Arama sonuçlarınız

1. OGLUMVE BEN

[MT İstanbul] Güzel bir kahvaltıya ne dersiniz (3.8.2008 Çengelköy/Çınaraltı)

3 ağuztoz pazar günü çengelköy çınaraltında güzel bir kahvaltı bol sohbet bol kahkaha çoktandır görüşmedik iyi olur heralde ne dersiniz :rendeer::rendeer:
  2. OGLUMVE BEN

Görmelisin

her halinle farklı olduğun için herkes gibi dehilsin narin olduğun için küçük hatalara kırılabilirsin yanılgıdan korktuğun hayal kurmayabilirsin duygularını saklayıpkendi içinde yaşayabilirsin zamanı gelmeden sevdiğini söyleyemessin ama seni seven gözleri görmelisin aklındaki ufacıkbir...
  3. OGLUMVE BEN

kanıma dokundu

bu sabah benzin almaya istasyona girdim benden başka kimse yoktu tek pompacı çalışıyor hemen arkasından istasyon doldu yaklaşık 10 araba geldi hiç sesimi çıkarmadım ve beklenen oldu bana en son baktı yani burdada motora ikinci sınıf muamele şindi niye sesini cıkarmadın dedihinizi duyuyorum...
  4. OGLUMVE BEN

bulmama yardım edermisiniz

arkadaşlar mt stikır ihtiyacım var 10 adet kadar nasıl temin edebilirim yardım ederseniz sevinirim fuar zamanı kalmamıştı teşekkür ederim :rendeer::rendeer::rendeer:
  5. OGLUMVE BEN

fikrinize ihtiyacım var

arkadaşlar şu anda 150 cc monero motor kullanıyorum dehiştirip 400 cc burgman almak istiyorum acaba geçişte zorluk çekermiyim kullanırken fikir verebilirmisiniz teşekkür ederim şindiden:rendeer::rendeer::rendeer:
  6. OGLUMVE BEN

trafik sıkıştıhında kaldırımı tercih edermisiniz

hep merak etmişimdir acaba motora sayğı bu nedenle mi gösterilmiyor acababi araştıralım :rendeer:
  7. OGLUMVE BEN

monero motor hakkında

arkadaşlar monero motor hakkında görüşlerinizi alabilirmiyim:rendeer:

Yeni mesajlar