Gaziantep MT Osmaniye, yumurtalık,erzin gezisi (420km)

Gaziantep İl Temsilcisi
MT Gaziantep olarak bu haftaki gezimizi Osmanıye,Yumurtalık,Erzin olarak beli
rlemiştik ufak defek sorunlar yaşadık ama kazasız belasız gezimizi tamamladik iş yogunlugu dolayısıyla resimleri ancak bugun atabildim ben burdan geziye katılan arkadaşlarıma teşekür ederim yaklaşik 420 km yol yaptık güzel bir geziydı gerisini fotolar anlatsın buyurun

Toplanma yerimizden harekete hazirız.

01jh9.jpg
[/URL][/IMG]

yollar bizi beklıyor

02en6.jpg
[/URL][/IMG]

03ih4.jpg
[/URL][/IMG]

04lt1.jpg
[/URL][/IMG]

05ot3.jpg
[/URL][/IMG]

yol üstunde corba cay molası
06oi6.jpg
[/URL][/IMG]
tekrar yollardayız

07fk2.jpg
[/URL][/IMG]

08uh6.jpg
[/URL][/IMG]

09fg3.jpg
[/URL][/IMG]

10av2.jpg
[/URL][/IMG]

11ep6.jpg
[/URL][/IMG]

Osmaniyede irfan (better 27 ) arka teker bilyası dagılıyor onu tamircıde yaptırdık

12ho7.jpg
[/URL][/IMG]

Ve yumurtalıktayız deniz cok dalgalı

13xk7.jpg
[/URL][/IMG]

14sd5.jpg
[/URL][/IMG]

15em7.jpg
[/URL][/IMG]

16eg5.jpg
[/URL][/IMG]

Buda bizim yeşil gözlü gökhan(salton)

17oh9.jpg
[/URL][/IMG]

yıgıtler cıktı meydana :p:p:p gökhan denize gırmezmiş bizde atarız :queen::queen::queen:

18jh7.jpg
[/URL][/IMG]

19pz0.jpg
[/URL][/IMG]

Aha bu da ben karizma :p:p:p ne karizma ama:p:p:p

20xp5.jpg
[/URL][/IMG]

Buda G.antep.MT nın bel kemigi Yahya ( Cycle 27)

21yi8.jpg
[/URL][/IMG]

MT nın yeni üyesi ibo (ibo 27)

22lo0.jpg
[/URL][/IMG]

dondurma sefası
23pn6.jpg
[/URL][/IMG]

Tekrar erzine dogru yolculuk hazırlıgı

24dr9.jpg
[/URL][/IMG]

Erzinde etli ekmek yapmak için kasaba gırıyoruz kasaptan izin alıp etlıekmegı ben hazırlıyorum ac kurtlar başimda beklıyor:p:p:p

25ib4.jpg
[/URL][/IMG]

sofra hazır

26fx1.jpg
[/URL][/IMG]

27no4.jpg
[/URL][/IMG]

Ve tekrar yollardayız

28tb4.jpg
[/URL][/IMG]

Osmanıyeden bir kaç foto

30gk9.jpg
[/URL][/IMG]

31sw9.jpg
[/URL][/IMG]

32gx0.jpg
[/URL][/IMG]

Burası Nurdagın (gavur dag) tepesi ve Gaziantep MT

Soldan saga İrfan (better27) cceyhun20 (ali) Aydemir(ali) cycle 27(yahya) Gökhan (salton) Harun (Cbr125 repsol) ibrahim (ibo 27)

33gd3.jpg
[/URL][/IMG]

nurdagdan bir görünüş

35xt9.jpg
[/URL][/IMG]

harun ( Cbr 125 repsol ) ve kirmızı şimşek

36pt7.jpg
[/URL][/IMG]

Ben ve mavişim

37ib9.jpg
[/URL][/IMG]

GAZİANTEP MT DEN SEVGİLERLE

HOŞCA KALIN GÖRÜŞMEK ÜZERE :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ali abi çok güzel bi gezi gerçekleştirdik gerçekten harikaydı fevkaledi bi gezi yaptık çok şükür sorun yaşamadık ama bi mangal yapamadık ya ona yanıyorum yaw bu sefer etli ekmek yedik oda çok güzeldi ama yollar harikaydı zaten gelirken donduk ama yinede güzeldi...Geziye katılan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum hepinizinde eline koluna motoruna sağlık görüşmek üzre...

Gaziantep Mt (Harun)

ali abi ellerine saglık gerçekten çok güzel bi hafta sonuydu gezdik eglendik çok hoşdu gelen arkadaşların hepsine teşekkür ederim.ali abi bu sırada bay karızmada yakıyor ortalıgı:pçok güzel çıkmış fotolar tekrardan paylaşım için sagolun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aydemir kardeşim geziniz çok güzel olmuş,tekerinize sağlık inş yeni gezilerle görmek iseriz siz g.antep mt yi.fakat resimler birazdaha net olsaydı çok güzel olcakmış hepiniz sağolun katılımınız için.

Son düzenleme:
harika bir gezi idi. o gün benim şansızlığım üzerimdeydi. ama güzel bir gezi oldu.
en çok nurdağının üzerindeki rüzgarı çok sevdim. rüzgar o kadar kuvettli esiyordu ki, beni uçuruma atacak diye ödüm patlayacaktı nerdeyse. ne de olsa tüysiklet gurubundanız.:queen: Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.

harika bir gezi idi. o gün benim şansızlığım üzerimdeydi. ama güzel bir gezi oldu.
en çok nurdağının üzerindeki rüzgarı çok sevdim. rüzgar o kadar kuvettli esiyordu ki, beni uçuruma atacak diye ödüm patlayacaktı nerdeyse. ne de olsa tüysiklet gurubundanız.:queen: Katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah kaza bela vermesin.

