Gaziantep MT 08/04/2007 oldu bitti gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
pazar günu sohbet etmek icin bir araya gelen Gaziantep MT havanın acmasıyla birlikte dayanamayıp bıraz yol yapalım dedık birde baktık Atatürk barajındayız ve devamıı

mtfc3.jpg

Hazırlıklarımızı yaptık hedefimiz sadece biraz yol yapmak

mt1fe1.jpg

Kendimizi otoban girişinde bulduk nereye gittiğimiz bile bilmiyoruz..

mt2si0.jpg

Otobanda durmak ve duraklamak yasak Fakat bizler motorcuyuz bi istisna yapalım artık değilmi :)

mt3fi1.jpg

Benim emektarım

mt4zb6.jpg

Ve nizipte bir döner salonunda aldık soluğu açlık kötü bir duygu :)

mt5lw2.jpg

mt6we2.jpg

Nizip in en büyük parkının yapay şelalesi ve bizler nizip içi yaya geziyoruz

mt7tm0.jpg

mt12ff1.jpg

Atatürk barajı ziyaretçi trübünü önü be bizler

mt8qv4.jpg

mt9ni8.jpg

Nizip barajından görüntüler

mt10xt3.jpg

Soldan sağa BEN,(Aydemir) GÖKHAN (SaLToN) Yahya (chyle27)

mt11ab7.jpg

Ve yeni sticker lerimiz her motora ve kaska yapıştırdık..

Gezimiz ani karar ile olduğundan biraz hazırlıksız oldu. İşallah önümüzdeki haftalarda daha iyui gezilerimizi sizlerle paylaşacağız. görüşmek üzere Gaziantep MT

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir gezi olmus :cat:

Evet güzel gezdik. Nizip den çıkmak üzereydik kaskımın çenesi açık gidiyordum birden dünyam şaştı :) gözüme kaçan bi sinek tüm dünyamı simsiyah etti o an için hiçbişe göremiyodum. körlemesine motoru sağa çekerek durdum gözümü ovalamaya başladım ve gözümü açtığımda önümde koskoca su işletmesinin yaptığı betondan tümsek vardı. sadece 20 CM daha gitseydim betona çarparak duracaktım. Ki grup un diğer üyeleri beni betona çarptım sanmışlar.

Yani yahyayada helal olsun gözüme kaçan sineğin amcaoğlunu yakalamış teşhis eden olursa 0900 900 bilmemkaç numaralı telefonu arayıp bildirsinler. Bu suc cezasız kalmasın :p
mt8qv4rq8.jpg

Evet güzel gezdik. Nizip den çıkmak üzereydik kaskımın çenesi açık gidiyordum birden dünyam şaştı :) gözüme kaçan bi sinek tüm dünyamı simsiyah etti o an için hiçbişe göremiyodum. körlemesine motoru sağa çekerek durdum gözümü ovalamaya başladım ve gözümü açtığımda önümde koskoca su işletmesinin yaptığı betondan tümsek vardı. sadece 20 CM daha gitseydim betona çarparak duracaktım. Ki grup un diğer üyeleri beni betona çarptım sanmışlar.

Yani yahyayada helal olsun gözüme kaçan sineğin amcaoğlunu yakalamış teşhis eden olursa 0900 900 bilmemkaç numaralı telefonu arayıp bildirsinler. Bu suc cezasız kalmasın :p
mt8qv4rq8.jpg

gökhan sen dua et onun amcasının oğlu çarpmadı sana yoksa allah korusun :queen: şaka geçmiş olsun kardeşim olur böyle vakalar türk polisi yakalar:queen:

güzel gezi olmuş elinize saglık. bu arada o sineği yakalamak büyük marifet doğrusu resimi çeken arkadaşı kutluyorumyorum:mrgreen:

elint kardeş sana video yu gönderecemde öyle ahım şahım bir video değil kalite cep telefonuyla çekildiği için düşük yinede istersen youtubeye atar ordan senin konuna atarım bye

