Arama sonuçlarınız

1. ShowDown

Yerli bir alarm sistemi geliştiriyoruz, güvenlik anketine katılır mısınız?

Merhabalar arkadaşlar, uzun zamandır foruma girmiyorum kusuruma bakmayın. Ancak bunca zaman boş durmadım, motosikletim çalındıktan sonra aklıma güzel fikirler geldi. Malumunuz, her gün bir kaç motosiklet kesin çalınıyor.Bunu önlemek için kurguladığımız çözümlerden birisi ile Tübitak'a...
  2. ShowDown

Ankara'dan çalınmış Hyosung gt 650 - 68 EH 863

Motorun fotoğrafını ekleyeyim, ruhsatı üzerinde büyük ihtimalle satmaya çalışacaklardır. 27 Temmuz 2013 de sabah 10- öğlen 5.30 arasında Cebeci/Ankara'dan çalınmıştır.Gidonu kilitliydi. Gören duyan olursa 0505 655 20 16 dan arayabilir. Devir ve km saati çalışmıyor.Egsozundan sürekli patlama...
  3. ShowDown

Hyosung gt 650 ateşleme sorunu

Merhabalar; Motorumun konjektörünün aşırı voltaj vermesi sebebiyle sorunu kökünden çözmek için Kawasaki zx14 de kullanılan FH010BA Mosfet konjektörünü aldım. Motora bir şekilde uydurduktan sonra çalıştırma anına geldim.Marşa ilk bastığımda çok sağlam bi patlama sesi geldi.Motor sıcak değildi...
  4. ShowDown

Satılık Hyosung GT 650 Naked

Merhabalar arkadaşlar, 2 aydır kullanmakta olduğum motorumu satıyorum.Siteden almak isteyen olursa fiyatını biraz daha kırabilirim. Ufak bir bakımdan geçse iyi olur,lastik balansının yapılması lazım. Egsoz manifoldlarını değiştirdik, radyatörü su kaçırıyordu amerikadan radyatör getirdim, o da...
  5. ShowDown

Hyosungsource.com dan ürün alacak olan var mı?

Selamlar hyosungsource.com dan sipariş vericem.Birşey almayı düşünen varsa ortak sipariş verelim çünkü kargo olarak 40 lira istiyorlar.Bana ulaşın. 05056552016
  6. ShowDown

Bujiler sahte mi yoksa orjinal mi?(resimli)

Merhabalar arkadaşlar, geçenlerde bir arkadaşımla bujileri değiştirmeye karar verdik. www.kalyoncumotor.com adresinden sipariş ettiğim bujiler az önce elime ulaştı.En uygun fiyata veren bu site ancak bujiler sahte mi orjinal mi pek emin olamadım, zira internette bununla ilgili ilginç tespit...
  7. ShowDown

Hyosung 250 R ve 650 R için depo pad

Merhabalar, padleri 10 tl den satıyorum.Ptt kargo ile yolluyorum 4 tl filan tutuyor.Almak isteyen arkadaşlar buyursun; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-hyosung-depo-pad-10-tl-carbon-karbon-74367042/detay/
  8. ShowDown

Acemi Günlükleri - Bölüm İki

Bölüm biri okumak isteyen arkadaşlar olursa linki burada; http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/97321-acemi-gunlukleri.html Bölüm İki: Motosiklet kültürü Aradan haftalar geçti motora iyice alıştık tabi, bu arada forumlardan neleri değişir motorun bakımı nasıl yapılır diye...
  9. ShowDown

Acemi Günlükleri

Malumunuz, motosiklet sürmeye başlamadan önce yaklaşık 2 yıl kadar forumlarda gezip bilgi edinmeye çalıştığımdan, okunacak yazı bulamadığımdan, 1 yıl 6 günlük motosiklet deneyimlerimi, duygularımı ve izlenimlerimi henüz başlamamış arkadaşlarla paylaşmak istedim. BÖLÜM 1 İlk motosiklet İlk...
  10. ShowDown

Sorunsuz BMW F 800S

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-temiz-f800s-50274509/detay/
  11. ShowDown

Başkentte motor yağı kalmamış üstadım

Bugün castrol ve repsolün yağlarını aradım taradım bulamadım. Castrolün power 1 yağı yok,scooter yağı var.Repsol piyasada yok,kendi sitesindeki bayiileri arıyorum satmıyoruz diyorlar.Siz yağı nerden alıyorsunuz arkadaşlar?İnternette 4 lt castrol power 1, 100 lirayı vurmuş durumda...
  12. ShowDown

BMW F800S satılık

Henüz 2 gün önce Kahramanmaraş'tan getirdiğim motorumu satıyorum.Yan yatmamış,ama yağlamasında bir problem var.Büyük bir masrafı olduğunu sanmıyorum,hararet vs hiçbirşey yapmıyor,hevesim kaçtığı için satıyorum.Bütün paramı motosiklete yatırdım,250 liram kaldı yaptıracak param yok.Böyle de binmek...
  13. ShowDown

BMW F800S arıyorum

Merhabalar arkadaşlar, dediğim gibi f800s arıyorum.Fiyatı uygun olursa daha iyi olur. 0505 655 20 16 dan arayabilirsiniz veya [email protected] msn veya mail atabilirsiniz.Teşekkürler
  14. ShowDown

Alpinestars Pantolon

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motor-sporlari-pantolon-tulum-alpinestars-street-cargo-pantolon-korumali-48475896/detay/ Arkadaşlar bugün aldım,75 liraya aldım büyük geldiği için satıyorum.İsteyen olursa aynı fiyata vereceğim...
  15. ShowDown

Elinde ayna olan?

Selam arkadaşlar; yine aynayı kırdım.Piyasadaki aynalar çok pahalı olduğu için ufak bir ayna tamir projesi başlattım :P Eski aynalarımın plastiklerini boyadım. Elimde bi tane 600f aynası vardı onun demirini aldım ama sağ ayna demiri hala eksik... Ahan da demir bu Şu 600f aynasının...
  16. ShowDown

Ankara'dan Eskişehir Sarıcakaya kampına

Arkadaşlar ne ankara grubunun ne de eskişehir sarıcakaya kampıyla ilgili başlıktaki arkadaşların 2 günlük iletişim çabalarıma cevap verememeleri sonucu ben de bir başlık açayım dedim.Yarın sabah erkenden Sarıcakaya'daki kampa gitmek için çıkacağım.Gelen varsa ulaşsın. 0505 655 20 16 cep numaram.
  17. ShowDown

GT250R Performans Sorunu

Motoru ilk aldığım gün İstanbul'dan Ankara'ya getirmiştim.Gelirken yolda 7000-8000 devirlerde 150 ile gidebiliyordu,daha fazla denemedim.Şimdi Ankara'da acemilik atmak için düşük devirde kullandım yaklaşık 1 ay.Şimdi geçenlerde motor 5. vites 9000 devirde 130 u zor buluyordu.Şu aralar biraz...
  18. ShowDown

Flaşör

Selam arkadaşlar, Ben hyosung Gt250R a led sinyal taktım,daha doğrusu usta taktı.Bir de güçlü flaşörün yerine daha düşük güçlü bir flaşör taktı.Üstünde max 6 82 vs... gibi bişeyler yazıyor.Sinyali yaktığımda yanıp sönmüyor.Ben de gittim 5W 470 ohm luk taş dirençlerden aldım.Üstünde 5W 47 0 RJ...
  19. ShowDown

Bellik kullanın.

Motosiklete her bindiğimde belliğini takardım.Geçenlerde belliğimi kaybettim.Üzerimde deri mont olmasına rağmen, böbreklerin olduğu kısımlarda ağrılar başladı.Üstelik sadece ankara'dan eymire gidip döndük.Ufak tefek araştırmalar yaptım. Böbrekleri üşütmek ciddi sağlık sorunlarına yol açıyormuş...
  20. ShowDown

Ankara Batıkentten Fuar Bileti isteyen bana ulaşsın!

Dediğim gibi arkadaşlar,ücretsiz vereceğim.İsteyen ulaşsın,boşa gitmesin bilet.Bu arada bi şansım var çekiliş kutusuna benim adımı atacak :mrgreen:

Yeni mesajlar