Arama sonuçlarınız

1. AYDEMİR

Yan yattık artcında misafırım istanbuldan

dün ögle saatlerınde istanbuldan Gaziantep be misafir olarak gelen sertacim niçkli(sertac) arkadaşimida yanıma alarak bu haftakı gezımızın yapılacagı toplanma yerıne dogru gidiyorduk sag şeritde 30 km hızla yavaş yavaş gıderken dengesız bir araç söförunun birden saga...
  2. AYDEMİR

MT[GAZİANTEP] cuma toplantısi (mekan güzel) resimli

Artık geleneksel olan Gaziantep MT cuma toplantılarının birini daha Gaziantep bin efsane başkanı Celal DOGAN nın :rendeer::rendeer::rendeer: bizlere hediye etmiş oldugu ve kendi adını verdıgı bircok avrupa ülkesının beledıye başkanlarının gelip kopyasını cekerek kendı...
  3. AYDEMİR

[MT Gaziantep ] 3 agustos cuma toplantısı

Artık geleneksel olan Gaziantep MT toplantılarımızın devamı olan bu haftakı toplantımızda mekan degişiklıgıne gıttık bu haftakı toplantımızı Gaziantep'bin yuz akı olan Celal Dogan parkında yapıyoruz daha önce yıne bu mekanda toplanmiştik Gaziamtep MT nın bu hafta...
  4. AYDEMİR

ilgiç bir motor hırsızlık vakası

Arkadaşlar duyduklarınıza belki inanamıyacaksınız daha ne hırsızlar görecegız Sevdıgım bir abimin 350 lik jawası vardı satlıga cıkarmişti ustunede satılık yazmişti motor dukkanın önunde duruyor içeriye bir adam giriyor bu motoru kimin diyor abimiz benın dıyor satılık...
  5. AYDEMİR

27,07,2007 MT Gaziantep cuma toplantısı(resimli)

MT Gaziantep artık olan olan toplantısını 27,07,2007 cuma akşamı antepın 150 yıllık tarıhı kır kırathanesın yaptı bol muabbet ortamda guzel hoş sohbet vardı takı ibo27 (ibrahım ) arkadaşimızın kalkın başka bir motorsıtesınden arkadaşimiz abimiz hayalı abinin yanına tatlı...
  6. AYDEMİR

MT Gaziantep toplantısi

27,07,2007 cuma gunu akşam saat 8,30 da kalealtındaki tarihi kir krathanesinde toplanıyoruz daha önce orda yıne toplanmiştık biliyorsunuz gelemiyecek arkadaşlar lütfen bana bildirsin mutlaka orda olalım arkadaşlar sonra vay yan yattı teker patladı şöför atladı gelemedım...
  7. AYDEMİR

Gaziantep MT Osmaniye, yumurtalık,erzin gezisi (420km)

MT Gaziantep olarak bu haftaki gezimizi Osmanıye,Yumurtalık,Erzin olarak beli rlemiştik ufak defek sorunlar yaşadık ama kazasız belasız gezimizi tamamladik iş yogunlugu dolayısıyla resimleri ancak bugun atabildim ben burdan geziye katılan arkadaşlarıma teşekür ederim...
  8. AYDEMİR

Gaziantep mt K.maraş döngel mağralari gezisi

Gaziantep motorsiklet kulubu olarak 5 haftadir yapamadıgımız gezilerimize bu hafta tekrar start verdik aramıza yeni katılan arkadaşlar vardı ve bunu haftaki gezimiz Kahramanmaraş'in 60 km kuzey batısında bulunan döngel magralarıydı yaklaşik olarak 260 km yol yaptık...
  9. AYDEMİR

Gaziantep MT dülükbaba kaya mezarlari gezisi

Bu haftaki gezimizi Gaziantep 'bin 10km kuzey batısında bulunan mesire alani bölgesi icinde kalan kaya mezarlarini giderek hem piknik amaçli hemde tarihi bir yer olmasıyla tercih ettik gezimizi 3 motosikletle başladık ormada ismet arkadaşimizda bize katıldi buyurun...
  10. AYDEMİR

motorumun (YBR) krak biyalarını degiştırdım (resimli)

evet arkadaşlar motorumun krak bilyalarini degiştırdım motorum 17 bin km olmasına ragmen bilyalardan gelen ses uzerine degiştırmek zorunda kaldım daha önce kullanan arkadaş biraz dengesiz kullanmiş herhalde motoru dagıtmazdan önce fotograf makınesı olmadıgı ıcın...
  11. AYDEMİR

Ummet perkitan Gaziantep MT buluşmasi

sabah saat 8:30 gibi telefonuma mesaj geldi mesaji gönderen ummet abi idi benım dukkanın tam olarak nerde oldugunu soruyordu hemen kendisini aradım bana osmanıyeden cıktıgını 2 saate kadar antep de olacagını söyledi tatli bir telaş sardi Gaziantep MT yi herkesın...
  12. AYDEMİR

MT Gaziantep Nurdaği gezisi

bu hafdaki gezimiz nurdaği istikametine olacaktir Buluşma Saati: 12:00 Hareket Saati: 12:30 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir. Lütfen herkes vaktinde gelsin. Buluşma Yeri: Sanayi karşisi gazikent Rota...
  13. AYDEMİR

[MT Gaziantep] Büyük FIRAT nehri gezisi

Gaziantep MT 15/04/2007 Firat nehri,Atatürk baraji,Birecik gezisi saat:8:30 Gökhan'nın (SaLToN) dükkanının önunden gezimize start veriyoruz ilk olarak depolarımızı dolduruyoruz ve otoban girişi bu ülkede motosiklet kullanmak suçmu daha gişelerden cıkmadan trafık polısı...
  14. AYDEMİR

[MT Gaziantep] Firat Nehri Gezisi

Merhaba 15/04/2007 günü gezi istikametimiz firat nehri birecik fıstık bahceleri Buluşma Saati: 08:00 Hareket Saati: 08:30 Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Buluşma Yeri: Gazikent sanayi karşisi benim dükkanın önü Rota: Nizip otoban yolu Birecik Halfeti yolu...
  15. AYDEMİR

Gaziantep MT 08/04/2007 oldu bitti gezisi

pazar günu sohbet etmek icin bir araya gelen Gaziantep MT havanın acmasıyla birlikte dayanamayıp bıraz yol yapalım dedık birde baktık Atatürk barajındayız ve devamıı Hazırlıklarımızı yaptık hedefimiz sadece biraz yol yapmak Kendimizi otoban girişinde bulduk nereye gittiğimiz...
  16. AYDEMİR

Gaziantep MT stickeleri

Kurt'da sormuşlar neden boynun kalın diye ..? kendi işimi kendim görurum demiş...! Biz gaziantep MT olarak kendi stickerimizi kendimiz yaptık nasıl olmuş arkadaşlar Modlar alınmasın:P :P :P
  17. AYDEMİR

MT'den öncesi MT'den sonrası

evet arkadaşlar MT'le tanişmzdan önce motosiklet MT'letaniştıktan sonra motosiklet neler degişti fıkırlerınızı beklıyorum
  18. AYDEMİR

hangi lastigi nerden alirim

merhaba arkadaşlar yamaha ybr ye metzeller veya pırelli lastık alacagım nerden nasıl alırım bılgısı olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim birne fıyatları nedır hangisini tavsiye edersınız
  19. AYDEMİR

lastiniz dupleks mi iç lastıklimi..?

lastiniz dubleks mi iç lastıklimi..? evet arkadaşlar lastiniz dubleks (tubelles) mi iç lastiklimi tercihiniz ney hangizi size uygun yamaha ybr ye takan varmi dubleks si paylaşalim bilgilerimizi
  20. AYDEMİR

Gaziantep MT 11/03/07 Rum Kale Gezisi

Gaziantep MT'ye Merhaba Hafta sonunun güneşli olması, Gaziantep MT nin gezilere yeni başalaması nedeniyle 11/03/07 Pazar tarihinde Rum kale gezisi düzenlenecektir. Buluşma Saati: 07:00 Hareket Saati: 07:15 Buluşma Yeri: Yeni Otogar ön Kapı Karşısı Özkeleş Petrol Rota: Yavuzeli yolu Rum...

Yeni mesajlar