Arama sonuçlarınız

1. szr

Honda Dylan ama bu 170 cc miş

http://www.youtube.com/watch?v=-Tg_HwrxtCw
  2. szr

Motosikletimizin vergi borcunu netten öğrenebilir miyiz?

Başlığı tekrarlıyorum bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:pr:
  3. szr

Sizce en kaliteli çin markası hangisi?

Evet bulunduğumuz ortamda ve şu günlerde çok sayıda Çin malı motor görmek mümkün.Deneyimli ve somut örnek verebilecek arkadaşlar sizce en kaliteli çin markası hangisi; zahmet olmazsa modelde belirtirseniz sevinirim.(Enduro ve chopper daha çok merak ettiklerim)..
  4. szr

Az kalsın motoru yakıyodum...

Dün akşamüstü şöyle akşam üstü biraz dolaşiyim dedim ve Kumburgaz dan yola çıkıp Silivri ortaköy üzerinden , Kestanelik köyüne ve oradan yine Çatalca nın çeşitli köylerini dolaşarak Çatalca merkez üzerinden kumburgaz a dönerim diye bi plan yapmıştım.Havanın kararmasına yarım saat kala yola...
  5. szr

Dorado Arcon150 sizce nasıl bi motosiklet?

Arkadaşlar şöyle forumu dolaşırken Dorado nun Arcon150 modeli gözüme takıldı; motosiklet büyük lastikli Piaggio Beverly tipinde 10 hp su soğutmalı bi motormuş. Dorado nasıl bi marka ve bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum Saygılar...
  6. szr

Bws 2 kişi rampada çıkartmıyor

Cumartesi gecesi kuzenle dolaşalım dedik toprak ve eğimli yollara girdik ,İst. kumburgaz da, ama motor rampalarda bizi değil biz motoru taşıdık.Servis karbüratörü temizledi yinede bi fark yok.Bws mi satıp mobylette alcam:salut: bıktım artık servis ve motorla uğraşmaktan...:farao: (Not:Bunlar tek...
  7. szr

Eski model Vespa mı, yeni yetmeler mi

Slmlar; şöyle 90-93 model arası klasik vespa mı (cosa veya px150 falan) Yoksa yiine 2.el bws,agility,beat türü bişey mi yoksa Mondial125 kt, suzuki gn125 türü tarzı motorlar mı Toparlarsak eski model klasik vespa almamı tavsiye eder misiniz:P
  8. szr

İstanbulda tavsiye edebileceğiniz YAMAHA Servisi var mı???

Arkadaşlar İstanbul da işini iyi yapan ve yanındaki elemanlarının da kaliteli olduğu ilgilenebilecek adam gibi bi motosiklet ustası arıyorum.Yamaha servisi veya Yamahadan anlıyan bi ustada olabilir.
  9. szr

Yamaha 2 çeşit mi BW's üretiyor

Şöyle bi forumu dolaştım be şöyle bi kanıya vardım:Kimi arkadaşlar bws lerinin son hızlarını söylerken ve çevremde bws kullananlara sorduğumda, kimi si düz yolda 95 civarı maksimum hız derken;forumlarda ve yine çevremde kimi bws kullanıcılarıda motorlarının düz yolda 110 bastığını...
  10. szr

Bws100 ilk kalkış problemi

Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce Bws aldım.İlk aldığımda motorun 0 dan kalkışı harika idi ama hız olarak 80 i geçemiyodum.Motorum da ki kayış 17 000 km lik kayıştı ve sorunun varyatör kayışından olabileceğini düşünerek varyatör kayışını değiştirdim.Kayışı değiştirdikten sonra motor 90 95 leri...

Yeni mesajlar