Son düzenleme:
evet aydemir güzel gezi olmuş şayet adanada işim olmasaydı katılırdım sizlere tanışmış olurduk kısmet gaziantep te galiba elinize emeğinize sağlık görüşmek üzere

guzel aynı zamanda moral yönunden cok guzel gezi oldu emegi gecen tum arkadaşlara teşekkur ederim
:cat::cat::cat::cat::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: tekrar goruşmek üzere

Gezimiz güzel geçti. Fakat sadece motorun üzerinde geçen zaman için güzel diyebilirim. Bana biraz para tuzagı olan yerleri gezdik gibi geldi.

YUMURTALIK: Deniz kendi malları gibi içeriye giriş ücretli ve aracın varsa (Kİ MUTLAKA VARDIR YAYA GİDEMESSİN) otopark mecburi. Bir aracın kapladığı yere 4 motosiklet konulabiliyor fakat motosikletlerede araba ücreti yani 2 YTL alıyorlar, Kask Mont gibi denize giderken yanınızda götüremeyeceğiniz eşyaların çalınmama garantisini veremiyorlar. İlk ve son gidişimdi eğer aklınızda gitme gibi bi fikriniz varsa tavsiye etmiyorum.
(Zaten denizin suyuda acayip tuzluydu sevmemiştim :p )

ERZİN İÇMESİ : İçmenin çeşmesinden akan su içinde bulunduğu bir çok mineraller ile sindirim sistemi hastalıkları, böbrek ve idrar yolları rahatsızlıkları ve metabolizma bozukluklarına faydası vardır. Yani ishal yapar adamı tuvaletten dişarıya çıkmasına izin vermez.
Ve bu içmede günlüğü 10 YTL ücretli pansiyonlar var ama pansiyonlarda tuvalet yok.

evet aydemir güzel gezi olmuş şayet adanada işim olmasaydı katılırdım sizlere tanışmış olurduk kısmet gaziantep te galiba elinize emeğinize sağlık görüşmek üzere

Merhaba Ahmet abi Sizlere her hafta biraz daha yaklaşıyoruz Nurdağı, Osmaniye. Hatay. Siz buraya gelmeden bizler sizin yanınıza geleceğiz heralde. Adanaya kucak dolusu sevgiler.

Son düzenleme:
yaw kardeşim bu kadarda olmazki ne güzel grup, ne güzel motorlar, ne güzel yerler, ne güzel dostluklar,ne güzel resimler, ve mutlu son imrenmemek elde değil,oh ne güzel bulmuşunuz yolları denizi yeşilliği gezin bakalım.herşey şahane olmuş.gezideki tüm arkadaşlara ayrı ayrı selamlar.ah orda olabilseydim diyor insan.siz gelinde istanbul keşmekeşinde motor sürün bakalım.ne keyif kalıyo ne bişey bari siz tadını çıkarın..

Gaziantep İl Temsilcisi
Güzel gezi olmuş paylaşım için teşekkürler:cat:

ilgin için teşekürler

aydemir kardeşim geziniz çok güzel olmuş,tekerinize sağlık inş yeni gezilerle görmek iseriz siz g.antep mt yi.fakat resimler birazdaha net olsaydı çok güzel olcakmış hepiniz sağolun katılımınız için.

ümmet abi resimler netde sen acılmasını beklememişin acele etmişsın biraz
görüşmek üzere saygılar abi...

ahmet ustadım biliyorum geleceksınız ama bu gidşle biz oraya gelecegiz
Adana MT ye selamlar

iyi gezmişsiniz elinize saglık kazasız belasız sürüşler

sizin kadar gezemesekde geziyoruz işte Adanaya selamlar

yaw kardeşim bu kadarda olmazki ne güzel grup, ne güzel motorlar, ne güzel yerler, ne güzel dostluklar,ne güzel resimler, ve mutlu son imrenmemek elde değil,oh ne güzel bulmuşunuz yolları denizi yeşilliği gezin bakalım.herşey şahane olmuş.gezideki tüm arkadaşlara ayrı ayrı selamlar.ah orda olabilseydim diyor insan.siz gelinde istanbul keşmekeşinde motor sürün bakalım.ne keyif kalıyo ne bişey bari siz tadını çıkarın..

sagol sertac en kısa zamanda görüşmek üzere

Süper gezi olmuş elinize sağlık.:rendeer:

Mangal olayına gelecek olursak; cidden gezide bir eksiklik var birşeyler eksik diyordumki bir arkadaş bahsetmiş. MANGAL. tabi yaaaa mangalsız gezi olur mu? üstelik Gaziantep gibi bir ilde..... cık cık büyük yanlış::miiz1::

En kısa zamanda mangallı bri gezi bekliyoruz ona göre:p:cherry:

ilk resimlerde çorba içtiginizi görünce inanamamıştım:silent:
tabi bombalar sonra patladı...acılı antep lahmacunları.
paylaşım için teşekkürler dostlar.:rendeer:

Deniz güzeldi yani sıcaktı. Tatlı su ise buz gibiydi ondan girmedim ben.

@AYDEMİR Çok iyi etmişsiniz gelmişsiniz bu taraflara. Dediğin gibi sanırım siz bizden önce bizi bulacaksınız :mrgreen:

arkadaslar cok güzel olmus gezi keşke bende memlekette olsaydım sizlere katılırdık inşallah başka sefere hoşçakalın

işte dostluk

evet işte motor sevgısının getirdiklerı mutlu bir dostluk ve hayatın guzellıgını görme sansı darısı dıger illerdeki motorcu arkadaslarımıza

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar