Arama sonuçlarınız

1. necatik35

Bende çinçon cu oldum:)))

Dün itibari ile bende çinci oldum:wiinkk:Evet dün itibari ile mondial in yeni çıkardığı model olan 150 mc den bir tanesinin sahibi oldum. Uzun zamandır küçük cc li bir moosiklet almayı düşünüyordum.İkamet ettiğim sahil kasabasından İzmir e(70 km.)gidip gelmek için ekonomik bir motosiklet...
  2. necatik35

Mondial 150mc-150mr?????

Arkadaşlar,Mondial 150 MC veya 150 MR kullananınız varmı?Yakıt tüketimi nedir ve belirgin bir olumsuzluğu varmıdır?Bilgilendirirseniz sevinirim.
  3. necatik35

Yamaha Majesty 400????

Yamaha majesty 400 ün aküsü nerededir bileniniz varmı?Arkadaşıma aldığımıız majesty 400 ün aküsününün nerede olduğunu bir türlü bulamadık:)
  4. necatik35

Süleyman Memnun neden sevilmiyor????

Görüyorumki TMF başkanı Süleyman Memnun internet aleminde başta moderatörler olmak üzere kimse tarafından sevilmiyor. Bunun sebebini öğrenmek için bu konu başlığını açtım. Şimdi soruyorum!!! Ne gibi sebebler yüzünden Süleyman Memnun u sevmiyorsunuz? Yerine nasıl bir başkan olmalı?ve önemlisi...
  5. necatik35

Günde 75 Liraya????

Bu yaz mayıs veya haziran aylarının birinde lüksten uzak bir tatil yapmak istiyorum.Motosiklet ile günde 75 liraya 10 gün boyunca Akdeniz sahillerinde bir gezi planlıyorum.Bu günlük 75 liranın ortalama 50 lirası benzin masrafı olacaktır.Yani ortalama günde 250 km.yol yapmak...
  6. necatik35

Motosiklet Net ve Fuar????

Motosiklet Net,motosiklet fuarında bir stant açmayı düşünüyormu? Aslında bir stant açılsa ve Üyeler gerçek hayatta birbirini tanıyabilse ne hoş olurdu. Örneğin, stant önünde buluşulup birer çay içmek ve sohbet etmek, Birbirimizi yüz yüze tanımak, Aramızdaki yanlış anlamaları giderebilmek...
  7. necatik35

Acı Kaybımız:(

İzmir de tekstil işi ile uğraşan sevgili arkadaşım GÖKSEL BAYKA yı elim bir motosiklet kazası sonucu kaybettik.Sevgili arkadaşıma Allah tan rahmet,geride bıraktıklarına sabır ve metanet diliyorum.Mekanın cennet olsun sevgili arkadaşım. NOT:motosiklet severler kendisini yakından tanırlar.Kendisi...
  8. necatik35

Motorculuğu bırakıyorum:))

Bundan sonra motosiklet kullanmayı bırakıyorum. Bakın kimler motorcu olmuş:queen: http://webvideohaber.hurriyet.com.tr/Komikler/maymun_28112009_1154_flv.jpg");hm.write("video");</script>
  9. necatik35

Rodeocu motorcu:))

http://www.evisor.tv/tv/motorrad-fun/motorrad-rodeo-beim-amc-sicher-10602.htm
  10. necatik35

Motosiklette kullanılan kabloların sertleşmesi

Motosiklette kullanılan kablolar zamanla sertleşiyor ve kopuyor.Genelliklede kontak kablolarında bu sorun gözleniyor.Bu kablolar hareketli olduğu için sertleşme sonrası kırılıp ceryan kesebiliyor. Bu kabloları yumuşak tutacak bir yöntem varmıdır? ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ----------...
  11. necatik35

Yağmurda motosiklet kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?

Yağmurda motosiklet kullanmak kimine göre zevkli,kimine göre berbat bir olaydır.Yağmurda motosiklet kullanırken güvenli bir sürüş için nelere dikkat etmeliyiz?Malum önümüz kış ve yağmurlar başladı bile.Bu konuda bilgi ve yaşadıklarımızı paylaşalım istedim.
  12. necatik35

Motosikletlere neden 92 km.le ceza yazılır?

Motosikletlere özelliklede hoby motorlarına radarda neden 92 km.ile ceza yazılır biliyormusunuz? Bunun nedeni cezayı katlamaya sokmaktır ve kasıtlı olarak yapılmaktadır.Motosikletin Türkiye deki hız sınırı 70 km.dir.Diyelimki 90 km.hızla radara yakalandınız.Cezanız 70 km.%30 luk dilimini...
  13. necatik35

YAMAHA Beldeyama dan AYRILIYOR

Yamaha ile Beldeyama Ayrıldı! Japon motosiklet devi Yamaha, Beldeyama ile yollarını ayırıp tek başına Türkiye’ye yerleşme kararı aldı. 07.10.2009 Bu amaçla Türkiye’de şirket kurma çalışmalarını başlatan Yamaha, bir yandan da genel merkez ve buna bağlı servis ağını yeniden yapılandırmaya...
  14. necatik35

Benzin fiyatları

İyi Günler, Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (3,39 YTL/Litre) % 20 oranında artış göstererek 4,20 YTL/Litre seviyesini ulaşacağı söylenmektedir. Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz? BU MÜMKÜN ! Bu nedenle harekete geçmeliyiz. HEMEN ve aklımızı kullanarak! Geçen yıl...
  15. necatik35

2005 model rx 125 hyosung satılık

2005 model RX 125 Hyosung satılıktır.renk sarı,km 7000,fiyat 3000 TL.dir. Kazası yoktur. tel:0 535 651 35 08

Yeni mesajlar