Arama sonuçlarınız

1. M

Lokma Takımları Hakkında

arkadaşlar motosikletin ufak tefek bakımlarını kendim yapmak istiyorum. Ybr 125 esd 2013 peki kaçlı lokma takımı gerekli? orta kalite ürün önerirseniz sevinirim. Cırcır lokma, çoğunda uzatması var zaten. Bunun yanında normal anahtar da gerekli mi? Diğer tornavida, allen vb. ürünleri tamamladım...
  2. M

Okçuluk İle Uğraşan Var Mı?

Merhaba, Arkadaşlar bir kaç kurs araştırdım ama saati 60 / 70 lira gibi rakamlara ulaşıyor. Fazla katılım olmamasından dolayı mı bu kadar fazla? En azından hobi olarak uğraşmak istiyorum. Yazın köye gittiğimde falan oyalanırım. :) Özellikle makaralı yaylar çok ilgi çekici. Eğitimini alıp hobi...
  3. M

Motosikletinizi Kapıda Nasıl Muhafaza Ediyorsunuz?

Merhaba arkadaşlar. Ameliyat falan oldum bayadır giremedim foruma. Bu arada işitme cihazı kullananlar bana özel mesaj atarsa sevinirim. Asıl konuya gelirsek; Vallahi motosiklete para yetmiyor diye 1.300 civarı masraf edip aksesuarlarıyla birlikte bisiklet aldım. İyi güzel de motosikletin...
  4. M

Ehliyet Kursunun Yaptığı Hata! Muaf Dersten Sınava Gireceğim (İlk Yardım)

Merhaba arkadaşlar. A2 Ehliyet sınıfı sahibiyim ve B sınıfı ehliyet gerekiyor iş gereği. Bugün sınava giriş belgemi almaya gittim, baktım sınava gireceğim dersler arasında İlk Yardım'da var.. Yahu adama söyledim, diyor yanlışlık olmuş. Bana üstelik sen A2 ehliyet fotokopini vermemişsindir...
  5. M

Ölücü Adi İnsanlar!! Bıktım Artık!!!

Merhaba, Bisiklet alamadık, bisiklet aldık. Satmaya niyetlendik, satamadık. Niye? Çünkü telefonla arayıp kronun teki 2 aylık sıfır bisiklet, 130 km yol yapmış + aksesuarlar 1200 TL tutuyor nerede ise, ben ise 800 lira fiyat veriyorum, hâlâ 600 lira tık peşin para, msj at diyen var. Ne mi...
  6. M

Vallahi Transalp XL 700 Alıp, Köye Gidesim Var!

Şehirden bıktım. Honda Transalp XL 700'üm olsa keşke, maddi imkanım el verse, alır giderim biraz tatil yaparım. :mrgreen: ---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:33 ---------- Merak ediyorum kullanan abilerimiz yazarsa iyi olur; KM'lere göre bakım masrafları nedir...
  7. M

LS2 Cartoon Kask Vizör Değişimi Nasıl Yapılır?

Merhaba, Kaskı satın aldığım kişi siyah vizör hediye etmişti, mâlum havalar da güneşli, hatta aşırı güneşli önümü göremiyorum güneş ışığından. Siyah vizörü kullanacağım sabahları ama nasıl takabilirim? Vidası veya klipsi yok, çekip çıkarmalı bir şeye benziyor. :silent:
  8. M

Honda Cbf 150 Yakıt Sarfiyatı İşe Gidiş Geliş. Bilgilendirme (!)

50 - 60 km hızda eve gidip gelsem, 100 km'de 2.5 litre yakar mı? Şimdi bizim ev, Taksim Tünel'den, bizim oraya 10 km ortalama. Yani gidiş geliş, 2.5 litre benzin ile 5 kere gidiş geliş yapabilirim sanırım 20 km'den? Benzin: 2.5 litre benzin 4.35 x 2.5 litre ) 10.75 TL civarı ediyor. Ben şimdi...
  9. M

Manyetik Sırt Korsesi Kullanan Var Mı? ( Bel ve Sırt Ağrısı, Dik Yürümek İçin? )

Merhaba, Arkadaşlar şu manyetik sırt korseleri dikkatimi çekti ama merak ediyorum, gerçekten işe yarar mı? Mesela bu yazıyı bile kambur hâlde yazdığımı farkettim. Yolda tam dik yürüyorum ama bir süre sonra eski hâlime dönüyorum, alışkanlık olmuş. Özellikle motosiklette bir süre sonra...
  10. M

Scoyco Parmaksız Korumalı Eldiven

Arkadaşlar ürünü hiç kullanmadım. Aşağıdaki linkte detaylar var. :cat: Uzun parmaklı eldiven alacağım. Yazlık, uzun parmaklı eldiven varsa takas yapabiliriz. Gerekirse üzerini tamamlarım...
  11. M

Eski Motosikletimi Sattım, Satmaz Olaydık, Başımıza Gelmeyen Kalmadı! Lütfen yardım

Arkadaşlar 2011 Nisan ayı itibari ile, artık noter'de ruhsata el konuluyormuş. Biz bu yasa çıkmadan önce sattık, sattığımız kişi ruhsat çıkarmamış! Annemin üzerine olan ruhsatı kullanıyor ve kaza yapıyor. 2,3 bin liralık zarar + faizler. Zaten adam sözünü tutmadı, cep bilgisayarı da vardı satış...
  12. M

Yağmur damlasını önleyen spreyden kullanan var mı?

Merhaba, Arkadaşlar yağmur yağdığında damlalar vizörden kayıyormuş, öyle yazıyor satan sitelerde. Acaba kullanan var mı? Bir arkadaş Migros'ta var demiş, zamanım olunca ona bakacağım. Yağmurda vizöre gelen damlalardan önüme bakamıyorum. :mrgreen:
  13. M

Mesela CBF 150 Motosikletim kapının önünden çalındı diyelim! Ne olacak peki?

Merhaba, Başlıkta belirttiğim gibi kötü olaylar bazı arkadaşların başına geliyor, maalesef üzücü bir durum. Ben şimdi 2. el 2.5 - 3 bin lira arası 2. el cbf 150 almayı planlıyorum. Oturduğum semti de hiç sevmiyorum, daha doğrusu güvenemiyorum buradaki hırsız potansiyeli çok çünkü! Adamlar...
  14. M

Yaşadıkça, Düşününce Bir Şey Farkettim! ÖNEMLİ!

Arkadaşlar bilen bilir, ben çok şey çektim daha bu yaşımda. Sürekli isyan ediyordum, yalnız bir noktadan sonra. Adres vermeyim ama bir alışveriş merkezinde bir mağazaya girdim arkadaşımla ve bir kız gördüm. Engelliydi, gözü yoktu ve orası erimiş gibiydi. Saçları uzundu ve yere bakarak...
  15. M

Parmak Ucu Kesik Eldiven! Kışın Kullanımı?

Merhaba, Arkadaşlar ben paket servis işi yapacağım. Bunun için müşteriye sürekli para ver, al, getir, götür.. Baya uğraştıracak. O yüzden şu parmak ucu eldiveni almayı düşünüyorum ama sizce çok fazla üşütür mü? Özellikle parmak uçları...
  16. M

2009 Model 20 - 30 Bin KM arasındaki CBF / YBR Motosikletler??

İyi geceler, arkadaşlar öğrenci bütçemle ben 2.5 - 2.800 arası CBF 150 veya YBR almayı düşünüyorum yalnız bana kalırsa 30 bin civarı km çok, yani şimdi lütfen fanatiklik yapmayın, mantıken konuşalım. Mesela 20, 30 bin km den sonra hangi ağır parçalar değişir? Aldığımda elimde patlasın...
  17. M

Part Time İş Arıyorum! İstanbul Avrupa Yakası Beşiktaş - Mecidiyeköy - Şişli - Kağıth

Arkadaşlar Merhaba, Part time iş arıyorum. Başlıkta belirttiğim gibi; Beşiktaş - Mecidiyeköy - Şişli.. civarı Kağıthane tarafına yakın semtlerde çalışmak istiyorum. Daha önce paket servis işi yaptım, bu çevrelerde part time iş ilanı gören arkadaşlar başlık altına yazarsa veya pm atarsa çok...
  18. M

İstanbul Avrupa Yakası Part Time İş Arıyorum!

Merhaba arkadaşlar, Part time paket servis işi arıyorum. Beşiktaş, fulya, ortaköy zorluk çekmem adres konusunda. Harita da vardır büyük ihtimal, bulamayacağım yer yok o zaman. :mrgreen: Özellikle Beşiktaş çevresinde gördüğünüz ilanlar varsa buraya detaylı bilgi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.
  19. M

LS2 Delta Kullananlar?

Merhaba, Arkadaşlar LS2 delta almayı düşünüyorum, çenesi açılabilir olduğundan çok büyük kolaylık sağlayacak. Paket serviste kullanacağım, malum önümüz kış, baya üşüyorum, alttan soğuk alıyor kasklar özellikle. Bu kask alttan soğuk almaması için aparat varmış, resimli inceleme bulamadım...
  20. M

Dominos'ta işe başlayacağım, güvenlik için ne alayım, neler yapayım? Tavsiyeleriniz..

Merhaba, Yıllarını motosiklet tutkusuna adamış abilerimiz, tecrübeli arkadaşlar var burada. Sağolsunlar baya bilgilendirdiler zamanında motosikletim bozulduğunda. :) Şimdi Dominos'ta işe başlayacağım, önümüz Ocak - Şubat biliyorsunuz genelde çok soğuk havadır. Hatta kar yağarsa bittim...

Yeni mesajlar