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar gerçekten güzel bi gezi oldu çok keyifliydi...
Haftaya inşallah başka bir mekanda görüşmek üzere ...:cat: :cat: :cat:

cok guzel ve keyif verici olduguna bahse bile girerim hepinizi tebrik ederim

gün geçtikçe çoğalacaksınız umarım.katılımlarınız daim yolculuklarıız kazasız olsun.muğla mt den selamlar

eet sahıne katılıorum tekerlerinize saglık gezinin iisi kotusu olmaz ...mugla mt den selamlar...

gün geçtikçe çoğalacaksınız umarım.katılımlarınız daim yolculuklarıız kazasız olsun.muğla mt den selamlar
Evet şahin her hafta bir kişi daha artıyoruz heralde önümüzdeki haftalar bu artıştan korkmaya başlarım :) İlgine teşekkürler

eet sahıne katılıorum tekerlerinize saglık gezinin iisi kotusu olmaz ...mugla mt den selamlar...

Bende size katılıyorum gezinin iyisi kötüsü olmuyor ama hazırlıksız çıktık bu hafta. Gidecekmiyiz gitmeyecekmiyiz diye sürekli tedirgindik hava durumun yanlış tahmini gezimizi iptal ettirdi bize. Haftaya bomba gibi uzun yollu bir gezi planlıyoruz hayırlısı bakalım nasıl olacak Muğla MT selamlar sevgiler

Üstatlar güzel etkinlik olmuş. Doğaçlama geziler her zaman keyiflidir. Hadi şuraya gidelim, şurdan gidelim dersin tam macera olur. Gaziantep MT büyüdükçe daha da güzel gezilerle karşımızda olacaktır inşallah. Yolunuz açık olsun arkadaşlar.

Arkadaşlar güzel gezi olmuş daha'da çogaldıkça zevkli oluyor.
Nizip çok hoş bir yer daha önce görmüştüm.İnşallah tanışacağız.
salton geçmiş olsun aman dikkat.

kaza geçirip sakat kalmak ve motora binememek kadar kötü bir olay düşünemiyorum.

stiker'ler çok hoş

saglıcakla kalınız.

Üstatlar güzel etkinlik olmuş. Doğaçlama geziler her zaman keyiflidir. Hadi şuraya gidelim, şurdan gidelim dersin tam macera olur. Gaziantep MT büyüdükçe daha da güzel gezilerle karşımızda olacaktır inşallah. Yolunuz açık olsun arkadaşlar.
teşekkürler arkadaşlar güzel bir gezi oldu olmasınada bizimkileri gene fitil ettim yahu. otobanda 80-90km/h gitmek ten söz ediyorum. eee malesef benimki gibi 100 cc 4 vitesli malın olursa ekonomik koşullardan dolayı arkadaşlarınıda fitil ediyorsun doğal olarak. En önde ben arkamda 80/90 kmh hızla onlar iyi sabırlılar vallahi
Arkadaşlar güzel gezi olmuş daha'da çogaldıkça zevkli oluyor.
Nizip çok hoş bir yer daha önce görmüştüm.İnşallah tanışacağız.
salton geçmiş olsun aman dikkat.

kaza geçirip sakat kalmak ve motora binememek kadar kötü bir olay düşünemiyorum.

stiker'ler çok hoş

saglıcakla kalınız.
teşekkürler stickerları salton arkadaşım planlarını çizdi aydemir ağabeyim hayata geçirdi sağolsunlar

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
helal olsun size g.antep mt geziniz çok iyi geçmiş keşke resimler biraz daha net olabilseydi ama olsun bunlarda yeter bize ellerinize emeklerinize sağlık.bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

Gaziantep İl Temsilcisi
helal olsun size g.antep mt geziniz çok iyi geçmiş keşke resimler biraz daha net olabilseydi ama olsun bunlarda yeter bize ellerinize emeklerinize sağlık.bizimle paylaştığınız için teşekkürler.

ümmet abi fotograf makinesi sıkıntımız vardı onuda hallettık artık cok daha güzel olacak

Değerli hemşerilerim, bende Nizipliyim doğduğum yerlere gitmişsiniz, özledim toprağımı bana yaşattınız oraları inşallah geldiğimde tanışırız, geçen sonbaharda benim regalle gelmiştim Annemi şimdi rahmetli olan babamı ziyaret etmiştim.

TEşekkür ederim baba müslüm İşallah bu tarafa yine gelirsinde tanışırız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar