Arama sonuçlarınız

1. efendy_iso

Sonunda oldu,çarptığım amca beni mahkemeye verdi ( sonuç ne olur )

Üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen ,amcanın masraflarını motorun sigortasının karşılamasına rağmen,adamların bizi memnun et çağrısına cvp vermediğim için,kaza günü şikayetçi olmayan amca ,şimdi beni mahkemeye verdi ,kazada 8 de 6 haklıyımm bu mahkeme işime yararmı yoksa başım yanarmı ,hukukçu...
  2. efendy_iso

Aşk ve çağrışımları?

Aşk denildiğinde aklınıza gelen kavramlar nelerdir? bana göre ,acı,stres,mutsuzluk ya sizce ?( merak ediyorum kusura galmayın ):)
  3. efendy_iso

Yorum yapmıyorum,yorum bekliyorum :)

Bide 600rr kadegorisinde açmış ,yakacam motorumu:queen: http://www.sahibinden.com/ozel_yapim_turbo_mzWQQaXQQ7054049WQQpXQQdisplayitem
  4. efendy_iso

Kötü gün dostu,İnsanlığın ölmediğinin en gerçekçi hali

Arkadaşlar kaza sonrası motorumda grenaj kalmamıştı,siteden bi abimiz ( ismini vermeyi doğru bulmadım isterse kendisi söyler ) Elinde parçaların olduğunu söyledi ve hiçbir bedel gözetmeksizinn parçaları bana verdi,Bu zamanda babasının oğluna böyle bi iyilik yapmayacağını düşünerekten ,kendisine...
  5. efendy_iso

Osmaniye zorkun'da sucuk ekmek gezisi ( resimli )

fotoğraf makinasının ayarlarını kardeşlerimin karıştırmasından dolayı bütün resimler kötü çıkmış iyilerini seçmeye çalıştımm ama idare edin canım Tekteker latif abi ( Akburak1 ) elinde bebek arabası ile bizi karşılıyor:cherry: Benim motor rahatsız,akburağında kendi rahatsız olduğundan bu...
  6. efendy_iso

Şeffaf jantlar

Bence harika bişiyy valla,ama kullanılabilirliği tartışılır
  7. efendy_iso

Silah gibi motor dedikleri bu olsa gerek

sanki kullanım maksadını aşmış gibi ama:)
  8. efendy_iso

Artistik patinajın hazin sonu

Tüm gözler onda,klasik reysink duruşuu ,asaiş berkemal,( şahinde recep ivedik smileysi :cherry: ) ve sonuç ( düştüm rezil oldum smileysi :cherry:)
  9. efendy_iso

Öküz olmak böyle bişey !!!

Ormanın birinde... Aslanlar toplanmış. "Yahu" demişler, "Hesapta kralız, açlıktan öleceğiz birader... Maymuna saldırsak, ağaca kaçıyor; fillere saldırsak, fazla büyük... Ceylanlar hızlı, yetişemiyoruz; kuşa dalsak, uçuyor; e balık yakalayacak halimiz de yok... N'aapsak?" Bir tanesi "En iyisi...
  10. efendy_iso

Resimi gördüğünüzde aklınıza gelen ilk şey ::D

:queen::queen::queen::queen::queen:
  11. efendy_iso

Yalan , hemde kırmızı yalannnnn

Az önce atv Ana haberi dinliyordumm,HAberlerde türkiye kaza istatistikleri ve ölümlerin sayısını felan anlattı ve sonrasında ,şu Ali KIRCA 'nın yerine gelen spiker aynen şunu dedii , ( geçen gün trafikte gidiyordum ,Motosikletlinin biri beni solladı ,bir baktım,bi elinde sigara diğer elindede...
  12. efendy_iso

İnternet Tarayıcınızdaki başlangıç sayfanız nedir

Arkadaşlarımda gördüğüm kadarıyla ,hemen hemen herkesin başlangıç sayfası mt ,bende mozilla motosiklet.net ile açılıyo, İnternet Explorer google ile açılıyo ,ya sizde:silent::)lütfen anketi işaretleyin bide hangi site ise sebebinide yazarsanız ihyaaa olurummm:)
  13. efendy_iso

Sigortacı olanlar yada işleşiyi bilenler yardım

Arkadaşlar bilirsiniz kaza yaptığınızda ,haklılık derecenize göre ,karşı tarafın sigortası aracınızı yaptırır,yada sizin sigortanız karşı tarafın hasarını karşılar fakat şöyle bi sıkıntı varr ,karşıda çarptığımız yaya,dolayısıyla benim hasarımı karşılayacak bi trafik sigortası yokk,çünkü...
  14. efendy_iso

Honda hayat ondamı,bence değill

Mesajlardaki tepkilerden yanlış anlaşıldığımı düşündümm o yüzden açıklama yapıyorum,Honda düşmanı felan değilim,Şu an 600rr ( grenajı yok ama olsun :) )kullanıyorumm,piştiğimi düşündüğümdede 1000rr alacağımm Arkadaşlar bildiğiniz üzere geçen günlerde bi kaza yaptım ve şunu gördümki,honda ile...
  15. efendy_iso

Helin AVŞAR , Paris HİLTON 'un motosikletinden satın aldı

Evet artık bi motordaşımız daha var:queen:bide motorsiklet yazmışlar ,ama üzerine gittiğimde düzeltme çıkmayoo:P Hemide motorunu pırlantalarla kaplatmışş,ehh artık buluşmlara çağırırsınız İSTANBUL MT:queen: ( yorumları merak ediyorum:P )
  16. efendy_iso

[Adana mt buluşması ] Cezeryeli sahlepli

08.02.2008 cezerye aplaya hoşgeldin toplantısını düzenlemiş bulunmaktayız İstanbul mt'ye karşı yüzümüz yerde değil kanımca ,bizde geldiğimizde aynı ilgiyi isterükk:P SAYGILAR Latif abi (AKBURAK1) ile çapırlar hakkındaki kötü düşüncelerimizi paylaşıyoruz,Burcunun tikanı olduğu için tabiki...
  17. efendy_iso

Günümüz şartlarında taaarife yumurtlanırmı :DD

:queen::queen::queen::queen::queen: tavadaki antenlere dikkatt:queen:
  18. efendy_iso

Adrenalin yüklü sürüş keyfii :)

Başıda ortasıda sonuda harika,izlerken bi sağa bi sola yattım vallah:) z4RylKOWbj8 daha önce verildiyse ,verilmiştir yapacak bişey yok:cherry:Ben diyorum honda hayat onda ama 600'de ,1000 'de, kesinniknen 125 likte değlll:)Bide bazı insanların ölmesi için azrailin uğraşmasına gerek kalmıyo...