin sana kaktirdigi imkani kullanmiyorsun, protestomu ediyorsun, devlete isyanmi ediyorsun diyerek basina bela olabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Doğalgazın ardından bir zam da elektriğe geldi. Bugünden geçerli olmak üzere elektriğe konutlarda yüzde 9, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 18 zam yapıldı"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar