trafik sıkıştıhında kaldırımı tercih edermisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep merak etmişimdir acaba motora sayğı bu nedenle mi gösterilmiyor acababi araştıralım :rendeer:

walla sıklıkla tercih ettiğim bir yoldur.Arada bir refüjleride kullanırım

hafta sonu erenköy diwan' ın we f.b. arka sokaklarında qenellikle kaldırımda seyir ederim. Ancak, yaya olmamasına özen qösteriyorum. Benimde hoşuma qitmez aynı zamanda bir yaya olarak :) kısaca EWET...!!!

bence kendini yayanın yerine koyarsan bir daha gitmezsin sanırım:rendeer:

kaldırımdan gıtmek yerıne yolun en sag tarafı 1 motorluk kadar bosluk olur orayı tercıh edebılırsınız daha guvenlı:)

bi keresinde amcamın arkasına bindim yine çıktı yoldan toprak bi yerlere girdi dedimki amca nerden gidiyosun dedi motor kullanmayı bil

yane duruma göre arada kaldırımlar da kulalnırsın

kaldırımdan gıtmek yerıne yolun en sag tarafı 1 motorluk kadar bosluk olur orayı tercıh edebılırsınız daha guvenlı:)

bence orası hiç guvenlı deil gecen gun bi haber daha cıkdı hani yolun en kenarından giden bi abimize arabanın biri bvurmuş direksyona ane bence ora guvenlı deil

Son düzenleme:
bence kaldırım hıc guvenlı deıl cocuk cıkıo bebek arabaları falan zorda kaldıgımda motordan ınıp elımde goturdum doru olan bu bence

kaldırımları kullanmak yayaların hakkıdır motorlu araclar kullansın diye degil. kişinin kendi etik degerleri çercevesinde olan bir durum sokaga cop atmak gibi. kendine yakıştıran cıkar kaldirima. yaya olarak cok rahatsız oldugum bir durum. sonra niye trafikte kimse motorluları adamdan saymıyo diye soylenmenin anlamı yok.

Valla trafik çok sıkışmışsa , acil yetişmem gereken bir yer var ise kullanırım , ama kimseyi ezmem :) Sonuçta herkes yerini bilmeli , yayalar yola , yoldakiler kaldırıma geçmemeli , ama herzaman olduğu gibi istisnalar kaideyi bozmaz.

kaldırımları kullanmak yayaların hakkıdır motorlu araclar kullansın diye degil. kişinin kendi etik degerleri çercevesinde olan bir durum sokaga cop atmak gibi. kendine yakıştıran cıkar kaldirima. yaya olarak cok rahatsız oldugum bir durum. sonra niye trafikte kimse motorluları adamdan saymıyo diye soylenmenin anlamı yok.

aklın yolu birdir:rendeer:

genelde tercih etmiyorum gerçi zorunda kaldığım oluyo fakat yolun kenarı daha güvenli:)

Moderatör (forrap)
Daha önce konuşuldu arkadaşlar.Lütfen başlık açmadan önce daha dikkatli olunuz.

Tubiş in verdiği linkten isteyen devam edebilir..

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar